تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 11 از 11

نام تاپيک: مشکل در تمام صفحه نشان ندادن مانیتور Asus ML239H ( کمک فوری )

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

خدمت عزیزتون عرض کنم اولا عکس اول مشکل داره و لود نمیشه
    مهم نیست فقط این مطلب را می رسوند که 6850 در تمامی بازی ها با اختلاف زیادی 550 را پشت سر می ذاره

بعد هم من نکته ای رو متوجه نشدم اینکه خیلی از کاربرها در دنیا با مانیتور بزرگتر از 22 کار می کنن و حتما گزارش این موضوع رو دادن پس چرا در درایو کاتالیست جدید مجدد این مشکل پا برجا هست با توجه به اینکه می فرمایید مشکل یک تنظیم پیش فرض ساده هست و از گرافیک نیست ( پیش فرض OVER SCAN روی صفر نیست )
    نکته عجیبه دیگه ای هم وجود داره سیستم که میخواد بالا بیاد قبل از اجرا شدن ویندوز نوشته ها همه دورشون خالی هست ( مثل قبل اینکه تو تنظیمات OVER SCAN رو تغییر بدم ) پس یعنی خود کارت به صورت پیش فرض اینطوری هست و به قولی کاتالیست این مشکل رو برطرف می کنه نه اینکه مشکل از کاتالیست باشه
    این مورد برای شما یکم تازگی داره ولی زیاد پرسیده میشه چون کاربران نمی دونند و فکر می کنند واقعا ایراد هست
    مورد دوم که شما اشاره کردین و مربوط به محیط خارج از سیستم عامل میشه به این علت رخ میده که مانیتور داره در رزلوشن غیر رفرنس خودش فعالیت می کنه.مانیتور های lcd و led وقتی در رزلوشن غیر رفرنس خودشون اجرا میشن افت کیفیت شدیدی دارند و محیط بایاس هم از رزلوشن کمتر ا 1920x1080 پشتسبانی می کنه که این ایراد رخ میده

در انتهام از صحبت های شما اینطوری نتیجه گرفتم که تصویر دسکتاپ من حتی با تعویض کارت گرافیک به جیفورس تغییری نمی کنه و اگر تغییری هست فقط در اجرای بازی هست ( اگر اشتباه گفتم ممنون میشم بفرمایید )
    تقریبا بله
    حتی سازندگان دو برند معروف هم تا به حال جایی عنوان نکردند که کارت گرافیک تولید شده در کارخانه آنها تصویر شفاف تری نسبت به کارت رقیب داره بلکه در این مورد نرخ frame rate برای مقایسه مطرح میشه

و باید بگم که بله من گرافیست نیستم ولی علاقه دارم حداقل حالا که بیش از 600 تومن خرج گرافیک و مانیتور شده حداقل بتونم بهترین تصویر خروجی رو بگیرم و برای در مورد این تنظیمات سوال کردم
    استانداردهای خروجی تصویر چند مدل هستند که مهمترین آنها همون RGB هست که تصویر خروجی از ترکیب سه رنگ قرمز و سبز و آبی تشکیل میشه و تصاویر رنگی با ترکیب پیکسل های این سه رنگ بوجود میان.درواقع این استاندارد رایج ترین و ابتدایی ترین استاندارد هست
    برای 90% کاربران این استاندارد کاملا مناسب هست ولی برای گرافیست های حرفه ای که از پنل های IPS استفاده می کنند و به تفکیک دقیق رنگ ها نیاز دارند این استاندارد پاسخگو نیست و اکثرا از استاندارد YCbCr و یا CMYK استفاده می کنند که قابلیت تفکیک بیشتری نسبت به RGB داره
    کلا مبحث پیچیده ای هست به نظرم شما که کاربردی ندارید واردش نشین
    ولی می تونی از رفرنس های زیر راهنمایی بگیری :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای اطلاعات بیشتر هم می تونی از کاربران و مدیران بخش گرافیک راهنمایی بگیری

راستی داشت یادم میرفت اون تصویر شات اول که OVER SCAN رو باید رو صفر بزارم و تصویر درست میشه تیک اون زیرش رو پس نزنم دیگه بااین حساب ؟ ( شرمنده که مجدد پرسیدم چون تو توضیحاتتون نفرمودید تیک رو بزنم یا نه )
    بله درسته

2. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •