واقعا باحال شده فقط چیزی که تو ذوق می زنه یکی دست بازیکون که زیادی براق شده و vitange با درجه بالا (البته برای زوم خوب )و مسافت depth of filed بیار پایین .در کل کار خفنی شده ای ول(به ما هم یاد بدین.).![]()
واقعا باحال شده فقط چیزی که تو ذوق می زنه یکی دست بازیکون که زیادی براق شده و vitange با درجه بالا (البته برای زوم خوب )و مسافت depth of filed بیار پایین .در کل کار خفنی شده ای ول(به ما هم یاد بدین.).![]()
ممنون از وقتی که گذاشتین.
درسته ، شیدر دست و نور پردازی مشکلات زیادی داره که امیدوارم بتونیم حلش کنیم ( واقعا نور پردازی به محدودیت هایی که وجود داره کاره فنی و دشواریه )
درمورد ایمیج افکت ها هم ، چشم ، باز کار خواهم کرد و تصاویر جدید رو میذارم.
ای بابا ، کی هستیم که بخوایم چیزی به کسی یاد بدیم ، داریم تلو تلو میزینیم تو این دنیای اطلاعات.
سلام
به نظر من شیدر دست مورد نداره بلکه تکسچر و نورمالش مشکل داره . کمی بیشتر از داستان بازی بگید خوشحال میشیم .
والا هم مدلینگه و هم نرمال ، ولی خوب شیدر برای دست خیلی رفلکت داره و غیر طبیعی شده.
عرض کنم که همونطور که گفتم ، به پروژه دانشجویی هست و برای دانشگاه کار میشه ، تا چند هفته پیش شاید فقط واسه پروژه روش تمرکز داشتیم ، ولی الان تصمیم داریم که به عنوان یه بازی مستقل و کوچولو ارائش کنیم .
بازی در مورد فراری دادن یه شخص از یک زندان هست ، بازی با استاندارد های شوتر هست و سعی داریم از ابزار ها و وسائل نقلیه مختلف ( هلکوپتر - قایق - تانک - هواپیما ) استفاده کنیم ، ولی شاید برای شروع ، کاره دشواری باشه ، برای همین مدت زمان بازی رو کوتاه در نظر داریم ، چیزی حدود 15 تا 20 دقیقه .
خوب به هر حال ما شرایط چندان خوبی نداریم ( کنکور کارشناسی ارشد ) برای همین تا بعد از کنکور کار تعطیله و 4 نفر برای بازی به مدت زمان بالا ( که حداقل بازیکن بعد از بازی کردن از وقتی که گذاشته پشیمون نشه ) کاره دشواری هست.
ممنون از نظرات + شما![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)