ورزش۳: بالوتلي در ديدار شب گذشته سيتي مقابل آرسنال که با شکست 1-0 شاگردان مانچيني به پايان رسيد، به خاطر دو تکل خشن روي پاي سونگ وسانيا، دو کارت زرد دريافت کرد و از بازي اخراج شد. چزاره پراندلی، سرمربی تیم ملی ایتالیا، اعلام کرد اخراج شدن ماریو بالوتلی در دیدار شب گذشته مقابل آرسنال، تاثیری در جایگاه او در تیم ملی ایتالیا ندارد. پراندلی دو ماه قبل اعلام کرده بود که ممکن است به دلیل رفتار عصبی بالوتلی، او را به رقابت های یورو نبرد. سرمربی آتزوری در گفتگو با یورو اسپورت گفت:" من صحنه اخراج او را دیدم؛ این بار اخراج او به خاطر خطایی بود که در بازی انجام داد. فکر نمی کنم او کار غیر اخلاقی ای انجام داده باشد. من همچنان شرایط او را تا زمان انتخاب فهرست تیم برای رقابت های یورو 2012 زیر نظر خواهم داشت اما تکرار می کنم، اخراج او به خاطر خطایی در هنگام بازی بود." این در حالی است که مانچینی در پایان دیدار روز گذشته اعلام کرد بالوتلی در این فصل دیگر برای سیتی بازی نخواهد کرد و در تابستان فروخته خواهد شد. چند روز قبل، مارکو برانکا، مدیر ورزشی اینتر، اعلام کرد این باشگاه قصد دارد این مهاجم جنجالی را به سن سیرو برگرداند.