تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: راهنمايي در مورد خريد Webcam

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان.من هم می خوام یه وبکم معمولی بگیرم.معمولی چون اینترنتم 256 مخابراته.up & dl =32kb
    قبلا با اسکایپ وب یکی دیگرو که با ایکسپریا z1 داد به خوبی دیدم و فریم فریم نمیشد.حالا می خوام بدونم وبکم های موجود تو بازار با قیمتهای حدود 30 تا 40 تومن کارمو راه میاندازه؟تصویر منو خوب می فرسته از سیستم خودم.اصلا به اینترنت طرف مقابل کاری ندارم .با توجه به سرعت اینترنتم که قبلا هم وب گرفتم مشکلی پیش نمیاد؟

سوال دومم اکثر این وبکم های جدید ویندوز 64 بیتی هم ساپورت می کنن؟اگه رو بسته فقط نوع سیستم رو نوشته بود تکلیف چیه؟مثلا به win7.win vista اکتفا کرده بود!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان.من هم می خوام یه وبکم معمولی بگیرم.معمولی چون اینترنتم 256 مخابراته.up & dl =32kb
    قبلا با اسکایپ وب یکی دیگرو که با ایکسپریا z1 داد به خوبی دیدم و فریم فریم نمیشد.حالا می خوام بدونم وبکم های موجود تو بازار با قیمتهای حدود 30 تا 40 تومن کارمو راه میاندازه؟تصویر منو خوب می فرسته از سیستم خودم.اصلا به اینترنت طرف مقابل کاری ندارم .با توجه به سرعت اینترنتم که قبلا هم وب گرفتم مشکلی پیش نمیاد؟

سوال دومم اکثر این وبکم های جدید ویندوز 64 بیتی هم ساپورت می کنن؟اگه رو بسته فقط نوع سیستم رو نوشته بود تکلیف چیه؟مثلا به win7.win vista اکتفا کرده بود!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    یک وب کم برای ارتباط تصویری با اسکایپ و یاهو و غیره معرفی کنین که هم دید در شب داشته باشه هم گیرنده تصویرمو دون دون و یا با قطع و وصل شدن زیاد نبینه . در ضمن مشکلی که دارم اینه از 6 به بعد عصر دیگه تصویرم تاریک بدست طرف میرسه و هرکاری میکنم روشن نمیشه،با این تکنولوژی دید در شب مشکل حل میشه؟!!!
    حداکثر میتونم 40تا50 بدم. مانیتورم هم crt هستش.
    یک سوال دیگه هم دارم این وب کمایی که میکروفن داخلی داره جای میکروفن کار انجام میده؟؟؟!!!! یعنی اگر من در فاصل 1متری وب کم باشم صدام واضح به طرف میرسه؟اگر آره که هیچ اگر نه یک میکروفن (هدست نه ،فقط میکروفن دارای پایه) تا قیمت 10 تومن معرفی کنین که صدارو شفاف برسونه،برای شرکت میخوام،دمتون گرم،یک میکروفن گرفتم بعد از یک ماه کیفیت انتقال صداش به شدت افت کرد

ممنون

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •