تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: سمند EF7 یا پارس LX

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با توجه به مشکلاتی که اخیرا در موتور EF7 مشاهده شده و مشتریان ناراضی هستن
    و خودروهاشون به مدت طولانی خوابیده و انتخاب سمند EF7 کمی با شک و تردید هست.

پارس LX با موتور TU5 اگر با اتاق پارس سال باشه ارزش خرید داره.
    چون به مراتب طراحی داخلی جدید تر و اضافه شدن برخی موارد باعث شده
    تا اتاق پارس سال محبوب تر بشه.

اما نظر شخصی من :
    در حال حاضر اگر دوست شما خانواده کم جمعیت هستن
    پژو 206 SD V8 لیمیتد خودروی مناسب و خوبی میتونه باشه
    که عملکرد مطلوبی هم داره.
    LX سال هست اما خود 206 با این موتور کم میاره .
    من اصرار بر خرید ال 90 میکنم و دارم راضیشون میکنم که ال 90 خرید کنن . ایشون خانواده 4 نفری هستن . البته بچه هاشون بزرگ نیستن اما کم جایی عقب 206 واقعا آزار دهنده هست .

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز شاید 405 و پارس با موتور tu5 کم بیارن تو دنده 3 و 4و 5 که به خاطر ضریب دنده سبکشون هست (که اونم به قوله دوستمون باید معکوس بدی ) اما 206 با این موتور اصلا کم نمیاره
    هر جور بخوای حساب کنی چه تو قدرت موتور چه تو گشتاور 206 از تندر بهتره

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

داداش کم آوردنش کجا بود ؟ هیولاییه واسه خودش . همین که 1 و2 از هیچ ماشینی تو این رنج نمیخوری خیلیه به نظر من

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

داداش کم آوردنش کجا بود ؟ هیولاییه واسه خودش . همین که 1 و2 از هیچ ماشینی تو این رنج نمیخوری خیلیه به نظر من
    منظورم توي سربالايي و كولر هست . تيپ ٢ الان واقعاً موتورش رو خفه كردن.مدل ٨٩ و ٩٠ رو سوار بشيد متوجه ميشيد.محدود كننده سر راه بنزينش هست.

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز وقتی نظر میدید حتما اونی که دارید جوابشو میدید حرفشو کامل بخونید.
    من نگفتم ترمز ال ایکس یه سیستم دیگس من گفتم دیسک سمند ال ایکس از پارس کمی بزرگ تره و ترمز ebd هم داره.
    شاید بیشترین خودرویی که تو عمرم سوارش بودم سمند ال ایکس و 405 بود و برای مدت کوتاهی هم پارس دستم بود.بی شک ترمز ال ایکس از پارس بهتره.
    در مورد پارس ELX که حرفی باقی نیست.
    TU5 در مقال موتور زانتیا پارس ELX حرفی برای گفتن نداره چه دنده 1 چه2 . 3 . 4 و چه 5.
    موتور 1800 16 سوپاپ و موتور 1600 16 سوپاپ هر دو تکنولوژی اروپا و هر دو روی یک اتاق اونوقت چه طور موتور ELX به TU5 نمیرسه!!
    من برای یک خانواده 2 تا 3 نفره 206 SD V8 رو پیشنهاد میدم و شرایط ELX رو هم گفتم که برای یک خانواده 4 یا5 نفره از همه گزینه های زیر 20 میلیون بهتره.

6. 2 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورم توي سربالايي و كولر هست . تيپ ٢ الان واقعاً موتورش رو خفه كردن.مدل ٨٩ و ٩٠ رو سوار بشيد متوجه ميشيد.محدود كننده سر راه بنزينش هست.
    تیپ 2 موتور 1400 داره و در سربالایی ها کم میاره.
    مثلا خودم چند بار در سربالایی دچار مشکل شدم اما هیچ گونه محدود کننده نداره.
    محدود کننده برای خودرو های بسیار پر قدرت و ان هم برای کنترل سرعت تا مرز 250 کیلومتر هست نه برای 206 با موتور 1400
    کلا 206 تیپ 2 به دلیل موتور ضعیف و قدیمی زیاد توصیه نمیشه.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تیپ 2 موتور 1400 داره و در سربالایی ها کم میاره.
    مثلا خودم چند بار در سربالایی دچار مشکل شدم اما هیچ گونه محدود کننده نداره.
    محدود کننده برای خودرو های بسیار پر قدرت و ان هم برای کنترل سرعت تا مرز 250 کیلومتر هست نه برای 206 با موتور 1400
    کلا 206 تیپ 2 به دلیل موتور ضعیف و قدیمی زیاد توصیه نمیشه.
    منظورم حدود كننده سرعت نيست كه ماشين گاز نخوره.ايران خودرو محدود كننده سوخت رسانى نصب كرده و توان موتور پايين اومده.اين هم فقط به دليل كم مصرف تر شدن ماشين هست.دست بردن توى تايم سوخت رسانى و ايي سي يو
    درضمن توي اگزوز هم فيلترهاي مخصوصي نصب كرده ( از سال ٨٩ ) كه اگزيسس توان خروج كلى گاز و كربن سوخته شده رو نداره در نتيجه موتور خفه شده .اين هم به دليل وجود سوخت ناپاك و پراز گوگرد هست.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوستان عزیز وقتی نظر میدید حتما اونی که دارید جوابشو میدید حرفشو کامل بخونید.
    من نگفتم ترمز ال ایکس یه سیستم دیگس من گفتم دیسک سمند ال ایکس از پارس کمی بزرگ تره و ترمز ebd هم داره.
    شاید بیشترین خودرویی که تو عمرم سوارش بودم سمند ال ایکس و 405 بود و برای مدت کوتاهی هم پارس دستم بود.بی شک ترمز ال ایکس از پارس بهتره.
    در مورد پارس ELX که حرفی باقی نیست.
    TU5 در مقال موتور زانتیا پارس ELX حرفی برای گفتن نداره چه دنده 1 چه2 . 3 . 4 و چه 5.
    موتور 1800 16 سوپاپ و موتور 1600 16 سوپاپ هر دو تکنولوژی اروپا و هر دو روی یک اتاق اونوقت چه طور موتور ELX به TU5 نمیرسه!!
    من برای یک خانواده 2 تا 3 نفره 206 SD V8 رو پیشنهاد میدم و شرایط ELX رو هم گفتم که برای یک خانواده 4 یا5 نفره از همه گزینه های زیر 20 میلیون بهتره.

داداش تست کردیم با elx . دنده 1 و 2 405 tu5 کاملا سر بود . درسته روی کاغذ باید elx برنده باشه حق با شماس ولی در عمل چیز دیگری بود . حالا شایدم اون elx که تست کردیم مشکل داشته !

10. 2 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش تست کردیم با elx . دنده 1 و 2 405 tu5 کاملا سر بود . درسته روی کاغذ باید elx برنده باشه حق با شماس ولی در عمل چیز دیگری بود . حالا شایدم اون elx که تست کردیم مشکل داشته !
    به هر حال اگه به دوست عزیز توهینی شد عذر خواهی میکنم ولی حتما همونیه که شما گفتید و اون ELX ه حتما مشکل داشته رفیق.
    منظورم حدود كننده سرعت نيست كه ماشين گاز نخوره.ايران خودرو محدود كننده سوخت رسانى نصب كرده و توان موتور پايين اومده.اين هم فقط به دليل كم مصرف تر شدن ماشين هست.دست بردن توى تايم سوخت رسانى و ايي سي يو
    دوست عزیز این حرف اشتباهه و اگه شما از خود ایران خودرو و یا یه مکانیک خبره سوال کنید حتما می فهمید که اشتباهه.بر روی 206 تیپ 2 هیچ گونه محدود کننده ای قرار داده نشده.

12. 3 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به هر حال اگه به دوست عزیز توهینی شد عذر خواهی میکنم ولی حتما همونیه که شما گفتید و اون ELX ه حتما مشکل داشته رفیق.

دوست عزیز این حرف اشتباهه و اگه شما از خود ایران خودرو و یا یه مکانیک خبره سوال کنید حتما می فهمید که اشتباهه.بر روی 206 تیپ 2 هیچ گونه محدود کننده ای قرار داده نشده.
    پس چطور وقتي يه ٢٠٦ مدل ٨٧ يا ٨٨ رو سوار ميشي گازش ميدي پرواز ميكنه اما اين جديدا اينطوري شدن؟ من همه ي اين سوالات رو از يكي از خبرگان نمايندگي ايرانخودرو پرسيدم. حتي ايشون گفت به تمين دليل موتور خيلي داغ ميشه و كاملاً حرفش درست بوده ! ( طبق تجربه )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •