سلام
بین 3 تا 4 میلیون تومان حداقل هزینه تجهیزات
حدود 400-500 هزارتومان هم هزینه نصب و راه اندازی و کانفیگ
میتونید از Wimax استفاده کنید (منظورم GPRS اپراتورها نیستش) مثل مبین نت و امثالهم . هزینه بسیار کمی هم داره
سلام
بین 3 تا 4 میلیون تومان حداقل هزینه تجهیزات
حدود 400-500 هزارتومان هم هزینه نصب و راه اندازی و کانفیگ
میتونید از Wimax استفاده کنید (منظورم GPRS اپراتورها نیستش) مثل مبین نت و امثالهم . هزینه بسیار کمی هم داره
ببخشید میشه یه خورده توضیح بدید![]()
دوست عزیز دقیق میشه بفرماید چه جوری حساب کردید ؟
بابا یعنی این سوال اینقدر سخته که کسی توجهی نمیکنه
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
ممنون از این همه جواب و توجه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عزیزان راه اندازی و ایجاد ارتباط شبکه راه های خیلی زیادی و هر راه حلی یه سری تجهیزات نیاز داره و در نهایت راه اندازی شبکه در بحث نرم افزاری عرف خاصی نداره و هر کسی میتونه یه قیمتی بده . بنده هم همونطور که بالا گفتم برای اینکه ایشون بتونن ارتباط مستقیم ایمن و پایدار وایرلس در شعاع 10 کیلومتری داشته باشن به تجهیزات خاصی با اون قیمتی که گفتم نیاز دارن . حالا ممکنه یکی بیاد بگه با 500 هزارتومن هم میشه اینکارو کرد و بنده هم تائید میکنم که میشه ولی اون کجا و این کجا ...
مشکل شما فکر کنم این باشه که کلا از وایرلس سر در نمیارید! مگر نه میدونستید که 10 کیلومتر مسافتی نیست !
دوست عزیز جناب behrooz.shie انگار شما خودتون و عقل کل میدونید از دیدتون هیشکی هیچی سر در نمیاره
راه اندازی اینترنت وایرلس با برد 10 کیلومتر نیازمند تجهیزات و هزینه زیادیه و حتی اخذ مجوز میخواد که به اشخاص حقیقی به این مفتیا نمیدن
به این راحتی ها هم که فکر میکنید نیست در ضمن هیچ آدم عاقلی adsl خونشو همچین تصمیمی نمیگیره براش !
به این دوستمون وایمکس پیشنهاد میشه
دوست عزیز میگم در درجه اول وایمکس تو منطقه ما نیست ودر درجه بعد مشکلی نیست که اینترنت ای دی اس ال رو بین خونه و محل کارم شر کنم.راه حلش رو فقط من میخواستم دیگه این همه طول و تفصیر نداره.![]()
دیگه حالا 4 5 م هم نیست!![]()
مگه اخذ مجوز برای دکل نیست که بخوایم بزنیم!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)