تو پست قبل يه اشتباه شده بود كه اصلاح شد.
منظورم سيگيت و سامسونگ بود
سيگيت ديگه اين بازيارو نداره. شما اول مدلوتن رو انتخاب كنيد و تو نت در موردش سرچ كنيد مخصوصا تو فرومهاي خارجي و فروم خود سازنده اگه مشكلي نداشت بگيرينش.
تو پست قبل يه اشتباه شده بود كه اصلاح شد.
منظورم سيگيت و سامسونگ بود
سيگيت ديگه اين بازيارو نداره. شما اول مدلوتن رو انتخاب كنيد و تو نت در موردش سرچ كنيد مخصوصا تو فرومهاي خارجي و فروم خود سازنده اگه مشكلي نداشت بگيرينش.
شما مطمعا هستي سيستمت ويروسي چيزي نداره چون گرين اونقدر ها هم سرعتش کم نيست براي افزايش سرعتش شما بايد هارد رو به يه پارتيشن تبديل کني و ALlocation unit 16 يا32 کيلوبايت فرمتش کني چون به صورت ديفالت با 4 کيلو فرمت ميشه اگه اين کارو بکني سرعت از قبل بيشتر ميشه.
يه بنچ مارک هم از هر دو هاردت با برنامه ي HD TUNE PRO بگير و اينجا بزار ببينيم هارد هات در چه وضعيتي هستند.
البته در نظر گرفتن اندازه کلاستر تا این حد (16 یا 32 کیلوبایت) باعث اتلاف هر چه بیشتر فضای ذخیره سازی میشود گرچه سرعت آن بالاتر میرود .
سیستمم از اشک نوزاد هم تمیزتر و پاک تره!!این افت سرعت هم عرض کردم فقط در هارد وسترن 500 سری گرین دارم! وگرنه من رفتم یک هارد سیگیت 7200.12 خریدم سرعتم شد مثل قبل !! در مورد گرین بسیار تحقیق کردم و فهمیدم چون مصرف برق و انرژی در این مدل بهینه و کم شده لذا دور خواندن و نوشتن هم کم شده و بخاطر همین این سرعت افتضاح رو در پردازش تحویل میده
وگرنه سری آبی و مشکی بی نهایت عالی هستند!
سپاس بخاطر توضیحتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)