[QUOTE=ehsanyacoza0021;6749847][QUOTE=sara_n]آقا احسان اگه لطف کنین برای منم بفرستین چون من میخوام برای دانشگاه انیمیشن بخونم میتونم از ایشون سوال ببرسم
سلام
ببخشید نبودم اینترنتم قطع بود
من هم میخواهم دانشگاه انیمیشن بخونم با استادم هم صحبت کردن ایشان دانشگاه علمی کاربری دارن mayaدرس میدن
از اونجایی که تو دانشگاه خیلی خیلی کم 3d آموزش داده میشه و همه ی درس هاش طراحی آدم زمین ایجا اونجا,هرجا و ... فهمیدم که اگه بخوام برم دانشگاه برای کار بیروم حتما باید پیش استادم بقیه دوره هام هم بگذرونم, درس های دانشگاه توهم است فقط بدرد مدرک میخوره
این سایت ایشون هست شمارش هم هست راستی لیست کلاس ها هم تو قسمت Courses گذاشته اند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید شما چه رشته ای میخونید من الان کامپیوتر میخوانم و اگه بخوام انیمیشن تو دانشگاه سراسری(صدا و سیما) بخونم باید برم پیش دانشگاهی هنر به خاطر همین میخوام دانشگاه علمی کاربردی شرکت کنم.
موفق باشید
____
اگه میخوایید سه بعدی ساز یاد بگیرید بیشتر برید سراغ فیلم های آموزشی که مثلا توش طرز درست کردن یه نوشته ی حرفه ای آموزش داده شده
منظورم اینه اگه برید سراغ پایه اصلا حوصله نخواهید کرد ادامش بدید ::::::::
__
سلام
آخه چرا مردم رو گمراه میکنید آدم وقتی از پایه شروع نکنه کم کم به مشکل بر میخوره اینو مطمئن باش چون من خودم با همین آموزش های زبان اصلی
تجربه کردم وقتی آدم اصول مدل سازی رو ندونه و روش های ساخت استاندارد مطمئن باش هیج جا شغل گیر نمیاره در ضمینه 3D
سلام
من هم میخوایم انیمیشن رو یاد بگیرم .
یه چندماهی کار کردم ولی بعدش بیخی شدم .
شما الان در چه سطحی هستین ؟
خودتونو تو چه سطحی ارزیابی میکنید ؟
والا من نمونه کتارهای ایشون (مدرستون) رو نگاه کردم ولی از خروجی کار خوشم نیومد .
ولی دیگه چاره ای نیست باید از یه جایی شروع کرد و به نظرم بدک نیست زیر نظر ایشون یاد بگیریم ،بره شروع خوبه .
حالا دوست عزیز شما لطف کن بگو که شهریه اش چقدره ؟ مدت زمان کورس ها چقدره ؟ و ...
یک توضیح کامل در مورد استادتون و سطح کیفی کلاسها بده .