خوب دوستان من گرفتم ال 90
از توجه همه ممنون فقط نمیدونم چرا ماشین گاز خور خوب نداره انگار دلش نمیخواد دور بگیره !
تو دفترچه خوندم تا 3000 تا نمیشه به کل قابلیت موتور رسید !!!!
خوب دوستان من گرفتم ال 90
از توجه همه ممنون فقط نمیدونم چرا ماشین گاز خور خوب نداره انگار دلش نمیخواد دور بگیره !
تو دفترچه خوندم تا 3000 تا نمیشه به کل قابلیت موتور رسید !!!!
دوست عزیز این حرف شما نگاه کردن به نیمه خالی لیوانه اینکه قطعات L90 گرونه دلیل نمیشه که ماشین بدیه و کسی نباید بخره و یا هر کس هم که L90 میخره حتما تصادف میکنه , خرابی و تصادف برای هر کسی ممکنه پیش بیاد و این دلیل محکمی برای نخریدن یه ماشین نیست در هنگاه خرید ماشین باید به فاکتورهای زیادی توجه کرد که خدمات پس از فروش (قیمت و فراوانی قطعات هم جزو خدمات پس از فروشه) هم یکی از فاکتورهاست ولی مهمترینش نیست مهمترین چیز کیفیت ساخته که L90 بصورت محسوسی از 405 بهتره
مبارکه ! درسته این خاصیتشه که اول خوب گاز نمیخوره کم کم خوب میشه فقط سعی کن خوب آببندیش کنی و واسه گاز داده بهش عجله نکن بزار خوب آببندی بشه بعدش هر چی خواستی گاز بده
این جور که شما میگید نایابه اینگار تازه اومده اگر لوازم فروشی اول وسیله ی مورد نیاز شما رو نداشته باشه دومی داره و اینقدر هم نایاب و گرون نیست اگر کسی بخواد قبل از خرید خودرو به این چیز ها فکر کنه هیچ کس به ماشین مورد علاقش نمیرسه از لحاظ فنی که خیال همه راحت دیروز 10000 کیلومترش تموم شد و بردمش اولین گارانتی و هیچ مشکلی نداشت
مبارکت باشه داداش
فقط تا 1500 تا باش مدارا کن احتمالا توی سربالایی و شتابگیر نا امیدت کنه ولی مهم نیس تا 1500 کیلومتر دور موتور حداکثر 3500 باشه
فقط یه چیز اصلا انتظار تیپ 5 ازش نداشته باش(تو شتاب) ولی مطمئنا از 206 سگ جون تره این ماشین
درباره گازم بعد از 1500 میتونی سیم گازو ریگلاژ کنی تا راضیت کنه![]()
درسته بخوام نخوام باید رو 3-3.5 دنده بدم چون بیشتر نمیشه اصلا
فقط یه چیز این رگلاژ گازش رو حالت فابریک کجاست ؟ برای من الان میشه گفت یه کمی از وسط اون آبیه پایین تر هست ! یعنی وسط نیست دقیق
بیشتر به سمت جلوی موتور هست خوبه جاش ؟
Last edited by isbn; 27-12-2011 at 01:20.
مبارک باشه.
خوب شد که ال 90 خریدی انتخابت کاملا درست بود.
در مورد گاز نخوردنش مشکل خاصی نیست فقط توجه داشته باش که بنزین سوپر بزنی تا بخاطر 100 تومن ماشینت خراب نشه.
وقتی ماشین صفری میخری اولش زیاد نباید گاز بهش ببندی اما بعد از 4-5 هزار تا هر چی بیشتر گاز بدی بهتره چون اگه کلا به ماشین کم گاز بدی لش میشه و نرمال کار نمیکنه
Last edited by dash_mehdi; 27-12-2011 at 01:28.
یادم نیس دقیق حالا فردا نگا میکنم میگم بهت فقط من یه دفعه خیلی انگولکش کردم اون پلاستیکش در اومد بعدم درست جا نرفت ماشین کلا گاز نمیخورد نمیدونی با چه بدبختیه اومدم خونه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)