تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 39

نام تاپيک: آیا cinema 3d ال جی full hd هست به تبلیغات دروغ بر علیه این محصول پایان دهید؟

داره خودمونی میشه love021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اه اه حالم به هم خورد همه جور فنی دیده بودم به غیر ال جی فن

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اه اه حالم به هم خورد همه جور فنی دیده بودم به غیر ال جی فن

خسته نباشین با این طرز صحبت

3. 3 کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه l2eza.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان من همه ی تلویزیون ها رو چک کردم .
    و واقعیت :
    تلویزیون v30 panasonic تصویر بهتری نسبت به lw65100 داره ( تفاوت خیلی خیلی کمه )
    و تصویر d8880 سامسونگ به خاطر کنتراست بسیار بالا واقعا با کیفیت و رنگ هاش طبیعیه
    الجی هم واقعا انقلابی در سه بعدی ایجاد کرده ...
    در کل بهترین اکتیو ها به پسیو الجی ترجیح داده می شه ...
    ولی اگه قیمت رو به حساب بیاریم واقعا دیگر شرکت ها حرفی برای گفتن در مقابل پسیو الجی رو ندارن...
    من خودم lw65100 دارم ، عموم پاناسونیک رو داره . ..
    و اگر بخواهیم همه ی جوانب رو در نظر بگیریم تلویزیون های الجی بهترند .(قیمت ، روشنایی ، رابط کاربری ، کنترل بسیار ساده ، خستگی چشم و پرش تصویر کمتر و ...)
    ولی اگر قیمت ، خستگی چشم و ... رو به حساب نیاریم و معمولا جایی که استفاده می کنیم نور کمی داشته باشه تلویزیون پاناسونیک بهتره ...
    من واقعا با تحقیق و تجربه و ... بی طرفانه اینا رو می گم .
    ولی از لحاظ ظاهری واقعا تلویزیون های سونی زیبا هستند (البته نظر شخصی منه )
    و تنها مشکلی که به پسیو الجی وارده زاویه ی دید عمودی کمشه ، برای من مشکل ایجاد کرده واقعا و یه مشکل دیگه
    مدل های سامسونگ بالاتر از 6960 همگی wireless داخلی دارند ولی برای الجی باید دانگل ( با قیمت حدودا 100 تومن تهیه کرد )
    و خواهشا طرفداری بیجا نکنید .
    هرکسی با توجه به نیازش انتخواب می کنه . در انتخاب اینا بیشتر از برند مهمه :
    1-فضای منزل
    2-نور فضای منزل
    3-بودجه
    4- انتخاب کیفیت بسیار بالا و تا حدودی ناراحتی چشم و... یا راحتی فوق العاده و کیفیت بالا که واقعا به طور معمولی قابل تشخیص نیست .
    اکثر خانواده ها دومی رو انتخاب می کنند ولی اونا که به طور حرفه ای فیلم می بینند !!! ممکنه اولی رو انتخاب کنند . همون طور که اگه تو سایت الجی رفته باشید نوشته از هر 4 نفر 3 نفر پسیو الجی رو انتخاب می کنند . این به معنی اشتباه اونایی که سامسونگ یا ... رو انتخاب می کنند نیست ، بستگی به سلیقه و شرایط فرد داره ...
    با تشکر
    Last edited by l2eza.d; 22-01-2012 at 19:06.

5. این کاربر از l2eza.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مدل های مختلف LCD و تفاوت های آنها
    ۹۰/۰۹/۱۲

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تلویزیون های LCD تقریبا سه چهارم بازار تلویزیون را در اختیار دارند. با این حال همه آنها یکسان طراحی و ساخته نمی شوند.

تلویزیون های LCD تقریبا سه چهارم بازار تلویزیون را در اختیار دارند. با این حال همه آنها یکسان طراحی و ساخته نمی شوند.
    به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام، تفاوت های مهمی در تکنولوژی ساخت آنها وجود دارد که اکثر فروشنده ها و شرکت ها، هنگام خرید شما، در مورد آن صحبتی نمی کنند. در صورتی که شما اطلاعات کافی در مورد آنها داشته باشید حتما در تصمیم گیرتان اثر خواهد گذاشت.
    وقتی صحبت از تکنولوژی طراحی تلویزیون های LCD می شود، دو مدل مورد بحث قرار می گیرد. مدل VA (Vertical Alignment) و IPS (In Plane Switching). در حقیقت تفاوت این دو مدل در نحوه قرارگیری و چیدمان کریستال های مایع می باشد. بر خلاف VA، مدل IPS بصورت افقی مرتب سازی شده است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تکنولوژی VA دارای نکات مثبتی است. به عنوان مثال در تجمع سازی نور و رنگ مشکی کیفیت مناسبی دارد. با این حال تفاوت اصلی که در این دو مدل بوجود می آید در ساختار Pixel آنها است.
    تکنولوژی VA از ساختاری به نام فیلد الکتریکی غیر همگن استفاده می کند. در این ساختار برای هر pixel، دو ترانزیستور استفاده می شود. این ساختار در مدل IPS بصورت همگن است که باعث حرکت دادن راحت و موثرتر مایع کریستال می شود. این عمل باعث دو اتفاق مهم می شود. سرعت پاسخگویی بسیر سریع و وسعت دید زیاد که باعث می شود که تصاویر روشن را بدون لرزش و اشکال، دریافت کنیم.
    اثر قابل لمس تکنولوژی IPS بوجود آمدن تصاویر زنده تر و واقعی تر می باشد.
    از دیگر تفاوت هایی که بین مدل VA و IPS وجود دارد و قابل آزمایش برای خریداران می باشد، این است که هنگام لمس صفحه تلویزیون در IPS تصویر هیچ تغییری نمی کند ولی با توجه به ساختار عمودی VA این تغییر در آن به راحتی قابل مشاهده است.
    این مساله برای خانواده هایی که بچه های کم سن و سال دارند مهم می باشد. بچه ها بدون هیچ نگرانی از خراب شدن صفحه نمایش تلویزیون می توانند به آن دست بزنند و شما هیچ تغییری در رنگ و نور تصویر نگام لمس آنها نخواهید دید.
    از دیگر استفاده های این مزیت، استفاده از آنها در هنگام ارائه مطلب می باشد. شخصی که مطلبی را ارائه می دهد می تواند بدون نگرانی به صفحه نمایش دست زده و به نقطه مشخص ارائه خود اشاره کند.
    با توجه به همین مزیت بسیار مهم است که شرکت Apple برای ساخت موبایل های iPhone خود از صفحه نمایش های IPS‌ استفاده می کند.
    مزیت بسیار مهم دیگر این تکنولوژی ثابت بودن کیفیت تصویر در زاویه های مختلف است.
    همانطور که در ابتدای صحبت تاکید شد، تکنولوژی VA برای هر پیکسل از دو ترانزیستور استفاده می کند. همین عامل و تفاوت ساده! باعث افزایش مصرف انرژی در VA شده و تفاوت قابل ملاحظه ای با IPS بوجود آورده است.
    در انتها می توان به توجه بیشتر گرافیست ها در انتخابشان تاکید کرد. این گروه از کاربران به راحتی تفاوت کیفیت تصاویر و رنگ ها را با توجه به حساسیت کارشان، مشاهده می کنند.
    پس در هنگام انتخاب و خرید تلویزیون فراموش نکیند که به این نکات توجه کرده و نگران دست زدن و فشردن صفحه نمایش تلویزیون نباشید!

این رو هم دوستان بدونید از پنل ips توی دنیا فقط ال جی و فیلیپس استفاده می کنند

7. 2 کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

6

Last edited by mehdi speed 700; 22-01-2012 at 21:51.

9. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

واین رو هم بگیم که پلاسما های ال جی از پاناسونیک کم نمیاره
    سلام دوست عزیز
    ممنون ازاینکه در مورد برند ال جی اطلاع رسانی میکنید، برندی که بعضا در موردش به ناحق نوشته شده یا میشه
    اما امیدوارم در نهایت این اطلاع رسانی به معضلی که گریبانگیر اکثر ما ایرانی ها میشه یعنی " فن بازی" ختم نشه
    من خودم از علاقه مندان به 3D پسیو ال جی هستم و با اینکه VT30 دارم اما 3D پسیو رو بیشتر میپسندم چون باهاش راحت ترم!
    اما در مورد کیفیت تصویر دو بعدی گفتید پلاسماهای ال جی کم نمیاره نسبت به پاناسونیک ، این جمله یعنی اینکه این دو در یک حد هستند که کاملا اشتباه هست!
    شما در ابتدا به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک نگاه کنید
    پلاسمای 2011 پاناسونیک همیشه بهترین تلوزیون نه تنها در بین پلاسماها بلکه در بین تمامی HDTV ها بوده حال اونکه پلاسمای ال جی در اکثر بنچمارکا اصلا به حساب نیومده چه برسه با VT30 مقایسه شه!
    من کلا با روشنایی پلاسما مشکل دارم و از دیدم روشنایی خوبی ندارند و تمام پلاسماهای بازار رو هم چک کردم و باز از دید من ضعیف ترین تصویر رو پلاسماهای ال جی داشتند و بالاترین روشنایی رو پاناسونیک داشت و اصلا کیفیت تصویر پلاسمای ال جی قابل مقایسه با پاناسونیک نیست!
    در پایان باید گفت که ال جی شرکت بسیار رو به پیشرفتی هست و همیشه دنبال فن آوری و ابتکاره تازست و ممکنه همین الان که من این عبارات را مینویسم مشغول ساخت پلاسمایی باشه که در سال آینده عنوان بهترین پلاسما و HDTV رو به خودش اختصاص بده...امیدوارم!
    Last edited by arash_a59; 23-01-2012 at 02:38.

11. 7 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ممنون ازاینکه در مورد برند ال جی اطلاع رسانی میکنید، برندی که بعضا در موردش به ناحق نوشته شده یا میشه
    اما امیدوارم در نهایت این اطلاع رسانی به معضلی که گریبانگیر اکثر ما ایرانی ها میشه یعنی " فن بازی" ختم نشه
    من خودم از علاقه مندان به 3D پسیو ال جی هستم و با اینکه VT30 دارم اما 3D پسیو رو بیشتر میپسندم چون باهاش راحت ترم!
    اما در مورد کیفیت تصویر دو بعدی گفتید پلاسماهای ال جی کم نمیاره نسبت به پاناسونیک ، این جمله یعنی اینکه این دو در یک حد هستند که کاملا اشتباه هست!
    شما در ابتدا به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک نگاه کنید
    پلاسمای 2011 پاناسونیک همیشه بهترین تلوزیون نه تنها در بین پلاسماها بلکه در بین تمامی HDTV ها بوده حال اونکه پلاسمای ال جی در اکثر بنچمارکا اصلا به حساب نیومده چه برسه با VT30 مقایسه شه!
    من کلا با روشنایی پلاسما مشکل دارم و از دیدم روشنایی خوبی ندارند و تمام پلاسماهای بازار رو هم چک کردم و باز از دید من ضعیف ترین تصویر رو پلاسماهای ال جی داشتند و بالاترین روشنایی رو پاناسونیک داشت و اصلا کیفیت تصویر پلاسمای ال جی قابل مقایسه با پاناسونیک نیست!
    در پایان باید گفت که ال جی شرکت بسیار رو به پیشرفتی هست و همیشه دنبال فن آوری و ابتکاره تازست و ممکنه همین الان که من این عبارات را مینویسم مشغول ساخت پلاسمایی باشه که در سال آینده عنوان بهترین پلاسما و HDTV رو به خودش اختصاص بده...امیدوارم!
    با تشکر ولی من با حرف شما موافق نیستم .
    مثلا تو سایت معتبر p30world.com الجی رو برتر دونسته و پاناسونیک رو ننوشته این به معنی بد بودن یا به حساب نیاوردن تلویزیون پاناسونیک نیست . اینم لینکش
    تو سایت معتبر toptenreviews.com پاناسونیک رو آورده و الجی رو هم بعد از اون
    با تشکر
    در ضمن یه نکته ای
    این اعداد و ارقام کنتراست یا اسم اکتیو و پسیو و مقایسه ی تلویزیون ها رو ول کنید . با لذت فیلمتون رو نگاه کنید .
    اینا همش مشکل انسانه که یا مال خودش رو از مال بقیه بهتر می دونه یا مرغ همسایه غازه!!!
    با لذت فیلمتون رو ببینید . این تلویزیون ها اونقدر تفاوت ندارند که با هم جر و بحث می کنید !!! هدف فقط اطلاع رسانیه . که اگه کسی خواست تلویزیون بگیره راهنمایی بشه .
    حتی تشخیص 1080p از 720p کار سختیه (من روی بعضی افراد امتحان کردم ، اگه بهشون بگی این 1080p یه اون 720p می گه آره کیفیتش بهتره ، در صورتی که من اشتباهی بهش گفتم ، همش بستگی به ذهنیت قبلی آدم داره!!!) ببخشید بحث روانشناسی شد !!!
    جالبه ، من کل شیراز و گشتم برای تست تصویر سامسونگ ولی یک از نمایندگی هاش هم عینک آماده برای ارائه به مشتری نداشت ولی الجی 20 نفر 20 نفر عینک می داد تا مردم تست کنن . من مجبور شدم خونه ی آشناهام تست کنم ...
    با تشکر دوباره !!!

---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------

یه چیز دیگه ، می خوام تاپیک سنگین نشه از نقل قول استفاده نمی کنم .
    دوستان 1080i فول اچ دی نیست . کیفیت ها به این ترتیبن :
    1080p FHD
    720p HD
    1080i
    .
    .
    .
    Last edited by l2eza.d; 23-01-2012 at 10:48.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ببخشید نمی تونم ادیت کنم اون قابلیت سامسونگ اسمش anynet هستش نه allshare

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز ببخشید که این حرف میزنم:
    شما اطمینان دارید که اون تلویزینی که جایزه برده همون تلویزنی است که گلدیران وارد کرده؟
    با همون پنل؟
    شما اطمینان دارید که ال جی که در داخل ایران است از پنل IPS استفاده کرده؟
    لطفا پاسخ بنده را بدهید تا جواب شما را بدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •