تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 42

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester City F.C | آبی های سیتی

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

منچسترسیتی 2 – بولتون صفر: 19 برد پیاپی خانگی

مردان روبرتو مانچینی توانستند به آسانی مردان اوون کویل را شکست دهند و بر مصائب آنها بیفزایند.

سایت گل – منچسترسیتی توانست فاصله را در صدر جدول موقتا به 5 امتیاز افزایش دهد.

منچسترسیتی در این بازی بیش از بیست موقعیت عالی گل داشت اما تنها دو گل به ثمر رساند. به این ترتیب 19 بازی است که منچسترسیتی در خانه می‌برد و به رکوردی رسیده که منچستریونایتد اکتبر گذشته به جا گذاشت.

بولتون برای سومین بار در طول فصل چهار شکست پیاپی را تجربه کرده و اکنون تنها یک پله با انهای جدول فاصله دارد و به لطف تفاضل گل قعرنشین نیست.

سیتی در دقیقه 23 به گل اول رسید. ضربه گائل کلیشی از فاصله دور با برخورد به سر گرتار استاینسن وارد دروازه آدام بوگدان شد.

گل دوم هم پس از موقعیت‌های پرشمار سیتی به ثمر رسید. در دقیقه 70 بود که آدام جانسن از سد چند بازیکن گذشت و توپ را به ماریو بالوتلی سپرد تا او به آسانی آن را به گل دوم تبدیل کند.

اکنون سیتی با خیالی آسوده به فکر سفر به لیسبون برای بازی با اسپورتینگ در لیگ اروپا خواهد بود.

2. این کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

مانچینی: "سیلوا" را از چشم بارسلونا و رئال مادرید دور نگه می‌داریم

سرمربی تیم فوتبال منچسترسیتی گفت: سعی می‌کنیم داوید سیلوا را از کانون توجه بارسا و رئال مادرید دور نگه داریم.

به نقل از دیلی میل، با نزدیک شدن به فصل بهار، شور و اشتیاق تیم‌های بزرگ برای شناسایی ستارگان مورد نظر خود برای فصل بعد افزایش می‌یابد. از این رو تیم‌هایی همچون بارسلونا و رئال مادرید می‌کوشند تا فهرست بازیکنان مورد علاقه خویش را برای فصل بعد تکمیل کرده و بتدریج گام‌هایی برای شروع رایزنی‌ها بردارند.

با آگاهی از این موضوع، روبرتو مانچینی سرمربی تیم صدرنشین لیگ برتر انگلیس، احتمال زیادی می‌دهد که داوید سیلوا، گلزن تکنیکی‌اش در فهرست کاتالان‌ها و کهکشانی‌ها برای فصل بعد باشد. از این رو درصدد جلوگیری از انتقال احتمالی این بازیکن ارزشمند اسپانیایی خود است.

وی در صحبت‌هایی اظهار داشت: حفظ سیلوا برای فصل بعد یکی از اهداف منچسترسیتی است، ما مایلیم نفرات ارزشمند و خوب خود مثل سیلوا را حفظ کنیم. با توجه به درخششی که وی در فصل جاری داشته، احتمال می‌دهیم در کانون توجه تیم های بزرگی مثل بارسا و رئال باشد. از این رو سعی می‌کنیم او را از این بزرگان دور نگه داریم و در عین حال مذاکرات خود را برای امضا قراردادی جدید با وی آغاز کنیم.

سیلوا 26 ساله در سال 2010 به عضویت آبی‌های آسمانی شهر منچستر درآمد و تا به امروز 60 بازی برای تیم اول لیگ برتر انگلیس انجام داده است.

4. 4 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

برد دیشب خیلی روحیه بخش بود.
    انصافا حق سیتی بود ببره.
    نصری هم فوق العاده کار کرد

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

نام کامل : منچستر سیتی
    لقب ها : the citizens و the blue city
    بنیانگذاری : 1880 در سنت مارکز ( گورتون غربی )
    ورزشگاه : اتحاد
    گنجایش 47726 نفر
    مالک : شیخ منصور بن زاید ال نهیان
    مدیر : خلدون المبارک
    سرمربی : روبرتو مانچینی
    لیگ : لیگ برتر انگلستان

افتخارات :

جام حذفی فوتبال انگلیس :
    قهرمان 5 بار :1904 , 1934 , 1956 , 1969 , 2011
    نایب قهرمان 3 بار :1933 و 1955 و 1981

جام خیریه انگلیس :

• قهرمان(۳بار): ۱۹۳۷،۱۹۶۸،۱۹۷۲
    • نایب قهرمان(۵بار):۱۹۳۴،۱۹۵۶،۲۰۱ ،۱۹۶۹،۱۹۷۳

جام اروپا

• قهرمان(۱بار): ۱۹۷۰–۱۹۶۹
    پس دو قهرمانی که در لیگ بدست آورده کو

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض پراندلي: اخراج بالوتلي يک اتفاق معمولي بود

ورزش۳: بالوتلي در ديدار شب گذشته سيتي مقابل آرسنال که با شکست 1-0 شاگردان مانچيني به پايان رسيد، به خاطر دو تکل خشن روي پاي سونگ وسانيا، دو کارت زرد دريافت کرد و از بازي اخراج شد. چزاره پراندلی، سرمربی تیم ملی ایتالیا، اعلام کرد اخراج شدن ماریو بالوتلی در دیدار شب گذشته مقابل آرسنال، تاثیری در جایگاه او در تیم ملی ایتالیا ندارد. پراندلی دو ماه قبل اعلام کرده بود که ممکن است به دلیل رفتار عصبی بالوتلی، او را به رقابت های یورو نبرد. سرمربی آتزوری در گفتگو با یورو اسپورت گفت:" من صحنه اخراج او را دیدم؛ این بار اخراج او به خاطر خطایی بود که در بازی انجام داد. فکر نمی کنم او کار غیر اخلاقی ای انجام داده باشد. من همچنان شرایط او را تا زمان انتخاب فهرست تیم برای رقابت های یورو 2012 زیر نظر خواهم داشت اما تکرار می کنم، اخراج او به خاطر خطایی در هنگام بازی بود." این در حالی است که مانچینی در پایان دیدار روز گذشته اعلام کرد بالوتلی در این فصل دیگر برای سیتی بازی نخواهد کرد و در تابستان فروخته خواهد شد. چند روز قبل، مارکو برانکا، مدیر ورزشی اینتر، اعلام کرد این باشگاه قصد دارد این مهاجم جنجالی را به سن سیرو برگرداند.

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مانچینی آماده فروش بالوتلی!

روبرتو مانچینی سرمربی منچسترسیتی فاش کرد که او آماده است ماریو بالوتلی را در تابستان به فروش برساند. این مهاجم بار دیگر خود را در کانون توجهات فرار دارد و در دیدار یکشنبه عصر مقابل آرسنال اخراج شد.
    بالوتلی در دفیقه 20 زانوی الکس سانگ را مورد هدف قرار داد اما از کارت قرمز داور قرار کرد اما در نهایت در وقت های تلف شده با دریافت کارت زرد دوم از زمین بازی اخراج شد. مانچینی که از دردسرهای این بایکن به ستوه آمده است تأیید کرد که بالوتلی دیگر در این فصل برای منچسترسیتی بازی نخواهد کرد.

تا چه زمان می توانید این رقتار عجیب را تحمل کنید؟
    طاقتم تمام شده. ما 6 بازی تا پایان فصل داریم و او در 6 بازی باقیمانده بازی نخواهد کرد.

آیا در پایان فصل به فکر فروش او هستید؟
    احتمالا، اما نمی دانم. بستگی دارد زیرا بالوتلی بازیکن فوق العاده ای است! نمی توانم به بازی دادن به او در زمین ادامه دهم. هر زمان بازی می کند، ما خطر اخراج یک بازیکن را می بینیم، مانند امروز. اما او همچنین میتواند در دقایق آخر گلزنی کند!

کارت زرد اولی که بارلوتلی گرفت درست بود؟
    از روی نیمکت تکل اول را ندیدم اما تکل بدی بود.

آیا بالوتلی بخاطر تکلی که روی سونگ زد شایسته محرومیت است؟
    امیدوارم! همیشه از او دفاع کرده ام زیرا ماریو پسر خوبی است اما اگر در آینده تغییر نکند، می تواند تمام استعداد خود را از دست بدهد. اگر او این موضوع را درک نکند، بعد از دو سال من نمیتوانم کاری برایش انجام دهم. امیدوارم که او میتواند پیشرفت کند، اینکه او درک کرده نمیتواند این رفتار را ادامه دهد، بخاطر آینده خود، بخاطر استعدادش. واقعا از این خاطر برایش متاسفم.

آیا شانس قهرمانی سیتی به پایان رسید؟
    نه، روی کاغذ تمام نشده است اما واضح است که کار بسیار سخت شده. سه روز بعد، دیدار دیگری داریم و سعی می کنیم در آن پیروز شویم. هرگز در فوتبال نگویید هرگز. در زندگی تا هر زمان که نیاز است باید بهترین توان خود را ارائه دهید. در نهایت اگر فاتح لیگ نشدیم به این خاطر است که یونایتد بهتر از ما کار کرد. واضح است که درست کردن وضعیت روحی بازیکنان سخت است اما ما 3 روز دیگر بازی می کنیم و این خوب است. ما یک تیم حرفه ای هستیم، با بازیکنان حرفه ای. مهم است که شروع به بردن بازی ها کنیم و لیگ را خوب تمام کنیم.

9. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض هت‌تريک آپاچي در پيروزي پرگل شاگردان مانچيني

ورزش۳: تيم فوتبال منچسترسيتي با پيروزي پرگل در خانه نوريچ،‌ فاصله خود را با منچستريونايتد کاهش داد. عصر امروز تیم دوم شهر منچستر در جدال خارج از خانه با نوریچی‌ها ۶ گل زد و تنها یکبار سنگر جو هارت،‌ باز شد. این اتفاق در حالی روی داد که کارلوس توز ، مهاجم آرژانتینی معروف به آپاچی در دومین بازی که از ابتدا در ترکیب آبی‌های آسمانی جای گرفت، هت تریک کرد. او در دقایق ۱۸، ۷۳ و ۸۰ سه گل تیمش را به ثمر رساند. آخرو ۲۷ و ۷۶ و جانسون ۹۰ گل‌های دیگر مردان روبرتو مانچینی را به ثمر رساندند. در مقابل شورمن در دقیقه ۵۲ تک گل میزبان را به ثمر رساند تا نوریچ ۶ بر یک بازنده شود. «مانچو» برای‌ آنکه مردانش را روانه این بازی غیر خانگی و کسب بردی پر گل کند از هارت در درون دروازه، زابالتا، کمپانی، لسکات و کلیشی در خط دفاع، نصری،‌ دیونگ، ‌بری، سیلوا در خط میانی، همچنین آخرو و ته‌وز در خط حمله بهره گرفت. سیتی‌ با این برد از ۳۴ بازی صاحب ۷۷ امتیاز شد و فاصله خود را بصورت موقت با منچستریونایتد (۷۹ امتیاز) به ۲ کاهش داد. بازیکنان من‌سیتی اکنون امیدوارند در جدال فردا یونایتد همانند بازی هفته قبل مقابل ویگان ببازد تا این فاصله همچنان حفظ شود.

11. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض بالوتلي و انتشار شايعه جدایی

ورزش۳: مهاجم ايتاليايي و پرحاشيه منچسترسيتي شايعه حضورش در دو تيم سري A را تکذيب کرد. به نقل از دیلی تلگراف، در جریان فصل جاری ماریو بالوتلی چندین بار حاشیه‌ساز شده است که ناراحتی روبرتو مانچینی را در پی داشته است. مربی منچسترسیتی پس از آن که دو هفته قبل شاهد آخرین جنجال‌سازی مهاجم 21 ساله‌اش بود، تهدید کرد در صورت عدم ایجاد تغییر در رفتار وی، امکان دارد تابستان در فهرست فروش قرار بگیرد. در پی انتشار این اظهارات برخی منابع احتمال دادند ستاره حاشیه‌ساز ایتالیایی راهی تیم‌‌هایی از لیگ برتر شود. روز گذشته نیز برخی منابع نزدیک به تیم‌های ایتالیایی امکان حضور وی را در تیم‌های آ.ث‌میلان و اینترمیلان زیاد دانستند. اما در قبال این اخبار، وی مجبور به واکنش شد. او گفت: متوجه نمی‌شوم چرا برخی رسانه‌ها بیهوده چنین اخبار کذبی را منتشر می‌کنند؟ نشریات می‌نویسند من به آ.ث میلان یا اینتر واگذار می‌شوم. اما تعجب می‌کنم، خبرنگاران گویا خبر ندارند من با من‌سیتی قرارداد دارم. بالوتلی ادامه داد: شخصا تصمیمی برای ترک تیم ندارم. از طرف باشگاه نیز موضوع انتقال به باشگاهی دیگر مطرح نشده است.

13. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

احتمال حضور بالوتلی در داربی منچستر

صحبت در مورد اینكه آیا از بالوتلی استفاده خواهیم كرد یا نه سخت است اما همه بازیكنان در دسترس هستند و من روز یكشنبه تصمیم نهایی را می گیرم

سایت گل - سرمربی تیم فوتبال منچسترسیتی انگلیس از احتمال حضور 'ماریو بالوتلی' در شهرآورد دوشنبه این تیم مقابل منچستریونایتد خبر داد.
    به گزارش گل به نقل از ایرنا بالوتلی 21 ساله بعد از اینكه در بازی با آرسنال از زمین اخراج شد، حدود یك ماه است كه بازی نكرده است. 'روبرتو مانچینی' در آن زمان اعلام كرده بود این مهاجم ایتالیایی تا پایان رقابت های فصل جاری دیگر بازی نخواهد كرد

وی با وجود این در مورد شهرآورد منچستر گفته است: صحبت در مورد اینكه آیا از بالوتلی استفاده خواهیم كرد یا نه سخت است اما همه بازیكنان در دسترس هستند و من روز یكشنبه تصمیم نهایی را می گیرم.
    این مربی در مصاحبه با فرانس فوتبال افزود: بالوتلی با وجود حماقت هایش، كارهای مهمی هم مثل زدن دو گل در اولدترافورد در این فصل انجام داده است، اخراج بالوتلی در جریان شكست یك بر صفر منچسترسیتی در ورزشگاه امارات نقطه شروعی برای روند رو به افت این تیم بود به طوریكه در فاصله هشت امتیازی با یونایتد قرار گرفت. گرچه فاصله بین دو تیم نخست جدول رقابت های لیگ برتر انگلیس اكنون به سه امتیاز رسیده است ولی مانچینی تأكید كرده كه هیچ خصومتی با بالوتلی ندارد.

سرمربی منچسترسیتی اظهار داشت: ما مثل یك خانواده ایم. وقتی یكی از بچه ها كارهای احمقانه ای می كند، والدین همچنان با او مهربان می مانند. بالوتلی جوان است و اشتباهات بزرگی انجام می دهد كه تیم را دچار مشكل می كند اما من همچنان فكر می كنم او استعداد زیادی دارد و امیدوارم فصل بعد هم در سیتی بماند. همه چیز به خودش بستگی دارد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض مانچيني: دوست دارم روني را در تيمم داشته باشم

ورزش۳: روبرتو مانچيني، سرمربي منچسترسيتي، در آستانه ديدار حساس تيمش مقابل منچستريونايتد، با ستايش از وين روني، بازيکن ملي پوش حريف، اعلام کرد دوست دارد اين مهاجم گلزن را به خدمت بگيرد. روني در اکتبر سال 2010 در آستانه جدايي از منچستريونايتد قرار داشت و سيتي سخت به دنبال او بود اما در نهايت، روني قراردادش را با شياطين سرخ تمديد کرد. مانچو در گفتگو با نشريه فرانس فوتبال در پاسخ به اين سوال که دوست دارد کدام بازيکن منچستريونايتد را در اختيار داشته باشد، گفت: "روني. او يک قهرمان است." سرمربي ايتاليايي رايان گيگز را نيز مورد ستايش قرار داد و دليل انتخاب روني به جاي اين ستاره ولزي را، سن بالاي گيگز اعلام کرد. "اگر گيگز مي توانست 5 يا 6 سال ديگر بازي کند، من او را انتخاب مي کردم." مانچنيني همچنين از سياست باشگاه منچسترسيتي در انجام خريدهاي گران قيمت دفاع کرد و گفت: "منچستريونايتد، ليورپول و آرسنال در 10 سال اخير بسيار بيشتر از منچسترسيتي هزينه کرده اند."

16. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •