ســـلام بــه همـــه دوســـتام
معرفی نسبتا طولانی
- مجیــــد هستـــم ( فامیلیم هم که میدونین احتمالا ) . 20 سالمه . بسیار خونسرد و دوستانه هستم . اصولا آدمه خوشبینینم و الان فکر میکنم خوشبخت ترین آدم روی زمین هستم .
به موسیقی علاقه وصف ناشـــدنی دارم . همیـــن علاقـــه باعث شد از 14 سالگی برم دنبالش . سال 2006 اولین موزیک خودم رو با کامپیوتر قدیمی و خونگی خودم ساختم که خیلی دوستش داشتم و الان یه خاطرست برام . البته نمیشد بهش بگی موسیقی ! : دی
سال 2007 بود که به شدت دنبال رسمی تر شدن این علاقم بودم . ولی به جایی نرسیدم . داشتم دلسرد می شدم . اواخر ژانویه 2008 بود که با " محسن افراسیابی " آشنا شدم . کسی که از من 5 سال بزرگتر بود و یه استودیوی زیر زمینی کوچیک داشت .
از اون به بعد شدم جزئی از این استودیو کوچیک .
توضیح : هرکی برای ساخت یا خوندن موسیقی به استودیو می رفت محسن ازش پول میگرفت . ولی به من غریبه گفت که بیا با هم کار کنیم بدون هیچ چشم داشتی . هر وقت ازش میپرسم چرا این لطف رو به من کردی ، میگه بعدا میفهمی خودت . من چیزی تویه تو میبینم که تویه هیچکسی ندیدم .
شده بود استادم . و برادرانه سعی کرد که موسیقی رو به من آموزش بده و برام کم نذاشت . آموزش گیتار رو هم ازش یاد گرفتم .
تقریبا بعد از 2 سال ، به جایی رسیدم که میشد بهم گفت موزیسین !
سال 2011 شد اوج شکوفایی استعداد من . تازه به حرف محسن رسیدم . خودم از پیشرفت خودم تعجب کرده بودم .
بودن کسایی که چندیدن سال قبل تر از من موسیقی رو شروع کرده بودن ولی الان به من میگن استاد !
تویه این سال اون استودیو کوچیک و زیر زمینی تبدیل شد به یه استودیوی فوق حرفه ای و بی نظیر که نمونش بسایر کمه .
ابزار فوق حرفه ای مثله : میکروفون های Blue Bird و Noeman ... سیستم صوتی حرفه ای Pro Tools 9 . باند های مانیتور 8 اینچی و 12 اینچی . سیستم PC پیشرفته .
شاید بدون اغراق نزدیک به 12 میلیون تومن هزینه شد .
+
مجوز رسمی از وزرات فرهنگ ارشاد اسلامی .
سال 2012 به امید خدا دارم به آرزوم میرسم . دارم رسمی میشم !
- انتشار اولین کار موسیقی مجازم به زودی . تویه یه آلبوم پاپ !
- انتشار دو کلیپ موسیقی از رسانه های ماهواره ای که تنظیمشون با منه . به زودی !
- احتمالا یک رادیو شو ، در Gem Club به زودی اگه خدا بخواد !
- و شاید چیزهای بزرگتر ...
چیزی که همه ی دور و بری هامو امیدوار کرده سن منه . یه جوون 20 ساله که حالا حالا ها جا داره و تاز اول راهه ; )
- چقـدر بـه Bitrate و کیفـیتِ صـدای موسیقی اهمـیت میدیـن ؟
- آیـا کـاورِ آلبـوم بـرای شمـا اهمـیت خـاصـی داره ؟
- شمـا از چـه پلیری بــرای پخـشِ موسیقی استفـاده میکنـید ؟
- بـه موسیقـی کلـاسـیکـِ دهـه ی 80 بیشتـر علـاقـه داریـد یـا موسیقی امـروزی ؟
- موسیقی هـای موردعلـاقتـون رو از چـه راه هـایی به دست میـاریـد ؟
- موسیـقی کـه بـه زبـان فـارســی یـا انگلـیسی [ یـا هـر نـوع زبـان مـادری خـاصـی کـه دارید ] نبـاشـد رو گـوش مـیدین ؟
- تـا بحـال شـده از یـک آهنگــ درس بگـیریـد ؟
- چقـدر بـه معنـای اصلـی یکــ آهنگ توجـه میکنـین ؟
- عنـاصـر موسیقـیایی کـه بهشـون اهمـیت میـدین تـا از یک آهنگــ خوشتـون بیـاد رو بـه ترتیـب بچینـین .
- یه گروه خوب به نظر شما چه معیارهایی باید داشته باشه ؟
- بهترین دهه از نظر موسیقی به نظر شما، و چرا ؟
- بـه نظـر شمـا نــوازنده ی کــدوم ساز مــهم ترین نقــش رو در یه گــروه داره ؟
- خیلی زیاد . یه ترک موسیقی برای اینکه همه اجزای خودشو نشون بده حداقل باید کیفیت 192 داشته باشه .
- خیلی زیاد بازم . یه جورایی ظاهری هست که نشون دهنده باطن کار هست .
- Jet Audio بهترین پلیر هست و به همه توضیه میکنم . در تست های خودم تو استودیو نمره کامل گرفته .
- مسلما موسیقی امروزی .
- در درجه اول میخرم و در درجه دوم از اینترنت و درجه سوم از دوستان .
- بله بله . من خود موسیقی رو زبان میدونم .
- شعار ندم بیخود ... نه نشده . البته اگه منظور درس معنوی هست . وگرنه درس علمی و موسیقیاییش تا دلت بخواد
- شاید نه زیاد !
- ملودی ، ساز ها ، خواننده ، تنظیم .
- به نظرم باید خودشون رو باور داشته باشن ... همین . اینجوری به تمام معیار ها میرسن .
- دهه گذشته . به خاطر اینکه تنها دهای بود که موسیقی 180 درجه تغغیر کرد .
- خوب بستگی داره ... ولی شاید گیتار !