تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: کمک فوری در مورد panasonic Blue-ray player

پروفشنال stb2xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

وجه تمایز آن با R200 چیست؟ قیمت هر دو مدل لطفا ؟
    می تونید سایت فوق را مطالعه بفرمایید و موجودی و قیمت بپرسید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از stb2xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان من اون پلیر پاناسونیک رو پس دادم و از این سایت دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پلیر Egreat R6S رو خریدم در یک کلام فقط می تونم بگم معرکست

1-هر فرمتی تصویری و صوتی که داشتم از انواع mpeg تا mkv-flv-rmvb-و. . . .در هر سایز هر حجمی حتی سه بعدی به راحتی خونده

2- تو فرمت های صوتی هم از mp3-تا حتی Flac که تا به امروز پلیر خانگی ای رو ندیدم قابلیت پخش این فرمت رو داشته باشه

3-هر ایمیج ISO که داشتم به راحتی خوندتش

4-زیرنویس فارسی رو خیلی خوب ساپورت می کنه و حتی جالبه که بدونید ایمیج یک فیلم با زیرنویس با فرمت SRt رو در یک فولدر ریختم خود دستگاه زیر نویس رو شناسایی کرد امکانتی از قیبل تغییر هفت رنگ زیر نویس رو داره امکان حرکت 30 مرحله ایی زیر نویس به سمت چپ و راست و بالا و پایین تصویر داره تو گزینه های ساپورت زیر نویسش که دیدم از زبون چینی بوده تا UunicodeوUtf-8

5-کیفیت خروجی تصویرش 1080P هست ایمیج بلوری 3D هم داخلش گذاشتم به راحتی اجرا شد و با عینک تقریبا یک ساعتی باهاش فیلم دیدم

6-هارد از رابط USBتا یک ترابایت و از Esata تا3 ترابایت بهش زدم به سرعتی که یک کول دیسک رو کامپیوتر می خونه خوندش هاب USBهم بهش زدم و چند دستگاه بهش وصل کردم به راحتی همشون رو شناسایی کرد

حتی یک کول دیسک-هارد یک ترابیات پاسپورتی-با هارد از پورت Esata رو با هم وصل کردم به دستگاه ولی هیچ مشکلی ندیدم

7-اندروید 2.2 داره که کلی امکانات داره و 150 مگابیات حافظه برای نصب نرم افزار که من فعلا 16 مگابایتش رو بازی Angry birds نصب کردم و با موس کیبورد وایرلس به راحتی بازی کردم

8-امکانت وب داره و مرورگر شبیه به اینترنت اکسپلورر 9 داره با امکانتی از قبیل پیش بینی اب هوا و . . . .

9-خروجی optical داره که کیفیتش خیلی خوب هست

10-بدنه فلزی و خوش ساختی داره که خوش مثل یک هیتسینگ اون اندک گرمایی که داره رو دفع می کنه

در کل من که خیلی ازش راضی هستم

به نظرم خرید بلوری اصلا با قیمتی هر دیسکی 10 یا 20 هزارتومن اصلا به صرفه نیست ضمن اینکه تمامی بلوری پلیر های موجود مثل VCDوِDVD سری اول می مونه اپتیک خیلی ضعیفی دارند و کوچکترین خطی باعث خرابی دیسک به اون گرون میشه ولی هارد این مشکلات رو نداره

4. 3 کاربر از hooraman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز قبلا به فروشگاه سر زدم ولی با توجه به این که قیمت محصول درخواستی من درج نشده بود ، از شما سووال کردم !!!

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من اون پلیر پاناسونیک رو پس دادم و از این سایت دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پلیر Egreat R6S رو خریدم در یک کلام فقط می تونم بگم معرکست

1-هر فرمتی تصویری و صوتی که داشتم از انواع mpeg تا mkv-flv-rmvb-و. . . .در هر سایز هر حجمی حتی سه بعدی به راحتی خونده

2- تو فرمت های صوتی هم از mp3-تا حتی Flac که تا به امروز پلیر خانگی ای رو ندیدم قابلیت پخش این فرمت رو داشته باشه

3-هر ایمیج ISO که داشتم به راحتی خوندتش

4-زیرنویس فارسی رو خیلی خوب ساپورت می کنه و حتی جالبه که بدونید ایمیج یک فیلم با زیرنویس با فرمت SRt رو در یک فولدر ریختم خود دستگاه زیر نویس رو شناسایی کرد امکانتی از قیبل تغییر هفت رنگ زیر نویس رو داره امکان حرکت 30 مرحله ایی زیر نویس به سمت چپ و راست و بالا و پایین تصویر داره تو گزینه های ساپورت زیر نویسش که دیدم از زبون چینی بوده تا UunicodeوUtf-8

5-کیفیت خروجی تصویرش 1080P هست ایمیج بلوری 3D هم داخلش گذاشتم به راحتی اجرا شد و با عینک تقریبا یک ساعتی باهاش فیلم دیدم

6-هارد از رابط USBتا یک ترابایت و از Esata تا3 ترابایت بهش زدم به سرعتی که یک کول دیسک رو کامپیوتر می خونه خوندش هاب USBهم بهش زدم و چند دستگاه بهش وصل کردم به راحتی همشون رو شناسایی کرد

حتی یک کول دیسک-هارد یک ترابیات پاسپورتی-با هارد از پورت Esata رو با هم وصل کردم به دستگاه ولی هیچ مشکلی ندیدم

7-اندروید 2.2 داره که کلی امکانات داره و 150 مگابیات حافظه برای نصب نرم افزار که من فعلا 16 مگابایتش رو بازی Angry birds نصب کردم و با موس کیبورد وایرلس به راحتی بازی کردم

8-امکانت وب داره و مرورگر شبیه به اینترنت اکسپلورر 9 داره با امکانتی از قبیل پیش بینی اب هوا و . . . .

9-خروجی optical داره که کیفیتش خیلی خوب هست

10-بدنه فلزی و خوش ساختی داره که خوش مثل یک هیتسینگ اون اندک گرمایی که داره رو دفع می کنه

در کل من که خیلی ازش راضی هستم

به نظرم خرید بلوری اصلا با قیمتی هر دیسکی 10 یا 20 هزارتومن اصلا به صرفه نیست ضمن اینکه تمامی بلوری پلیر های موجود مثل VCDوِDVD سری اول می مونه اپتیک خیلی ضعیفی دارند و کوچکترین خطی باعث خرابی دیسک به اون گرون میشه ولی هارد این مشکلات رو نداره

میشه قیمت این محصولی که خریدین رو بگین؟
    بعد من تا حالا این مارک رو هیچ جا ندیده بودم. کجایی هست؟
    آیا پشتیبانی در ایران داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من هم چند روزیه که یک دستگاه R6S تهیه کردم و نکته ای که وجود داره علی رغم تعریف این دوستمون ، بنده دوتا فیلم 3D با پسوند MKV از لینک های تورنت دریافت کردم که هیچکدوم را نتونست بخونه !! جالب تر اینه که این دستگاه باقیمت 330 هزارتومانیش، حتی یک جفت باطری قلمی ریموت کنترل و کابل AVI که داخل جعبه ی اکثر محصولات صوتی وتصویری پیدا می شه رو به همراه نداشت !!؟؟
    اگه دوستان اطلاعاتی دراین خصوص دارن ، ما رو هم بی بهره نذارید ...!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من هم فردا یکی از این دستگاهها R6S میخام بخرم . اگه خوب نیست نخرم؟ 330 تومان گفتن . کسی ارزونتز سراغ داره؟

ممکن دانلود از تورنت اشکال داشته. فایلهای سالم تست کن.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من هم چند روزیه که یک دستگاه R6S تهیه کردم و نکته ای که وجود داره علی رغم تعریف این دوستمون ، بنده دوتا فیلم 3D با پسوند MKV از لینک های تورنت دریافت کردم که هیچکدوم را نتونست بخونه !! جالب تر اینه که این دستگاه باقیمت 330 هزارتومانیش، حتی یک جفت باطری قلمی ریموت کنترل و کابل AVI که داخل جعبه ی اکثر محصولات صوتی وتصویری پیدا می شه رو به همراه نداشت !!؟؟
    اگه دوستان اطلاعاتی دراین خصوص دارن ، ما رو هم بی بهره نذارید ...!
    شما به لینک زیر سری بزن.
    شاید با تغییر فایلت بتوانی پخشش کنی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال stb2xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من هم فردا یکی از این دستگاهها R6S میخام بخرم . اگه خوب نیست نخرم؟ 330 تومان گفتن . کسی ارزونتز سراغ داره؟

ممکن دانلود از تورنت اشکال داشته. فایلهای سالم تست کن.
    تست کردید ؟ خوب بود ؟

داره خودمونی میشه sezareta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    به نظر منم EGREAT R160 PRO خیلی بهتر از این سینما های خانگی باشه البته با توجه به اختلاف قیمتشون البته از لحاظ مدیا پلیری منظورم هست چونکه سینما خانگی های بالای 800 تومن دارند پول بلندگو ها و به خصوص زیبایی و دکورشون رو میگیرند
    خودم یه گیرنده دیجیتال بلوسنس دارم به قیمت 90 تومن هم خریدم که مقایسه یه گیرنده دیجیتالی با یه سیستم بالای 800 تومن سینمای خانگی کار اشتباهی هست اما فقط برای اطلاع عرض کنم تا حالا فقط فرمت wmv رو نتونسته بخونه اما در حد خودش یچیز خفنیه mkv با زیر نویس پخش میکنه vob که مال dvd player هست رو پخش میکنه avi و توی این فرمت ها با زیرنویس مشکلی نداره
    خروجی hdmi داره و تصاویر رو با کیفیت 1080p نشون میده یه چیز جالب تر این که فیلم 3 بعدی هم نشون میده یه سرچی تو اینترنت هم بکنید مطمین تر بشید
    قصدم معرفی گیرنده نبود بلکه نشان دادن این موضوع بود که 800 تومن و به بالا برای یه سینمای خانگی مسخره هست اگر میخوای قوی ترین پلیر جهان رو داشته باشه یه لپ تاب با خروجی hdmi بگیر و تمامی کدک های تصویری رو روش نصب کن اونوقت تمامی فرمت ها و زیر نویس ها و ... رو پخش میکنه واما بهترین و به صرفه ترین کار اینه که یکی از این دستگاه هایی که فقط و فقط مخصوص مدیاپلیری هست مانند EGREAT R160 PRO یا WD HD Media player
    رو بگیر و با بقیه پولت اسپیکر های قدرتمند edifire C6 رو تهیه کن و اونوقت تفاوت رو حس کن
    و اگر فیلمی رو این مدیا پلیر ها ساپورت نکنند دیگر بعید هست هیچ سینمای خانگی دیگری اونا رو نشون بده
    Last edited by sezareta; 02-05-2012 at 12:04.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

فعلا که خیلی خوبه. چند تا iso با هاش دیدم و خیلی خوبه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •