تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 35

نام تاپيک: قرص برای بیشتر و بهتر درس خوندن ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من ماهی بخور...یا روغن ماهی با نام کپسول امگا 3...

ریتالین رو که فکرشم نکن....اون برای بچه های بیش فعاله که مشکل نقص توجه دارند..یه سرچ بکنی تو گوگل متوجه میشی

اما اصل داستان:

یه مستندی بود نمیدونم کدوم شبکه ....یه پسر 14 ساله ای رو نشون میداد که وقتی از مدرسه میومد کیفش رو پرت می کرد

یه طرف و میرفت دنبال شیطنت و اصلا تمرکز نداشت رو درس خوندنش...همیشه نمراتش پایین بود...

اومدن روی این بچه با قرص امگا3 امتحان کردن و دیدن این بچه حواسش جمع شده و در یه دوره 1 ماهه خیلی تمرکزش بهتر شده

و درسش رو خوب می خونه.... منبعش رو ندارم ولی خودم یادمه داشتم پای تلوزیون میدیدم ....

یه چیز دیگه هم یادم اومد:

چند سال پیش که دبییرستان بودیم.... دم امتحانات آخر سال که می شد.. مدیر مدرسمون سر صف پشت بلندگو می گفت بچه ها

اگر پدرتون سالی 1 بار ماهی میخره بهش بگید اون 1 بار رو سر امتحانات آخر سال بخره....

یه چیز دیگه هم یادم اومد:

قصه های مجید رو که یادته قدیم نشون میداد؟

یه قسمت داشت مجید برای اینکه بتونه خوب ریاضی رو یاد بگیره می خواست میگو بخوره هی می گفت میگو فسفر داره و هوش آدم رو زیاد می کنه و آخرش هم رفتش خونه معلمشون نهار میگو خوردن....
    بعد معلمش ازش پرسید حالا که غذاتو خوردی بیا این معادله رو حل کن....گفت آقا ما چیزی بلد نیستیم...بعد معلمشون گفت پس دیدی مجید جان تو باید بخونی نه اینکه بخوری!

البته نتیجه گیری اون قسمت اشتباه بود چون اون میگو خاصیت خودش رو موقع درس حفظ کردن و یاد گرفتن
    سریع نشون میده و تمرکز بیشتر و حواس جمع موقع درس خوندن ....
    Last edited by Saeed System; 14-01-2012 at 08:14.

2. 4 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای YAHYA-PRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

حالا قرصی هست که عارضه کمی داشته باشه و برای مثلا یه هفته مصرف کنیم و معتاد نشیم ؟

4. این کاربر از YAHYA-PRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه htvieq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    در ذهن

پيش فرض

من مشکل افسردگی دارم ولی برای کنکورم لازمه که میزان مطالعه خودم رو افزایش بدم

دوست من کی امروز افسردگی نداره که شما داشته باشی. غصه نخور. هی هم به خودت یادآوری نکن. هدف خودت رو از درس خوندن مشخص کن. متاسفانه این مشکل جامعه ماست که جوونا رو محکوم به درس خوندن(بعد از دبیرستان) میکنه.
    به نظر من یه هفته درس خوندن رو بذار کنار. برو تو حیاط یا پارک درختا و حیوونا رو نیگا کن. شادی کن . حیف این شادی از ما جوونا گرفته شده.بابا این درس و زندگی بیروح چشممون رو روی طبیعت بسته.
    بعد دیدی حالت خوب شد با عشق درس بخون. آخ همچین میچسبه درس خوندن با اشتیاق و هدف!

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من خودم کسایی رو میشناسم که ریتالین روزانه مصرف میکردن و هیچ مشکلی هم ندارن .
    همچین دارویی هم نیست که خیلی قوی باشه و توی بیمارستان به عنوان آخرین دارو مصرف کنن !
    یه دارویی هست که از گروه آمفتامین ها هست و حتی پزشکان عمومی هم به راحتی تجویزش میکنن
    اتفاقا داروهای قوی تر از ریتالین هم خیلی راحت تجویز میشن حتی به کسایی که بیماری زیادی ندارن .

البته در این مورد عرض کنم که شاید ریتالین به درد من نخوره چون من مشکل بییش فعالی و ... ندارم
    دوست عزیز کلیه داروهایی که برای افزایش تمرکز و هوشیاری بکار می روند جزو داروهای محرک می باشند که مصرف آنها می تواند مشکل ساز و اعتیاد آور باشد . بنده به هیچ عنوان مصرف دارو را برای این مورد توصیه نمی کنم و بهتره که با تمرین تمرکز و شاید استفاده از محرک های ضعیف مانند چای و قهوه کارایی خود را بالا ببرید .
    در مورد ریتالین هم بگم که خیر . این دارو جزو داروهای ضعیف نیست و معمولا پزشکان عمومی تجویز نمی کنند و قانونا باید توسط روانپزشک تجویز شود .
    موفق باشید

7. 8 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز کلیه داروهایی که برای افزایش تمرکز و هوشیاری بکار می روند جزو داروهای محرک می باشند که مصرف آنها می تواند مشکل ساز و اعتیاد آور باشد . بنده به هیچ عنوان مصرف دارو را برای این مورد توصیه نمی کنم و بهتره که با تمرین تمرکز و شاید استفاده از محرک های ضعیف مانند چای و قهوه کارایی خود را بالا ببرید .
    در مورد ریتالین هم بگم که خیر . این دارو جزو داروهای ضعیف نیست و معمولا پزشکان عمومی تجویز نمی کنند و قانونا باید توسط روانپزشک تجویز شود .
    موفق باشید
    پس دانشجوهای پزشکی که خودشون ریتالین مصرف میکنن معتاد میشن به این دارو ؟
    پزشک عمومی چرا نتونه تجویز کنه مگه مهر نظام پزشکی نداره برای نسخه نوشتن ؟

امروز قهوه رو امتحان کردم تقریبا جواب داده تا الان که حدود 2 ساعت بیشتر از حد معمول درس خوندم ولی عیبی که قهوه داره اینه که وقتی میخورمش نظم خوابم به هم میریزه و شب دیر میخوابم ؛ من میخوام شب قبل از 10 خوابم ببره همیشه که بتونم صبح هم قبل از 6 بیدار بشم تا مسافت بین خونه و کله پزی رو پیاده برم وگرنه مجبور میشم با ماشینم برم که در این صورت پیاده روی روزانه رو از دست میدم .

قهوه میتونه مشکل هوشیاری و بیداری منو حل کنه ( اگه خیلی غلیظ بخورم ) ولی خودش مشکل خواب برام میاره میشه با چیزی مثل چای سبز جلوی تاثیر قهوه بر خواب رو گرفت ؟

9. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوست عزیز کلیه داروهایی که برای افزایش تمرکز و هوشیاری بکار می روند جزو داروهای محرک می باشند که مصرف آنها می تواند مشکل ساز و اعتیاد آور باشد.
    حالا میشه شما یه چند مورد از داروهای افزایش تمرکز و هوشیاری رو نام ببرین برامون : دی
    بابا بخدا نمیخوایم هروز بمصرفیم!!! همین ایام امتحانات بسته!
    راستی نظرتون در مورد ترامادول چیه؟ اون میتونه هوشیاری و تمرکز رو افزایش بده؟؟؟

11. 2 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من خودم کسایی رو میشناسم که ریتالین روزانه مصرف میکردن و هیچ مشکلی هم ندارن .
    همچین دارویی هم نیست که خیلی قوی باشه و توی بیمارستان به عنوان آخرین دارو مصرف کنن !
    یه دارویی هست که از گروه آمفتامین ها هست و حتی پزشکان عمومی هم به راحتی تجویزش میکنن
    اتفاقا داروهای قوی تر از ریتالین هم خیلی راحت تجویز میشن حتی به کسایی که بیماری زیادی ندارن .

البته در این مورد عرض کنم که شاید ریتالین به درد من نخوره چون من مشکل بییش فعالی و ... ندارم
    عزيزم هرچي دكتر گفت خوبه نبايد قبول كني كه دكتر مگه پيغمبره كه هرچي گفت بگي باشه
    خيلي از دكترا ميان تو اتاق عمل سر عمل به جاي اينكه دستشونو تا آرنج با بتادين بشورن تا مچ با محلول هاي پايه لكلي ميشورن فكر ميكنن ديگه دستشون استريله غافل ازاينكه محلول پايه الكلي باعث باز شدن بيشتر منافذ دست ميشه و ميكروب ها از عمق پوست ميان روي پوست حالا اگه چيزي بهشون بگي انگار كه فحش ... دادي بهشون

( والله تو اين بخش رواني كه من كار آموزي بودم ريتالين مصرف نميشد حالا شما ميل خودته)

دانشجوي پزشكي سيگارم ميكشه اين دليل ميشه كه سيگار اعتياد آور نباشه ؟
    Last edited by GHOST RECON; 15-01-2012 at 00:16.

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کی گفته دانشجوهای پزشکی از این دارو استفاده می کنند ؟؟
    در ضمن حالا اگر کسی کار اشتباهی انجام بده این باید برای بقیه افراد حجت باشه ؟ دانشجوی پزشکی هم یک انسان است که ممکن است دچار اشتباه بشود . کار اشتباه اشتباه است حتی ااگر از طرف دانشجوی پزشکی باشد
    پزشک عمومی چرا نتونه تجویز کنه مگه مهر نظام پزشکی نداره برای نسخه نوشتن ؟
    تجویز داروها قواعد خاص خودش را دارد و فقط منوط به مهر نظام پزشکی نیست . نه اینکه نتوان ریتالین را نسخه کرد بلکه موارد تجویز آن در حد اختیارات پزشک عمومی نیست و مسئولیت سنگینی دارد .
    حالا میشه شما یه چند مورد از داروهای افزایش تمرکز و هوشیاری رو نام ببرین برامون
    متاسفانه نمیشه
    راستی نظرتون در مورد ترامادول چیه؟ اون میتونه هوشیاری و تمرکز رو افزایش بده؟؟؟
    خیر به هیچ عنوان ترامادول یک دارو مخدر و شدیدا اعتیاد آور می باشد به هیچ عنوان فکر استفاده از آن را در این مورد نداشته باشید

14. 2 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من مشکل افسردگی دارم ولی برای کنکورم لازمه که میزان مطالعه خودم رو افزایش بدم
    ( کیفیت مطالعه من خوبه ) ولی با روز 6-7 ساعت مطالعه نمیشه برای من که از درسم که عقب هستم کاری از پیش برد
    میخوام قرصی بخورم که تمرکز من رو افزایش بده ؛ قرصی که عوارض هم نداشته باشه و بتونه باعث شه که من بیشتر درس بخونم

وقتی که میرم پای درس به محض اینکه به یه تست سخت برمیخورم احساس خواب آلودگی بهم دست میده و دلم میخواد درس رو بزارم کنار و برم بخوابم

وقتی هم که خواب آلوده نیستم تمرکز کافی ندارم برای خوندن ؛ فکرم هزار جا میره و تمرکزم به هرچی جز درس معطوف میشه

قبلنا که خیلی بد بودم روزی 2-3 ساعت بیشتر درس نمیخوندم ولی الان تقریبا روزی 8-9 ساعت پای درس هستم که 6-7 ساعتش مطالعه مفید هست . میخوام این مقدار بیشتر بشه و به زوری 8-9 ساعت مطالعه مفید برسه

قرصی هست که عوارض نداشته باشه ؟
    متاسفانه نمیتونم به رواپزشک هم مراجعه کنم و درمان طولانی شروع میکنم چون صالا وقتش رو ندارم و نتیجه ای هم که میخوام نتیجه فوری هست نه درمان طولانی مدت
    دوست من اینا همش تلقینه،ببخشا ما هم همین دوران گذوروندیم و همه اون مشکلات پیش رومون داشتیم ولی اولاً زیاد سخت نگیر چون تا قبل کنکور ادم خیلی نا امید میشه و فکر میکنه از همه عقبه ولی همین که کنکورو داد میفهمه که اوضاش خیلی خوبه.
    در ضمن برادر تو خودتو دستی دستی میخوای بدبخت کنی؟
    البته جسارت نباشه ولی چند تا از دوستای من بودن که به قول خودشون واسه تمرکز مخدر مصرف میکردن تا با حواس ودرک کاملا درس بخونن و هیچ عادتی به مواد نداشتن ولی الان بجای دانشگاه یا تو کمپن یا هم دیگه نیستن!
    پس کلا این کارا بی خیال و به جای دارو و ... با انگیزه و هدف دار بودن درس بخون حتماً موفق میشی!
    در ضمن من دانشجوی سال ۵ رشته ی پزشکیم!
    بخاطر پز دادن نگفتما بخاطر این گفتم که بدونی حرفام از هوا نیست.
    به هر حال موفق باشی!

16. این کاربر از aria_snoop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ریتالین در افراد بالغ تمرکز رو افزایش نمیده و فقط بیدارت نگه میداره.
    پزشک عمومی هم میتونه بده.
    فک کنم اگه تکنیک های مطالعه رو انجام بدی اثر بهتری میگیری.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •