اون رو هم وقتی میزارم صفحه برمیگرده به حالتی که باید دوباره تنظیمش کرد. نگا کردم دیدم رفرش ریت این رزلوشن هم شده 60 هرتز و تصویر کلا کوچیکه. ینی دید تو 1024*768 بهتره تا این.
اون رو هم وقتی میزارم صفحه برمیگرده به حالتی که باید دوباره تنظیمش کرد. نگا کردم دیدم رفرش ریت این رزلوشن هم شده 60 هرتز و تصویر کلا کوچیکه. ینی دید تو 1024*768 بهتره تا این.
طبیعیه هرچی ریزولیشن پایین تر بیاد رفرش ریت هم بیشتر میشه
یه کیس که ویندوز اکس پی داره رو٬ رو این مانیتور امتحان کردم. اول گذاشتم رو 1280*1024 بعد تنظیمات مانیتور رو ریست کردم و بعد رزلوشن ویندوز اکس پی رو گذاشتم رو 1024*768 صفحه کامل شد یخورده ا چهار گوشه کمی کچ و کوله بود که با تنظیم تو شیپ ها درس شد. اون رو خاموش کردم بعد یه ساعت هم همونطور بود و آنچنان فرقی نکرد. حالا سیستم خودم رو دوباره وص کردم و ویندوز سون رزلوشن ها رو همونکار رو کردم اما باز هر گوشهاش نسبت به اون خیلی اینورتره. حالا یه ساعت خاموش کنم بعد ببینم چی میشه. باس چیکار کنم اگه ا گرافیک باشه؟ ممکنه مشکل بخاطر سیستم عامل باشه؟
فکر نکنم از سیستم عامل باشه اگه همه ی راه های نرم افزاری رو تست کردی و نتیجه نگرفتی باید با یک گرافیک سیستم روتست کنی تا معلوم بشه مشکل از کجاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)