تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: L90 فول یا slx tu5

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خوب دوستان من گرفتم ال 90
    از توجه همه ممنون فقط نمیدونم چرا ماشین گاز خور خوب نداره انگار دلش نمیخواد دور بگیره !
    تو دفترچه خوندم تا 3000 تا نمیشه به کل قابلیت موتور رسید !!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

به نظر من شاید ال 90 یه مزیت هایی رو داشته باشه ولی به دلیل گران بودن قطعات و از اون بدتر نایاب بودن اصلا توصیه نمی شه... اینو وقتی یه چراغش (خدانکرده) شکست با پوست و استخوان و به شکل بسیار بدی می فهمی... قیمت ها فضایی و در عین حال نایاب... شما که مدتی 206 داشتی می دونی لوازمش تو هر مغازه ای پیدا می شه ... در مورد 405 هم این مصداق داره با این تفاوت که لوازم و تعمیر کار 405 و 206 به وفور یافت می شه و این به نظر من خیلی مهمههههههههههه.....!!!! پس فقط 405 اونم TU5
    دوست عزیز این حرف شما نگاه کردن به نیمه خالی لیوانه اینکه قطعات L90 گرونه دلیل نمیشه که ماشین بدیه و کسی نباید بخره و یا هر کس هم که L90 میخره حتما تصادف میکنه , خرابی و تصادف برای هر کسی ممکنه پیش بیاد و این دلیل محکمی برای نخریدن یه ماشین نیست در هنگاه خرید ماشین باید به فاکتورهای زیادی توجه کرد که خدمات پس از فروش (قیمت و فراوانی قطعات هم جزو خدمات پس از فروشه) هم یکی از فاکتورهاست ولی مهمترینش نیست مهمترین چیز کیفیت ساخته که L90 بصورت محسوسی از 405 بهتره

3. 3 کاربر از amir@sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

از توجه همه ممنون فقط نمیدونم چرا ماشین گاز خور خوب نداره انگار دلش نمیخواد دور بگیره !
    مبارکه ! درسته این خاصیتشه که اول خوب گاز نمیخوره کم کم خوب میشه فقط سعی کن خوب آببندیش کنی و واسه گاز داده بهش عجله نکن بزار خوب آببندی بشه بعدش هر چی خواستی گاز بده

5. این کاربر از amir@sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من شاید ال 90 یه مزیت هایی رو داشته باشه ولی به دلیل گران بودن قطعات و از اون بدتر نایاب بودن اصلا توصیه نمی شه... اینو وقتی یه چراغش (خدانکرده) شکست با پوست و استخوان و به شکل بسیار بدی می فهمی... قیمت ها فضایی و در عین حال نایاب... شما که مدتی 206 داشتی می دونی لوازمش تو هر مغازه ای پیدا می شه ... در مورد 405 هم این مصداق داره با این تفاوت که لوازم و تعمیر کار 405 و 206 به وفور یافت می شه و این به نظر من خیلی مهمههههههههههه.....!!!! پس فقط 405 اونم TU5
    این جور که شما میگید نایابه اینگار تازه اومده اگر لوازم فروشی اول وسیله ی مورد نیاز شما رو نداشته باشه دومی داره و اینقدر هم نایاب و گرون نیست اگر کسی بخواد قبل از خرید خودرو به این چیز ها فکر کنه هیچ کس به ماشین مورد علاقش نمیرسه از لحاظ فنی که خیال همه راحت دیروز 10000 کیلومترش تموم شد و بردمش اولین گارانتی و هیچ مشکلی نداشت

7. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

مبارکت باشه داداش
    فقط تا 1500 تا باش مدارا کن احتمالا توی سربالایی و شتابگیر نا امیدت کنه ولی مهم نیس تا 1500 کیلومتر دور موتور حداکثر 3500 باشه
    فقط یه چیز اصلا انتظار تیپ 5 ازش نداشته باش(تو شتاب) ولی مطمئنا از 206 سگ جون تره این ماشین
    درباره گازم بعد از 1500 میتونی سیم گازو ریگلاژ کنی تا راضیت کنه

9. این کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

درسته بخوام نخوام باید رو 3-3.5 دنده بدم چون بیشتر نمیشه اصلا

فقط یه چیز این رگلاژ گازش رو حالت فابریک کجاست ؟ برای من الان میشه گفت یه کمی از وسط اون آبیه پایین تر هست ! یعنی وسط نیست دقیق
    بیشتر به سمت جلوی موتور هست خوبه جاش ؟
    Last edited by isbn; 27-12-2011 at 01:20.

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارک باشه.
    خوب شد که ال 90 خریدی انتخابت کاملا درست بود.
    در مورد گاز نخوردنش مشکل خاصی نیست فقط توجه داشته باش که بنزین سوپر بزنی تا بخاطر 100 تومن ماشینت خراب نشه.
    وقتی ماشین صفری میخری اولش زیاد نباید گاز بهش ببندی اما بعد از 4-5 هزار تا هر چی بیشتر گاز بدی بهتره چون اگه کلا به ماشین کم گاز بدی لش میشه و نرمال کار نمیکنه
    Last edited by dash_mehdi; 27-12-2011 at 01:28.

12. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

درسته بخوام نخوام باید رو 3-3.5 دنده بدم چون بیشتر نمیشه اصلا

فقط یه چیز این رگلاژ گازش رو حالت فابریک کجاست ؟ برای من الان میشه گفت یه کمی از وسط اون آبیه پایین تر هست ! یعنی وسط نیست دقیق
    بیشتر به سمت جلوی موتور هست خوبه جاش ؟
    یادم نیس دقیق حالا فردا نگا میکنم میگم بهت فقط من یه دفعه خیلی انگولکش کردم اون پلاستیکش در اومد بعدم درست جا نرفت ماشین کلا گاز نمیخورد نمیدونی با چه بدبختیه اومدم خونه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •