آقای پارسا یک پست را در چندین تاپیک فرستادی. اینجوری هیش کس کمکت نمیکنه. بحث ها باید متمرکز و در یک جا باشه. خودت هم اذیت میشی. واسه چی این کارو میکنی؟ خودت رو بدتر گیج میکنی به هر حال جوابت رو اینجا دادم . اگه سوالی بود اونجا بفرمایید کمکتون میکنم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز هم ممنون نه همشو فهمیدم خیلیم حال کردم 3 بار خوندم
خودم الان 5110 دارم که البته ماله پدرمه اما خوب همیشه دستمه
این hp که فرمودید گرافیکش در حد 5110 هست ؟؟
این 540m مثلا در حد گرافیکای 150 تومنیه pc هست ؟
14 اینچ کیبورد عددی اصلا نداریم ؟
آخه وقتی این 5110 رو با خودم میبرم کتو کولم میشکنه یا کتابایی که میبرم همش باید 5 کیبو همرام باشه -یه نرم افزار حسابداری و یه excel میخوام فقط روش نصب کنم و همه جا باهام باشه واسه همین مینی میخوام و یه چیز با کلاس و توپ با گرافیک قوی مثل همون hp و acer که معرفی کردید-حقیقتش hp یه بد جور چشممو گرفته-گرافیکش چند درصد از 5755 ضعیف تره ؟کلا کانفیگش نسبت به 5755 چی کم داره ؟
شرمنده اگه سوالات زیاد
گفتم دیگه هیچ 14 اینچی نداریم که کیبورد عددی داشته باشه.
گرافیک 5110 کمی قویتره اما گفتم اچ پی 4530 بازیهای روز رو اجرا میکنه. اما اگه گیمر حرفه ای هستی 5755.
من متوجه نشدم. یعنی شما دو لبتاب رو میخواهید حمل کنید؟!!
در مورد نت بوکها اطلاعات زیادی ندارم. بهتره بری بازار و از هر کدوم که خوشت میاد(از لحاظ ظاهری) بگیری چون تفاوتشون کمه. تو نت بوکها فکر کنم ایسوز چیزای خوبی داشته باشه و از ایسوز بگیر.
اگر 5755 برات سنگینه یعنی 15 اینچ نمیخواهی میتونی 4755 تهیه کنی با کانفیگی مشابه که 14 اینچ هست قیمتش همون حدوداست.