تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: ← علـایق و افکـارِ کـاربران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

ســـلام بــه همـــه دوســـتام

معرفی نسبتا طولانی

- مجیــــد هستـــم ( فامیلیم هم که میدونین احتمالا ) . 20 سالمه . بسیار خونسرد و دوستانه هستم . اصولا آدمه خوشبینینم و الان فکر میکنم خوشبخت ترین آدم روی زمین هستم .

به موسیقی علاقه وصف ناشـــدنی دارم . همیـــن علاقـــه باعث شد از 14 سالگی برم دنبالش . سال 2006 اولین موزیک خودم رو با کامپیوتر قدیمی و خونگی خودم ساختم که خیلی دوستش داشتم و الان یه خاطرست برام . البته نمیشد بهش بگی موسیقی ! : دی

سال 2007 بود که به شدت دنبال رسمی تر شدن این علاقم بودم . ولی به جایی نرسیدم . داشتم دلسرد می شدم . اواخر ژانویه 2008 بود که با " محسن افراسیابی " آشنا شدم . کسی که از من 5 سال بزرگتر بود و یه استودیوی زیر زمینی کوچیک داشت .

از اون به بعد شدم جزئی از این استودیو کوچیک .

توضیح : هرکی برای ساخت یا خوندن موسیقی به استودیو می رفت محسن ازش پول میگرفت . ولی به من غریبه گفت که بیا با هم کار کنیم بدون هیچ چشم داشتی . هر وقت ازش میپرسم چرا این لطف رو به من کردی ، میگه بعدا میفهمی خودت . من چیزی تویه تو میبینم که تویه هیچکسی ندیدم .

شده بود استادم . و برادرانه سعی کرد که موسیقی رو به من آموزش بده و برام کم نذاشت . آموزش گیتار رو هم ازش یاد گرفتم .

تقریبا بعد از 2 سال ، به جایی رسیدم که میشد بهم گفت موزیسین !

سال 2011 شد اوج شکوفایی استعداد من . تازه به حرف محسن رسیدم . خودم از پیشرفت خودم تعجب کرده بودم .

بودن کسایی که چندیدن سال قبل تر از من موسیقی رو شروع کرده بودن ولی الان به من میگن استاد !

تویه این سال اون استودیو کوچیک و زیر زمینی تبدیل شد به یه استودیوی فوق حرفه ای و بی نظیر که نمونش بسایر کمه .

ابزار فوق حرفه ای مثله : میکروفون های Blue Bird و Noeman ... سیستم صوتی حرفه ای Pro Tools 9 . باند های مانیتور 8 اینچی و 12 اینچی . سیستم PC پیشرفته .

شاید بدون اغراق نزدیک به 12 میلیون تومن هزینه شد .
    +
    مجوز رسمی از وزرات فرهنگ ارشاد اسلامی .

سال 2012 به امید خدا دارم به آرزوم میرسم . دارم رسمی میشم !

- انتشار اولین کار موسیقی مجازم به زودی . تویه یه آلبوم پاپ !

- انتشار دو کلیپ موسیقی از رسانه های ماهواره ای که تنظیمشون با منه . به زودی !

- احتمالا یک رادیو شو ، در Gem Club به زودی اگه خدا بخواد !

- و شاید چیزهای بزرگتر ...

چیزی که همه ی دور و بری هامو امیدوار کرده سن منه . یه جوون 20 ساله که حالا حالا ها جا داره و تاز اول راهه ; )

1. چقـدر بـه Bitrate و کیفـیتِ صـدای موسیقی اهمـیت میدیـن ؟
    2. آیـا کـاورِ آلبـوم بـرای شمـا اهمـیت خـاصـی داره ؟
    3. شمـا از چـه پلیری بــرای پخـشِ موسیقی استفـاده میکنـید ؟
    4. بـه موسیقـی کلـاسـیکـِ دهـه ی 80 بیشتـر علـاقـه داریـد یـا موسیقی امـروزی ؟
    5. موسیقی هـای موردعلـاقتـون رو از چـه راه هـایی به دست میـاریـد ؟
    6. موسیـقی کـه بـه زبـان فـارســی یـا انگلـیسی [ یـا هـر نـوع زبـان مـادری خـاصـی کـه دارید ] نبـاشـد رو گـوش مـیدین ؟
    7. تـا بحـال شـده از یـک آهنگــ درس بگـیریـد ؟
    8. چقـدر بـه معنـای اصلـی یکــ آهنگ توجـه میکنـین ؟
    9. عنـاصـر موسیقـیایی کـه بهشـون اهمـیت میـدین تـا از یک آهنگــ خوشتـون بیـاد رو بـه ترتیـب بچینـین .
    10. یه گروه خوب به نظر شما چه معیارهایی باید داشته باشه ؟
    11. بهترین دهه از نظر موسیقی به نظر شما، و چرا ؟
    12. بـه نظـر شمـا نــوازنده ی کــدوم ساز مــهم ترین نقــش رو در یه گــروه داره ؟

1. خیلی زیاد . یه ترک موسیقی برای اینکه همه اجزای خودشو نشون بده حداقل باید کیفیت 192 داشته باشه .
    2. خیلی زیاد بازم . یه جورایی ظاهری هست که نشون دهنده باطن کار هست .
    3. Jet Audio بهترین پلیر هست و به همه توضیه میکنم . در تست های خودم تو استودیو نمره کامل گرفته .
    4. مسلما موسیقی امروزی .
    5. در درجه اول میخرم و در درجه دوم از اینترنت و درجه سوم از دوستان .
    6. بله بله . من خود موسیقی رو زبان میدونم .
    7. شعار ندم بیخود ... نه نشده . البته اگه منظور درس معنوی هست . وگرنه درس علمی و موسیقیاییش تا دلت بخواد
    8. شاید نه زیاد !
    9. ملودی ، ساز ها ، خواننده ، تنظیم .
    10. به نظرم باید خودشون رو باور داشته باشن ... همین . اینجوری به تمام معیار ها میرسن .
    11. دهه گذشته . به خاطر اینکه تنها دهای بود که موسیقی 180 درجه تغغیر کرد .
    12. خوب بستگی داره ... ولی شاید گیتار !

2. 19 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hessam_7800gtx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    BlackWater Park

پيش فرض

حسام هستم 19 ساله از تهران

1. چقـدر بـه Bitrate و کیفـیتِ صـدای موسیقی اهمـیت میدیـن ؟ خیلی زیاد فقط 320 و flac
    2. آیـا کـاورِ آلبـوم بـرای شمـا اهمـیت خـاصـی داره ؟ نه به اون صورت
    3. شمـا از چـه پلیری بــرای پخـشِ موسیقی استفـاده میکنـید ؟ مدیا پلیر ویندوز
    4. بـه موسیقـی کلـاسـیکـِ دهـه ی 80 بیشتـر علـاقـه داریـد یـا موسیقی امـروزی ؟ امروزی ها رو بیشتر میپسندم
    5. موسیقی هـای موردعلـاقتـون رو از چـه راه هـایی به دست میـاریـد ؟از دوستان میپرسم و همین فروم هم خیلی کمک میکنه
    6. موسیـقی کـه بـه زبـان فـارســی یـا انگلـیسی [ یـا هـر نـوع زبـان مـادری خـاصـی کـه دارید ] نبـاشـد رو گـوش مـیدین ؟آره
    7. تـا بحـال شـده از یـک آهنگــ درس بگـیریـد ؟بیشتر به آهنگا درس میدم
    8. چقـدر بـه معنـای اصلـی یکــ آهنگ توجـه میکنـین ؟ کلا زیاد دنبال لیریک و معنا نیستم موسیقی رو ترجیح میدم
    9. عنـاصـر موسیقـیایی کـه بهشـون اهمـیت میـدین تـا از یک آهنگــ خوشتـون بیـاد رو بـه ترتیـب بچینـین .اول از همه موسیقی آهنگ - صدای وکال - تمیزی آهنگ - سبک آهنگ - معنی آهنگ
    10. یه گروه خوب به نظر شما چه معیارهایی باید داشته باشه ؟ مهمترین نکته اینه که توی اجرای زنده کم نیاره!!!ارزش کاراشو واسه پول کم نکنه (متالیکا )
    11. بهترین دهه از نظر موسیقی به نظر شما، و چرا ؟ 1988 تا 1998 دوره حکومت اکستریم متال
    12. بـه نظـر شمـا نــوازنده ی کــدوم ساز مــهم ترین نقــش رو در یه گــروه داره ؟ گیتار الکتریک (بدون شک )

4. 12 کاربر از Hessam_7800gtx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با سلام و ادب ، تقی هستم ، 28 سال و نیمه !

اگه قرار باشه دانلود کنم ، حتماً 320 میگیرم. اگه موجود نباشه کیفیتهای پایینتر.
      موسیقی های فعلی 128 هم که دارم ، اگه فرصت کنم نسخه های 320 شونو میگیرم.
      Flac هم فقط یه آلبوم دارم.

2. آیـا کـاورِ آلبـوم بـرای شمـا اهمـیت خـاصـی داره ؟

بی برو برگرد ! گاهی پیش میاد که به خاطر کاور قشنگ آلبوم رو دانلود می کنم!

3. شمـا از چـه پلیری بــرای پخـشِ موسیقی استفـاده میکنـید ؟

وینمپ ، وینمپ و وینمپ !
      روی گوشی هم قبلنا که n72 داشتم ، یه پلیر بود براش به اسم LCG jukeBox که خیلی خدا بود.
      با وجودی که گوشی دکمه مخصوص موزیک داشت ، من همیشه از این پلیر استفاده می کردم.

4. بـه موسیقـی کلـاسـیکـِ دهـه ی 80 بیشتـر علـاقـه داریـد یـا موسیقی امـروزی ؟

هر آهنگی که بهم بچسبه گوش میدم. زمانش فرقی نداره. اخیراً یه آهنگ جالبی تو یه سریال شنیدم و جداش کردم و دهها بار گوش دادم
      بعداً فهمیدم که اصلش مال 1830 بوده !

5. موسیقی هـای موردعلـاقتـون رو از چـه راه هـایی به دست میـاریـد ؟

موسیقی فارسی گوش نمیدم که قرار باشه بخرم. خارجی ها و ترکی ها هم که همیشه دانلود میشن.
      البته اگه جایی باشه که آلبوم خارجی اریجینال بیارن ، ممکنه بخرم.

6. موسیـقی کـه بـه زبـان فـارســی یـا انگلـیسی [ یـا هـر نـوع زبـان مـادری خـاصـی کـه دارید ] نبـاشـد رو گـوش مـیدین ؟

بله. حتماً. تک ترکهایی به زبانهای ژاپنی ، ایتالیایی ، آلمانی و حتی زبان "کیجون" دارم که بهشون علاقه دارم.

7. تـا بحـال شـده از یـک آهنگــ درس بگـیریـد ؟

بستگی داره منظور از درس چی باشه. کلاً به نظرم آهنگ پتانسیل لازمه برای درس دادن(مثلاً در حد یک فیلم) نداره ،
      ولی ولنگارانه و سرسری هم نمیشه به آهنگ گوش کرد.
      (که الان بیشتر گوش کننده ها اینطوری گوش میدن و احتمالاً به همین دلیل شاهد وضعیت اسفبار موسیقی فارسی هستیم.)

8. چقـدر بـه معنـای اصلـی یکــ آهنگ توجـه میکنـین ؟

اگه معنا رو نفهمم گوش نمیدم.

9. عنـاصـر موسیقـیایی کـه بهشـون اهمـیت میـدین تـا از یک آهنگــ خوشتـون بیـاد رو بـه ترتیـب بچینـین .

ریتم آهنگ - شعر - صدای خواننده - سبک کار

10. یه گروه خوب به نظر شما چه معیارهایی باید داشته باشه ؟

هماهنگی مناسب و یکدلی.
      سایر معیارهای خوبیش نباید فرق چندانی با معیارهای یک خواننده داشته باشه ، نه؟

11. بهترین دهه از نظر موسیقی به نظر شما، و چرا ؟

اطلاعاتم درباره موسیقی فارسی و خارجی در اون حدی نیست که بتونم نظر بدم.
      در مورد موسقی ترکیه ، بدون شک دهه 90. مخصوصاً اواخرش.

12. بـه نظـر شمـا نــوازنده ی کــدوم ساز مــهم ترین نقــش رو در یه گــروه داره ؟

بستگی داره به سبکی که کار می کنن ، فکر نکنم بشه برای همه گروهها نظر قطعی داد.

با تشکر از طراح محترم ، فکر کنم جای یه سوال خالیه "معمولاً چه وقتهایی و چطور آهنگ گوش می دید؟"
    ضمناً شرمنده که برای بعضی سوالها اطلاعات لازم رو نداشتم.

6. 16 کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

ضمــن تشکـرِ مجـدد از کـاربرانِ شـرکت کنـنده و دوستـان .
    با تشکر از طراح محترم ، فکر کنم جای یه سوال خالیه "معمولاً چه وقتهایی و چطور آهنگ گوش می دید؟"
    بـابتِ سوال متـشکـرم .
    بـه بعضـی دوستـان هـم قبلـاً گفتـم کـه تـاپیک در حـالِ حـاظـر در مرحلــه ی اوّل کـار خودش قـرار داره ایـن مرحلـه تمـوم بشـه اگـه استقبـال بشـه تـاپیک هـای بعـدی بـا سوال هـا جـدید زده میشـه در تـاپیکِ جـدید ، کـه میتـونـین سوال هـای خودتـون رو از طــریقِ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسـال کنـین . [ در صـورتِ نبـودنـم بـه مهـران یـا کـوروش هـم پ.خ کـردیـن مشکلـی نیست ]

8. 10 کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Slim_shady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

• dj rank
    • بيت رپ مي سازم
    • از 12 سال پيش كه كسي نمي دونست رپ چيه من اهلش بودم
    • چقـدر بـه Bitrate و کیفـیتِ صـدای موسیقی اهمـیت میدیـن ؟

والا ما اور‍ينال گوش مي دييمپ0241 به بالا!

• آیـا کـاورِ آلبـوم بـرای شمـا اهمـیت خـاصـی داره ؟

نه مگه كاور متن و بيت شعر ميسازه

• شمـا از چـه پلیری بــرای پخـشِ موسیقی استفـاده میکنـید ؟

چرت هاوديو كام پلير مديا پلير خودمون

• بـه موسیقـی کلـاسـیکـِ دهـه ی 80 بیشتـر علـاقـه داریـد یـا موسیقی امـروزی ؟

بله چون اوج موسيقي اون زمانه

• موسیقی هـای موردعلـاقتـون رو از چـه راه هـایی به دست میـاریـد ؟

از طريق شلوار
    يه نقطه در شلوار وجود داره كه بهش جيب مي گن كه وسيله اي با ارزش به نام پول توشه مي رم تو يه كلوب مي گم فول آهنگ مثلا سيستم اف داون بهم بده
    فروشنده هم مي گه چشم بلبل

• موسیـقی کـه بـه زبـان فـارســی یـا انگلـیسی [ یـا هـر نـوع زبـان مـادری خـاصـی کـه دارید ] نبـاشـد رو گـوش مـیدین ؟

كله فارسي فقط داريوش گوش مي دم چون رو شعراش كار مي كنه به جز اون همه خواننده هاي ايرانيي هپيلي هپو استاد مغلتن 99 درصد بقيش انگليسي و اسپانيايي

• تـا بحـال شـده از یـک آهنگــ درس بگـیریـد ؟

اهنگ هاي داريوش اقبالي كه درس اخلاق مي دن اهنگهاي انگليسيم 99 درصد چرت پرت مي گن تك اهنگ از هر خواننده اي انگليسي كه بتونم باحاش حال كنم كلا جيز هاي منطقي زيبا و لولوش خفن با بيت هاي شاهكار روم تاثير مي زاره

• چقـدر بـه معنـای اصلـی یکــ آهنگ توجـه میکنـین ؟

چون تكست اهنگ كه اهنگ شاهكار جلمبه مي كنه
    .....

• عنـاصـر موسیقـیایی کـه بهشـون اهمـیت میـدین تـا از یک آهنگــ خوشتـون بیـاد رو بـه ترتیـب بچینـین .

تكست عرفاني زد جنك زد مساعل جنسي زد مواد مخدر كلا ....

• یه گروه خوب به نظر شما چه معیارهایی باید داشته باشه ؟

خلاق باشه و بدونه داره واسه چی و کی آهنگ میسازه چيره خور يك حزب خواص نباشه ازاد ازاد بخونه كلا چيره خور افراد مايه دار نباشه
    از نظر سينماي ازاد امريكا هاليودي نباشه

• بهترین دهه از نظر موسیقی به نظر شما، و چرا ؟

1980 تا 2003

• بـه نظـر شمـا نــوازنده ی کــدوم ساز مــهم ترین نقــش رو در یه گــروه داره ؟

سوالت خيلي كليه

---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------

1024 كيفت به بالا

10. 4 کاربر از Slim_shady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

خب اول یه معرفی ...

کوروش هستم ! (نه بابا؟! )
    20 ساله، دانشجوی ترم چهارم زبان انگلیسی ...

فکر می‌کنم مهم‌ترین خصوصیت موسیقیایی‌ام این باشه که به هیچ سبکی "نه" نمیگم ...
    یعنی اصولاً مهم نیست آهنگ در چه سبکی باشه ؛ راک، متال، پاپ، رپ، نیو ایج، سنتی، کلاسیک، کوچه بازاری (!) و ...

البته اینکه سبک برام اهمیتی نداره، به این معنی نیست که هر آهنگی رو گوش میدم !
    آهنگ لزوماً باید برای شعور موسیقیایی من احترام قائل باشه تا برام قابل گوش دادن بشه‌ !‌
    حالا عناصر لازم رو در پاسخ به سؤالات اسم می‌برم ...

دیگه اینکه اصولاً از هر فرصتی برای گوش دادن به موسیقی استفاده می‌کنم !
    حداقل یکی از ابزارهای لپ‌تاپ، پیسی، گوشی، ضبط ماشین و حتی رادیو در طول روز با من هست و هیچ وقت تایم خالیم رو بدون موسیقی سپری نمی‌کنم !
    تایم‌های غیرخالی هم البته گاهی با موسیقی پر میشن (مثلاً سر کلاس، وقتی حرفای استاد خسته کننده است : دی)

خب، زیاده‌گویی نکنم و بریم سراغ سؤالات ...

چقـدر بـه Bitrate و کیفـیتِ صـدای موسیقی اهمـیت میدیـن ؟

برام مهمه که آهنگ کیفیت خوبی داشته باشه. اما این جوری نیست که اگه کیفیتش 128 بود، بهش گوش ندم !
    درسته که زیبایی موسیقی با 320 قابل لمس‌تره
    اما با کیفیت 128 هم میشه از آهنگ لذت برد ...

آیـا کـاورِ آلبـوم بـرای شمـا اهمـیت خـاصـی داره ؟

آره، خیلی اهمیت داره برام. تقریباً تمام آلبوم‌های آرشیو خدا بیامرزم کاور اورجینال (با ابعاد اصلی) داشتن ...
    مهم‌تر از اون اینکه این کاورها در تگ تمامی آهنگ‌ها هم گنجونده شده بود ...
    چون خیلی برام مهمه که وقتی به آهنگی گوش میدم، کاورش هم جلوی چشمم باشه !
    زیبایی در طراحی کاور امتیاز یه خواننده رو برام بالا می‌بره، چون نشون از درک بالای هنریش داره
    اما عنصری نیست که با قدرتش، ضعف موسیقی از یادم بره، یا با ضعفش، زیبایی موسیقی به چشمم نیاد !

شمـا از چـه پلیری بــرای پخـشِ موسیقی استفـاده میکنـید ؟

از وینمپ ... چون برعکس جت آودیو سبکه و کار کردن باهاش هم لذت‌بخشه ...
    علاوه بر اون، با Mini Lyrics (برای پخش لیریک آهنگ همزمان با پلی‌بک) به خوبی سازگاری داره و ابزار مدیریت Playist و مدیریت تگش هم عالیه ...
    با این حال می‌دونم که جت آودیو پلیر قوی‌تریه ...

بـه موسیقـی کلـاسـیکـِ دهـه ی 80 بیشتـر علـاقـه داریـد یـا موسیقی امـروزی ؟

به هر دو ... یعنی همون طوری که گفتم، علاقه‌ی من به یه آهنگ یا آلبوم پیرو عناصر خاصیه ...
    دهه‌ی 80 دهه‌ی طلایی موسیقی بود. بهترین‌های راک و متال، بهترین‌های پاپ ...
    اما خب هنوز هم میشه آهنگ خوب شنید : )
    اگه تو گذشته بمونیم، زندگی نومیدکننده میشه ...

موسیقی هـای موردعلـاقتـون رو از چـه راه هـایی به دست میـاریـد ؟

بیش‌تر، از طریق اینترنت (دانلود)، برای آلبوم‌های خاصی که علاقه دارم، از طریق فروشگاهای خرید محصولات فرهنگی ()

موسیـقی کـه بـه زبـان فـارســی یـا انگلـیسی [ یـا هـر نـوع زبـان مـادری خـاصـی کـه دارید ] نبـاشـد رو گـوش مـیدین ؟

جواب من که خب بدیهیه ...
    به هیچ وجه تفاوتی نداره برام ...
    از نظر حسی شاید با کارهای ایرانی ارتباط بیش‌تری برقرار کنم، اما کارهای خارجی هم به همون اندازه برام دوست داشتنی هستن. چون مشکلی با زبانش ندارم ...

تـا بحـال شـده از یـک آهنگــ درس بگـیریـد ؟

تا منظور از درس چی باشه ...
    من با صدای داریوش زندگی کرده‌ام، زندگی آموختم، از شخصیتش، از موسیقیش ...
    اما اگه منظور از درس، شعارهاییه که در قالب موسیقی بیان میشه، کارهای یاس رو دوست داشتم و متناش برام تأثیرگذار بودن ... به خصوص ترک‌هایی مثل "تمومش کن"، "به خاطر من" و "از چی بگم" ...

چقـدر بـه معنـای اصلـی یکــ آهنگ توجـه میکنـین ؟

بسیار بسیار زیاد ! میشه گفت من برعکس دوستانی که شعر رو در خدمت موسیقی می‌دونم، نقش شعر رو درست به اندازه‌ی موسیقی و حتی در مواردی بالاتر از اون می‌بینم. قبلاً یه جای دیگه گفتم، اگه آهنگی کلام مناسبی نداشته باشه، هر چقدر هم که قوی و زیبا باشه، برام ارزش گوش دادن نداره ! چون اصولاً متن آهنگ عنصر بسیار مهمیه برام. با این حال اگه بهترین شعر هم با آهنگی ضعیف همراه باشه، گوش نمیدم !
    می‌تونم بگم برای من کلام و موسیقی مکمل همدیگه هستن، هر کدوم لنگ بزنن، آهنگ بی‌ارزش میشه یا حداقل از ارزشش پیش من خیلی کاسته میشه ...

عنـاصـر موسیقـیایی کـه بهشـون اهمـیت میـدین تـا از یک آهنگــ خوشتـون بیـاد رو بـه ترتیـب بچینـین .

همون طوری که در پاسخ به سؤال قبلی گفتم، متن ترانه و موسیقی یه کار المان‌های بسیار مهمی هستن واسه من. تنظیم آهنگ هم در کنار موسیقی قرار می‌گیره و مجموعشون به زیبایی یه اثر منجر میشه.

سبک کار برام فرقی نداره، اما مود اون لحظه‌ی خودم هم روی لذت بردن از کار تأثیرگذاره ! یعنی اگه حس و حال موسیقی بی‌کلام باشه و بهترین اثر باکلام رو هم بشنوم، ممکنه در اون لحظه چندان به دلم ننشینه ...

یه گروه خوب به نظر شما چه معیارهایی باید داشته باشه ؟

گروه خوب باید علاوه بر کیفیت کار (شعر و موسیقی) یه سری موارد جنبی رو هم داشته باشه. مثلاً In Touch بودن با طرفدارانش، به روز کردن وبسایت، کنسرت‌های مکفی، حتی فعالیت‌های خیریه (از بعد اخلاقی)، استفاده از بهترین نوازنده‌ها در گروه، داشتن مغز متفکر برای ارائه‌ی نوآوری و خلاقیت و ...

بهترین دهه از نظر موسیقی به نظر شما، و چرا ؟

موازی با پاسخ سؤال شماره‌ی 4 ...

بـه نظـر شمـا نــوازنده ی کــدوم ساز مــهم ترین نقــش رو در یه گــروه داره ؟

نمیشه گفت ... تمام نوازنده‌ها در کنار هم باعث به وجود اومدن خروجی بند میشن ...
    در هر سبکی یه سری نوازنده‌ها نقششون کلیدی‌تره ...
    مثلاً در راک، گیتار الکتریک، درامز و گیتار بیس ...

ممنون از جواد بابت سؤالات، امیدوارم دور بعدی چالشی‌تر، و با سؤالاتی بهتر برگزار بشه ...

12. 17 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

· چقـدر بـه Bitrate و کیفـیتِ صـدای موسیقی اهمـیت میدیـن ؟
    خیلی اهنگ اگه کیفیتش پایین باشه اثری که باید رو نمیزاره
    · آیـا کـاورِ آلبـوم بـرای شمـا اهمـیت خـاصـی داره ؟
    بله از کاور البوم برای ایکن اون البوم استفاده میکنم
    · شمـا از چـه پلیری بــرای پخـشِ موسیقی استفـاده میکنـید ؟
    کیم پلییر
    به موسیقـی کلـاسـیکـِ دهـه ی 80 بیشتـر علـاقـه داریـد یـا موسیقی امـروزی؟
    نه . نظر من برای اون زمان یکم زیادی بزرگ نمایی بوده · موسیقی هـای موردعلـاقتـون رو از چـه راه هـایی به دست میـاریـد ؟

دانلود و خرید و دوستان

· موسیـقی کـه بـه زبـان فـارســی یـا انگلـیسی [ یـا هـر نـوع زبـان مـادریخـاصـی کـه دارید ] نبـاشـد رو گـوش مـیدین ؟
    اگه زبانشو بدونم چرا که نه
    · تـا بحـال شـده از یـک آهنگــ درس بگـیریـد ؟
    بله سیاوش قمیشی اوایل زیاد گوش میدادم بعد از کارای هیچ کس خیلی زیاد از کارای خواننده ترکی موراد گویی باخان خیلی
    · چقـدر بـه معنـای اصلـی یکــ آهنگ توجـه میکنـین ؟
    برای من اصل مفهوم و معنی هست . خیلی دیدم مردم تو مجالس دارن با اهنگی میرقصن که در مورد مرگ و کشتن و جدایی و خیانت و نفرین هست بودن و خیلی این برام ناراحت کننده هست
    · عنـاصـر موسیقـیایی کـه بهشـون اهمـیت میـدین تـا از یک آهنگــ خوشتـونبیـاد رو بـه ترتیـب بچینـین .
    بستگی داره به موقعیتی که توش هستم مثلا گاهی موسیقی خودش شعرش رو خنسی میکنه یه جورای غیر منتظره بودن از اهنگای انقلابی شعر در مقابل موسیقی
    · یه گروه خوب به نظر شما چه معیارهایی باید داشته باشه ؟
    برای مردم بخونه برای طرفدار ارزش قایل بشه به ارزش ها احترام بزاره خودش رو به قدرت ها نفروشه
    · بهترین دهه از نظر موسیقی به نظر شما، و چرا ؟
    من حال حاظر رو خیلی خوب میبینم چون امکانات به حدی هست که به کم قانع نشیم
    · بـه نظـر شمـا نــوازنده ی کــدوم ساز مــهم ترین نقــش رو در یه گــروهداره ؟
    به نظرم همه مهمه . همه در جای خودش ریتم و موسیقی رو میسازه شما اگه اجرا های یانی رو دیده باشید حتی با سنگ و چوب هم اوا سازی میکنه که این اهمیت سازها رو نشون میده
    رضا هستم 21 ساله
    Last edited by rezarrrr; 29-02-2012 at 23:09.

14. 11 کاربر از rezarrrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

و خودم هــم جـواد هستـم بـا هفـده سـال سـن از مشهـد .
    از یـازده سـالگـی بـا موسیقـی راکـ آشنـا شـدم ، کـه بــا موزیک هـآی نـرم تـر مثـل Pop-Rock آغـاز کـردم و رفتـه رفتـه سبکـ هـای بشتـری رو امتحـان کـردم
    خـودم هـم خیلـی دوس داشتـم بـه سوالـات جـواب بـدم تـا تـا دوستـان بـه علـایقـم بشتـر آشنـا بشـن .

=|=

چقـدر بـه Bitrate و کیفـیتِ صـدای موسیقی اهمـیت میدیـن ؟
    • Bitrate زیـر 128 رو مثـل همـه قبـول نمیکنـم امـّـا بـه 128 هـم راضـی میشـم امـا نـه همـه ی آهنگـ هــا
      . معمـولـا بعضـی آهنگ هـا هستـن کـه 320 ـــش تـفـاوتِ زیـادی تـا 128 داره . بیشتـر بی کلـام هـا و ترنـس هـآ رو کیفیـت بـالـاتـر میگیـرم .

آیـا کـاورِ آلبـوم بـرای شمـا اهمـیت خـاصـی داره ؟
    • کـاور هـم جـای خودش رو داره ، بعضـی از کـاورهـا هستـن کـه خودش ارزشِ آلبـوم رو نشـون میـده امـا بعضـیـای دیگـه ، امـا بخـاطـر کـاور آلبـومِ گـروهِ موردعلـاقـم رو از دست نمیـدم .

شمـا از چـه پلیری بــرای پخـشِ موسیقی استفـاده میکنـید ؟
    • Winamp . فقـط بـه خـاطـر سـازگـاریِ خیلـی خوبـش بـا Minilyric .

بـه موسیقـی کلـاسـیکـِ دهـه ی 80 بیشتـر علـاقـه داریـد یـا موسیقی امـروزی ؟
    • اینکـه بینشـون یکـی رو انتخـاب کنـی کـار سختـی هست ، امـا هر دو برتـری خودش رو داره . ولـی کلـاً بـا موزیکِ امـروزی بیشتـر میسـازم . دلـیلـش هـم شـاید علـاقـه اَم بـه سـازهـای امـروزی بـاشـه .

موسیقی هـای موردعلـاقتـون رو از چـه راه هـایی به دست میـاریـد ؟
    • چـون معمـولـاً راک خـارجـی گوش میـدم ، جـایی رو هنـوز پیدا نکـردم آلبـوم بفـروشـه ، پـس دانلـود میکنـم .

موسیـقی کـه بـه زبـان فـارســی یـا انگلـیسی [ یـا هـر نـوع زبـان مـادری خـاصـی کـه دارید ] نبـاشـد رو گـوش مـیدین ؟
    • بلـه ، جـدای از علـاقـه اَم بـه موزیک بیـن المـلل [ تـرجیحـاً داخـلِ اروپـا ] زحمـتِ برگردانـدنش هـم بـه فـارسـی رو میکـشم تـا لذت رو ببـرم از آهنگ .

تـا بحـال شـده از یـک آهنگــ درس بگـیریـد ؟
    • خیلـی خیلـی کَـم . همـین خیلی خیلی کَـم هـم درس نیست البتـه ، تـآثیـرپذیری هست البتـه کـه خیلی هـم زود اتفـاق می اُفتـه .

چقـدر بـه معنـای اصلـی یکــ آهنگ توجـه میکنـین ؟
    • خیلـی زیـاد ، بـرای پیدا کـردن فلسفـه و اصـل موزیک ویکیپدیـا و سـایر منـابع رو زیر و رو میکنـم . در واقـع بـودنِ فهمـیدنِ معنـای آهنگ نمیشنـه به دلـم آهنگـ .

عنـاصـر موسیقـیایی کـه بهشـون اهمـیت میـدین تـا از یک آهنگــ خوشتـون بیـاد رو بـه ترتیـب بچینـین .
    • خیلـی هـا هستـن کـه بـه وُکـال توجـه بیشتـری نشـون میـدن تـا بقیـه ، ولـی دلـیلی نمیبیـینم کـه بیشتـر بـه وُکـال توجـه شـه . البتـه ایـن سوال یـه مقدار مشکـل داره کـه ممکنـه هر سبکـی بـه یه چیزی توجـه بشـه اما اگـه بخوایـم از نظـر کلـی نظـر مـن بـه طـریقِ زیـر است :

1. مـتنِ آهنگ
    2. موسـیقی
    3. تنظـیم موسیقی و صـدای وُکـال

کـافـیه بـرام بـرایِ یک شـاهکـار ! !

یه گروه خوب به نظر شما چه معیارهایی باید داشته باشه ؟
    • مـردمـی بـاشـه [ ] بـا مردم بتـونـه ارتـبـاط برقـرار کنـه . متـن ترانـه هـای قوی + متـنـوع بـاشه کارشـون

بهترین دهه از نظر موسیقی به نظر شما، و چرا ؟
    • بـنده دهـه ی حـال رو میپسـندم . موزیکــ رنگ اصلـی خودش رو داره همچنـان [ سبکـ راک رو میگـم ]

بـه نظـر شمـا نــوازنده ی کــدوم ساز مــهم ترین نقــش رو در یه گــروه داره ؟
    • همـه ی اعضـای بـه نـوعـی کـار خودشـون رو میکنـن . امـا براسـاسِ انتـظـاراتِ حـال وُکـال .

سـری دوم از نـوروز . سوالـات رو بـه مَـن ارسـال کنـین اگـه داشتـین .
    Last edited by Dark Shine; 11-03-2012 at 15:00.

16. 11 کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مـُبیــن هستم، 17سالمه..!

1. چقـدر بـه Bitrate و کیفـیتِ صـدای موسیقی اهمـیت میدیـن ؟ خیلی زیاد..! اکثرا" خودم ُ جــِر میدم که با کیفیت 320 باشه حتما" آهنگی که دانلود میکــُنم..! خیلی توی گیرایی آهنگ تاثیر داره..!
    2. آیـا کـاورِ آلبـوم بـرای شمـا اهمـیت خـاصـی داره ؟ خیلی زیاد..! اصلا" آهنگاییم که آلبوم آرت ندارن رو حس خوبی بهشون ندارم..!
    3. شمـا از چـه پلیری بــرای پخـشِ موسیقی استفـاده میکنـید ؟ توی کامپیوتر، KMP و Media Player Classic و توی گوشی هم TTPod Player و PowerAMP
    4. بـه موسیقـی کلـاسـیکـِ دهـه ی 80 بیشتـر علـاقـه داریـد یـا موسیقی امـروزی ؟ با سبک های کلاسیک کــُلا" میونه ی خوبی ندارم..!
    5. موسیقی هـای موردعلـاقتـون رو از چـه راه هـایی به دست میـاریـد ؟ شبکه های اجتماعی مخصوصا" ف.ب، خواننده های مورد علاقمو دارم و آهنگای جدیدشون که میاد میزارن..! و همچنین از راه گوگل سرچ و فولدری که بوکمارک کردم توش سایت های موزیک مورد نظرمو
    6. موسیـقی کـه بـه زبـان فـارســی یـا انگلـیسی [ یـا هـر نـوع زبـان مـادری خـاصـی کـه دارید ] نبـاشـد رو گـوش مـیدین ؟ بله..! تعداد زیادی آهنگ روسی و فرانسه و آلمانی و اسپانیولی و ... دارم..! اگه خیلی خوشم بیاد ترجمه انگلیسیشونو میرم پیدا میکنم..!
    7. تـا بحـال شـده از یـک آهنگــ درس بگـیریـد ؟ خیلی زیاد..!
    8. چقـدر بـه معنـای اصلـی یکــ آهنگ توجـه میکنـین ؟ بستگی به تنظیم و بیت آهنگ داره، آهنگی که بیتش خوب باشه رو خیلی با لذت و دقت خاصی گوش میدم و طبعا" بیشتر توجه میکــُنم بــِش..!

باقی سوالات رو سررشته ی آنچنانی نداشتم، جواب ندادم، میبخشید (:

18. 4 کاربر از aRThaS_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مراد هستم......23 ساله و دانشجو.
    کلا دنیای هنر رو دوست دارم و اگه تقدیر نبود اصلا رشته مهندسی درس نمی خووندمهمیشه هم بصورت فعال موسیقی گوش داده و میدم و به خاطر همین علاقه موسیقی رو هم به طور نیمه جدی دنبال می کنم و ساز میزنم.......
    بیشتر هم موسیقی سنتی و کلاسیک دوست دارم(و اندکی ترنس و پاپ و راک) و با بقیه موسیقی ها میونه خوبی ندارم..و البته با موسیقی شاد و ریتم تند هم چندان میونه خوبی ندارم...

حالا سوالا:

هر چقدر بیشتر بهترولی اگه در اون حدی باشه که کلیت و اکثر نکات ریز تنظیم و ....به گوش برسه کافیه....128 راضی کنندس.

1. آیـا کـاورِ آلبـوم بـرای شمـا اهمـیت خـاصـی داره ؟

چندان نه.....مگر اینکه خیلی زننده و یا خیلی زیبا کار شده باشه تا توجهمو جلب کنه

1. شمـا از چـه پلیری بــرای پخـشِ موسیقی استفـاده میکنـید ؟

جت آودیو.....رو موبایل هم از طریق پلیر موبایل

1. بـه موسیقـی کلـاسـیکـِ دهـه ی 80 بیشتـر علـاقـه داریـد یـا موسیقی امـروزی ؟

به نظرم موسیقی قدیم خیلی بهتر بود.....به قول مژگان شجریان بعد خودازاری تو موسیقی بیشتر شده....یعنی درصد موسیقی هایی که زننده و فقط برای تجارت هستن(و جالب اینکه درست هم اجرا نمی شن)بیشتر شده( و جالبتر اینکه به عنوان نواوری یا مدرنیته ازش یاد میشه)...

1. موسیقی هـای موردعلـاقتـون رو از چـه راه هـایی به دست میـاریـد ؟

دانلود......اگرم خوشم اومد و ایرانی بود حتما میخرم(که چند سالی میشه از هیچ اهنگ داخل ایرانی اونقدری خوشم نیومده که بخرممگر چند اثر سنتی)

1. موسیـقی کـه بـه زبـان فـارســی یـا انگلـیسی [ یـا هـر نـوع زبـان مـادری خـاصـی کـه دارید ] نبـاشـد رو گـوش مـیدین ؟

فرقی نمی کنه.....مهم اینه که موسیقی چیزی واسه ارایه داشته باشه....البته بی کلام رو ترجیح میدم(مخصوصا در کلاسیک و ترنس)

1. تـا بحـال شـده از یـک آهنگــ درس بگـیریـد ؟

بله اتفاق افتاده.......حتی اگر درس هم نگرفته باشم روحیه ای در من ایجاد کرده که تا حدی متحولم کنه(البته اگه درس علمی بوده باشه که بسیار اتفاق افتاده)

1. چقـدر بـه معنـای اصلـی یکــ آهنگ توجـه میکنـین ؟

بستگی به سبکش داره....هر چه سبکش(از نظر من) سنگینتر باشه انتظار بیشتری هم از معانی آهنگ میره.

1. عنـاصـر موسیقـیایی کـه بهشـون اهمـیت میـدین تـا از یک آهنگــ خوشتـون بیـاد رو بـه ترتیـب بچینـین .

تنظیم-ملودی-شعر-خواننده ....البته اینا مکمل هم هستن و خیلی نمیشه به تریتیب چیدشون.

1. یه گروه خوب به نظر شما چه معیارهایی باید داشته باشه ؟

همه اعضا همدیگه رو تحمل کنن.........راز هر شراکتی همینه

1. بهترین دهه از نظر موسیقی به نظر شما، و چرا ؟

دهه 80 و90.....موسیقی صادقانه تر بود...........البته موسیقی سنتی و کلاسیک نمیدونم مال کدوم دهس ولی مال اونا از همه بهتر

1. بـه نظـر شمـا نــوازنده ی کــدوم ساز مــهم ترین نقــش رو در یه گــروه داره ؟

بستگی داره.....ولی خوب همواره ویولن و پیانو و گیتار نقش مهمی در سبکای خودشون دارن

.
    Last edited by halflife g; 25-04-2012 at 23:02.

20. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •