خوشمان آمدفقط یه سوال برام پیش اومده
ایا ایشون که همه این تصمیمات مهم رو میگیره و انقدر کاربر محور و پاسخگو عمل میکنه پیش خودش چه فکری در مورد ما میکنه؟
الف: فکر میکنه ما هویجیم و اینترنت با همین سرعت برامون بسه
ب: فکر میکنه ما خیاریم و میتونه باهامون هر کاری دوست داره بکنه
ج: فکر میکنه ما سیب زمینی هستیم و همین اینترنتم میخواد ازمون بگیره
آقا شما صحبت از فلفل میکنی ما آتیش گرفتیم زغال شدیم ولی هیچی تغییری نکرد . یادت باشه که اینجا فقط شعار کاربر محوری یا تکریم ارباب رجوع داده میشه ولی توی عمل کاربر یونجه هم حساب نمیشه حالا چه برسه به هویج و خیار و سیب زمینی . باور نداری ؟ کافیه یه سرویس وایمکس از ایرانسل بگیری و خدای نکرده مشکلی تو حسابت برات پیش بیاد که مجبور بشی زنگ بزنی به 707 ، اونموقع هست که یونجه هم هیچی احساس پشکل بودن بهت دست میده .جواب درست گزینه ج هست و ماها استفاده کننده های این اینترنت سیب زمینی هستیم که اگه مثلا فلفل بودیم الان این همه مشکل نداشتیم.
آقا شما راحت باش . درکت میکنم با تمام وجود .از زننده تایپیک هم معذرت میخوام که پستم یکم تنده یه چند وقتیه احساس میکنم دارم از سیب زمینی به فلفل تبدیل میشم.
من نگفتم که ایران ... . بلکه کشور عزیزم که تا پای جون دوسش دارم توی حوزه ی اینترنت مسئولانش به قدری ضعیف عمل میکنن که قابل قیاس با کشورهای مشنگه . خواهشا به این نکته توجه کنید که انتقاد از مسئولان یه مملکت به معنی وطن فروشی نیست بلکه از عشق زیاد به وطنه که وقتی میبینه همرده ی کشورهای مشنگ شده بغضش میترکه و انتقاد میکنه .عزیزه دله من ایرانم کم مشنگ نیست