تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: ارزیابی 206 های سال 90

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

من ماشینم رو خرداد 90 تحویل گرفتم

ایرادهایی که از روز اول توش دیدم :

1) صدای اضافی از قسمت پشت صندلی عقب که معمولا تو دست اندازها و چاله ها یه جورایی ناله میکنه !
    2) رنگ های دون دون روی شیشه عقب ، انگار رنگ دوپوششه ، پوشش دوم اش رو بعد جاگذاری شیشه ها زدن ! یه گرد سفیدی روی پشت ماشین از شیشه تا چراغ ها و دستگیره ها و ... پاشیده شده
    3) کیفیت بد قطعات روی داشبورد و کنسول ، انگار پلاستیک درجه 3 دهات های چین که باهاش اسباب بازی درست میکنن رو استفاده کردن !

ایرادهایی که تا این مدت تو این ماشین دیدم اینا بوده ، اما انصافا کلا از خریدم راضی هستم ، ماشین خوبیه تا الان اذیتم نکرده اصلا
    انشاا... مبارکت باشه و چرخش واست بچرخه متاسفانه ماشینهای تولید داخل روزبروز کیفیتش پایین میاد و اون صدای پشت صندلی عقب در تمام ماشینهای هاچ بک وجود داره

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

حسین داش منم فکرکنم مصرف بالای ماشیم مال همین گازبرفیش باشه.چطوری بایدعوضش کنم داداش؟مصرف ماشین من خیلی بالاست.داخل شعرش بهصدی10هم مرسه.البته10هزارتا کارکرده؟ممنون
    امروز بش زنگ زدم پرسیدم .گفت:با یه لوازم یدکی آشنا صحبت کردم قطعه اصلی رو ازش گرفتم دادم نمایندگی بست رو ماشین وقطعه ای که نمایندگی می خواست ببنده رو بردم دادم به اون مغازه دار و اختلاف قیمتشون رو بش دادم.

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

حسین داش منم فکرکنم مصرف بالای ماشیم مال همین گازبرفیش باشه.چطوری بایدعوضش کنم داداش؟مصرف ماشین من خیلی بالاست.داخل شعرش بهصدی10هم مرسه.البته10هزارتا کارکرده؟ممنون
    امروز بش زنگ زدم پرسیدم .گفت:با یه لوازم یدکی آشنا صحبت کردم قطعه اصلی رو ازش گرفتم دادم نمایندگی بست رو ماشین وقطعه ای که نمایندگی می خواست ببنده رو بردم دادم به اون مغازه دار و اختلاف قیمتشون رو بش دادم.

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

سیستم گاز برقی اصلی 206ساخت آلمانه.پسردایم دوماه پیش یه تیپ2گرفت بود هنوز سیتم گازبرقیش آلمانی بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza82N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

من ماشینم رو خرداد 90 تحویل گرفتم

ایرادهایی که از روز اول توش دیدم :

1) صدای اضافی از قسمت پشت صندلی عقب که معمولا تو دست اندازها و چاله ها یه جورایی ناله میکنه !
    2) رنگ های دون دون روی شیشه عقب ، انگار رنگ دوپوششه ، پوشش دوم اش رو بعد جاگذاری شیشه ها زدن ! یه گرد سفیدی روی پشت ماشین از شیشه تا چراغ ها و دستگیره ها و ... پاشیده شده
    3) کیفیت بد قطعات روی داشبورد و کنسول ، انگار پلاستیک درجه 3 دهات های چین که باهاش اسباب بازی درست میکنن رو استفاده کردن !

ایرادهایی که تا این مدت تو این ماشین دیدم اینا بوده ، اما انصافا کلا از خریدم راضی هستم ، ماشین خوبیه تا الان اذیتم نکرده اصلا
    سلام براى مورد ١
    ضامن هارو آزاد كنين
    پشتى هاى صندلى عقب رو بخوابونيد داخل
    اون ميله اى كه روى بدنه ماشين هست كه ضامن صندلى توش ميوفته رو با نوار تفلن بپيچيد،
    سپس صندلى رو دوباره سر جاش فيكس كنيد
    صدابه احتمال ٩٩٪ ميوفته.
    ماشين من مدل٨٨

درمورد پخش٢٠٦ همونطور كه همه ميدون اگر پخش غيرفابريك باشه و با اينترفيس فابريك(اهرم بشت فرمون)سازگار نباشه وقتى ماشين رو خاموش كنيد ضيط هنوز روشنه يا اگرماشين خاموش باشه درا رو بازكنيد ضبط يه لحظه روشن ميشه كه اين ايراد با نصب اينترفيس سازگار با ماشين حل ميشه و بابستن سوييچ ضبط هم كلا خاموش ميشه

6. این کاربر از Reza82N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sorosh MAX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طـــهران

پيش فرض

سلام دوستان !

منم 206 ام رو 1 ماه بیشتر نست که تحویل گرفتم و 800 تا بیشتر کار نکرده ، از همون اولش که در راننده اصلا درست بسته نمیشد و باید به روز و محکم در رو میستی ، یه نکته ی بسیار عجیب که پشتش اسپیکر نداره !!!!!!! بردم نمایندگی میگه دکوریه اینا !! گیربکسش که مشکل داره ، توی دنده 1 و 2 موقع عوض کردن صدا داره و خوب جا نمیره ، بعضی وقتا هم که خوب جا نمیره منم حواسم نیست و صدای وحشتناکی از دنده میاد ! صندلی عقبشم که چون تیپ 2 ا حتی جای پشت سری های عقبم نداره بردم نمایندگی که چطور میشه روش نصب کردم میگه ما نداریم ببر لحاف دوزی شاید بدوزن واست ... چند روزی هم هست که صدا تو کابین ایجاد شده که تو دست اندازا حودشو نشون میده ...
    اصلا یک وضعیه ...

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام دوستان !

منم 206 ام رو 1 ماه بیشتر نست که تحویل گرفتم و 800 تا بیشتر کار نکرده ، از همون اولش که در راننده اصلا درست بسته نمیشد و باید به روز و محکم در رو میستی ، یه نکته ی بسیار عجیب که پشتش اسپیکر نداره !!!!!!! بردم نمایندگی میگه دکوریه اینا !! گیربکسش که مشکل داره ، توی دنده 1 و 2 موقع عوض کردن صدا داره و خوب جا نمیره ، بعضی وقتا هم که خوب جا نمیره منم حواسم نیست و صدای وحشتناکی از دنده میاد ! صندلی عقبشم که چون تیپ 2 ا حتی جای پشت سری های عقبم نداره بردم نمایندگی که چطور میشه روش نصب کردم میگه ما نداریم ببر لحاف دوزی شاید بدوزن واست ... چند روزی هم هست که صدا تو کابین ایجاد شده که تو دست اندازا حودشو نشون میده ...
    اصلا یک وضعیه ...
    سلام . تيپ ٢ در هاي عقبش باند نداره ولي بقيه داراي باند هستن. مي تونيد خودتون باند روش ببنديد چون سيمشو گذاشتند.

9. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza82N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

سلام دوستان !

اصلا یک وضعیه ...
    سلام جاى پشت سرى عقب نداره؟
    يعنى لوله مادگى نداره كه ميله هاى پشت سرى بره داخلش؟بايد٣جفت=٦عدد داشته باشه،
    صندلى عقب هم به احتمال زياد يك تيكه است؟يعنى٢تيكه نيست؟
    باندهاى عقب روهم كه دوستان توضيح دادند.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

12. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •