خدمت شما عرض کنم که الان ep-830 کمتر از 50 تومن پیدا نمیشه و قیمت قبل از گرونی ها و با گارانتی اصلی ( یعنی شاب ) 45 تومن بود . اگه 37 تومن گرفتی فیکه ! گارانتی آواژنگ الان داره 37 تومن میده ! " تو جعبه ی مقوایی سفید و نه با پک اصلی ! "
خدمت شما عرض کنم که الان ep-830 کمتر از 50 تومن پیدا نمیشه و قیمت قبل از گرونی ها و با گارانتی اصلی ( یعنی شاب ) 45 تومن بود . اگه 37 تومن گرفتی فیکه ! گارانتی آواژنگ الان داره 37 تومن میده ! " تو جعبه ی مقوایی سفید و نه با پک اصلی ! "
lمن شهرستان هستم از کجا بگیرم که اصل بتشه و با گارنتی شاپ بهم بده..تا 50 تومن هم بیشتر نمیتونم هزینه کنم...خودم
830 رو دلم گرفته...ولی نمیدونم بهتر چیزی گیرم میاد یا نه؟
ممنون
کدوم گارانتی تو ایران بدرد بخور هست که این دومیش باشه؟؟!!
ep-630 کیفیت ـش از ep-830 بهتره . هر دو تاشو دارم که میگم . ضمناً حتما با گارانتی شاب بگیرین .
من هم یک بار به صدای هدفون ep-830 دوستم گوش دادم . باس خیلی بی مورد و تیزی داشت. طوری که بعد از 10 دقیقه گوش دادن سردرد می گرفتم. شاید فیک بوده.
ولی بهترین راه برای اینکه فهمید فیک هست یا خیر مقایسه قیمتی که فروشنده میگه با قیمت جهانیه.
الان ep830 توی آمازون 37 دلار قیمت داره و در خود سایت کریتیو44 دلار.
چیزی که واضحح هست با این قیمت زیر 70-80 تومن نباید گیر بیاد. اگر 37 تومن خریدید به احتمال زیاد فیک هستش.
بچه ها یه چیز دیگه کشف کردم ، در 830 مقوایی سفید آواژنگ کنار دسته هاش هدفون که نوشته zen اما روی دسته های پک اصلی گارانتی شاب نوشته بود creative به نظرتون میشه گفت که گارانتی آواژنگ از روی پک های اصلی پلیر های هدفون این ها رو برمیداره و می فروشه ، بابا من چندین هدفون دارم ، این 830 من با مقوایی آواژنگ کیفیت خیلی خوبی داره ، از 630 اصلی هم که دارم کیفیتش بالاتره !
تایید میشه
من رفتم پنجشنبه 4 ابان 91 یه ep-830 بخرم طرف اشنا بود گفت ep-630 هم خیلی معروفه
هم 630 و هم 830 رو تست کردم . بدون مکث گفتم 630 رو میبرم . کیفیتش مخصوصا بیسش از 830 بسیار بالاتر بود .
من موندم 630 کیفیتش بالاتره چرا ارزون تر از 830 هست ؟!
فکر کردم چون عدد 830 بالاتر از 630 هست پس باید 630 کیفیتش پایین تر ز 830 باشه در صورتی که چنین نیست و کیفیت 630 بسیار بالاتر از 830 هست . (برای اثبات حرفم خودتون هر جفتشون رو در حضور فروشندهتست کنید )
من قبلاً 630 داشتم الان هم 830 نمیدونم چرا این حروف رو میزنید ، الان خیلی از 830 خودم راضی ترم تا 630 ، حداقل میدونم که 830 دارای نویز ایزولیشن هست ...
آواژنگ اصلا در زمینه هدفون معتبر نیست
منم همچین مشکلی رو داشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)