خوب شما تیک این گزینه ای که گفتم رو احیانا دقت نمیکنین
هر کدوم رو تک تک با برنامه مربوی به خودش با زدن تیک این گرینه باز کنین دیگه اینجوری نمیشه،
![]()
خوب شما تیک این گزینه ای که گفتم رو احیانا دقت نمیکنین
هر کدوم رو تک تک با برنامه مربوی به خودش با زدن تیک این گرینه باز کنین دیگه اینجوری نمیشه،
![]()
سلام
jafarian :بله دقیقآ مثل سایت دوم عمل میکنم . وای اگه اون تیک رو بزنم همه ی برنامه ها با هم عوض میشن اگه نزنم فقط برنامه همون یه بار با چیزی که میخوام باز میشه و ظاهر ایکونش اصلآ تتغیری نمیکنه اون 2 تا برنامه ای که دادین رو دانلود کردم اولی رو سیستم فعال نمیشه .دومی نصب میشه اجراشم کردم ولی متاسفانه هیچ اثری نداشت
goli87 : باور کنید من اون تیک که گفتین رو میزنم ولی وقتی میزنمش همه برنامه ها با هم یهو تغیر میکنن
Last edited by nira; 25-01-2012 at 15:25.
برنامه سایت اول دان کنید روی دسکتاپ سیو کنید بعدشم اجراش کنید وقتی که سیستم ریست شد بالا اومد ببیمید آیکونهای شما فیکس شده اگر بازم به همون صورت بوداز قسمت OPTION TWO همین سایت اول که به وسیله پنجره cmd تایپ دستورالعملهای مورد نظر گفته پیش برین اگر بازم درست نشد از روش سایت دوم که ازطریق کنترل پنل گذاشته پیش برین مشکلی بود بگین راهنمایی کنم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .مرسی از کمکتون ولی حقیقتش من دیگه نا امید شدم از اینکه بتونم درستش کنم . فقط یه چیزو میخواستم بدونم من یه
iOS Skin Pack 1.0-X86
نصب کردم ولی هر بار که laptop رو روشن و خاموش میکنم نوار ابزار زیرش حذف میشه شما میدونین مشکلش چیه؟
شما اون دوتا روشی که تو پست بالا رو گذاشتم میرفتین به احتمال زیاد مشکلتون حل میشددرضمن تو سرچ منوی استارت دستور disk cleanup بعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک کتید طبق شکل تیک گزینه مورد نظر بزنید بعد پاکسازی کنید اون گزینه رو اون دو تا روش بالا رو هم حتما انجام بدین مشکلی داشتین بگین راهنمایی کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. برای کد اول هر دو روش رو انجام دادم ولی جواب نداد . برای کد دوم ( از روش Control Panel ) تا اخرین مرحله رفتم ولی
تو مرحله ی اخر یه پنجره باز میشه که باید برنامه ای که میخوایم فایل های lnk با اون باز بشن رو انتخاب کنیم . مشکل من دقیقآ
همین جاست من نمیدونم باید کدوم برنامه رو انتخاب کنم ؟؟؟؟؟؟
در واقع من نمیدونم فایل های که پسوند lnk دارن باید با چه برنامه ای باز بشن؟؟
دوست عزیزاین فرمت مربوط به آیکونهای کناربرنامه ها یا همون شرتکات میشه با برنامه بخصوصی باز نمیشه سایت اول ببینید مشخص کرده برای فیکس کردنشم از سایتهای 2 با 3 با 4 میتونید استفاده کنیدکلش همینه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی از راهنمایتون . ظاهرآ چارش فقط اینکه ویندوز رو دوباره نصب کنم .راستی واسه مشکل نوار ابزار
iOS Skin Pack 1.0-X86 نمیدونید باید چکار کنم ؟؟
اگر آیکونهای شرتکات شما مشکل دارن برای فیکس کردنش از اون 3 تاسایتی که گذاشتم استفاده کنید نیازی به تعویض ویندوز نیست واسه اون یکی برنامه هم یک دور با برنامه your unistaller حذف کنید بعدشم از نوع نصب کنید ببینید فکیس میشه برای اون 3 تا سایتم مشکلی بود بگین راهنمایی کنم.
سلام. مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی بازم مرسی
به خاطر لطف بزرگی که به من کردین
همه چیز درست شد هم ایکون های دسکتاپ درست شد وهم نوار ابزارم ( با دانلود برنامه ای که تو کد 3 بود )
واقعآ ممنونم .خسته نباشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)