من adsl دارم ...![]()
شاتل
صبانت
آسیاتک
ماکس نت
دیگر(نام رو ذکر کنین)
پارس آنلاین
من adsl دارم ...![]()
ممنون!اما شرکت رسانه تهران مثل اینکه از اون در پیتهاست!!!
به لینک زیر سری بزنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوست عزیز ؛ این لینکی که شما دادی را من خیلی وقت پیش دیده بودم و تاریخ پست هم مربوط به خیلی وقت پیش هست. این کاملاً عادی و طبیعیه که هر شرکتی کاربران ناراضی هم داره ولی آیا به صِرف اینکه یک کاربر از شرکتی ناراضی هست دلیل بر این میشه که اون شرکت شرکت خوبی نیست؟
من از این شرکتی که بهش اشاره کردم تست های زیادی دیدم و اصلاً هم فکر نمی کنم شرکت درپیتی باشه!
بنده چون تهران نیستم راجع به صحبتی که کردم و تاکیدی که در مورد گرفتن سرویس از شرکت هایی که از IPM (مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات سابق و پژوهشگاه دانش های بنیادی فعلی) پهنای باند دارند داشتم ؛ نمیتونم آمار دقیقی در مورد این شرکت ها به شما بدم اما با این وجود دو شرکت دیگه که تست هایی ازش دیدم و کیفیتش را هم تایید می کنم آدرس سایتش را میدم:
در مورد شرکت اولی این تست ازش هست:
-------------
علت اینکه بنده تاکید دارم به گرفتن سرویس از شرکت هایی که از مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات پهنای باند دارند اینه که کیفیت پهنای باند خوب و روتینگ ثابتی با سرورهای خارج از کشور داره. خوب شما اگه بدونید ؛ پهنای باند بین الملل ایران در حال حاضر از طریق شرکت ارتباطات زیرساخت و نیز IPM تامین میشه که البته بیش از ۹۵ درصد کل پهنای باند را همان شرکت ارتباطات زیرساخت تامین می کنه و سهم IPM بسیار اندکه و IPM بیشتر اینترنت دانشگاه های کشور را تامین میکنه.
مسیرهای پهنای باند بین الملل شرکت ارتباطات زیرساخت کیفیت یکسانی نداره و نیز مسیر ارتباط شما با سرورهای خارج از کشور همیشه تغییر می کنه.
این تمام کمک من به شما بود.
امیدوارم سرویس با کیفیت موردنظرتون را بهش دسترسی پیدا کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)