ممنونم دوست عزیز.
ممنون که وقت میذاری پس بنظر شما همون PHENOM II X4 850 بهتر و سریعتر از ATHLON II X4 645 عمل میکنه؟
و توان مصرف کمتری هم داره؟؟؟
چون اگه توجه کنید اینا واسم مهمه واسه گیم میخوام اخه.
بازم ممنون
ممنونم دوست عزیز.
ممنون که وقت میذاری پس بنظر شما همون PHENOM II X4 850 بهتر و سریعتر از ATHLON II X4 645 عمل میکنه؟
و توان مصرف کمتری هم داره؟؟؟
چون اگه توجه کنید اینا واسم مهمه واسه گیم میخوام اخه.
بازم ممنون
ASUS M4N68T پس CPU هست؟
میشه بطور کامل در مورد هایپر ترنسپورت توضیح بدین و چرا باید محدودیت ایجاد کنه.
ممنون
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
عرفان عزیز شما ناظر هستی و من نباید به شما بگم پستهارو با دقت بخون ولی این جسارتو میکنم
این پستو دی جی اقا مجید هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد این پست اون دوستمون گفتم اگر مادربرد m4n68 هست بهترین انتخاب همون پیشنهاد مجید هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ علاقه به ادامه دادن بحث(باشما)ندارم.
فقط برای روشن شدن واضحات دارم توضیح میدم!!!
در صفحه قبل مجید به مادربرد سیستم اشاره کرد.
من هم در پست دوم خودم به اسم مادربرد اشاره کردم و ایضا به این نکته که برای این مدل مادربرد همین سی پی یو
با این قیمت بهترین گزینه هست. نمیدونم شما چه طوری این متن رو با دستور زبانی به این سادگی رو اشتباه متوجه
شدی!!!
امیدوارم لااقل دیگه شاهد این بحثها نباشم تا کمتر حاشیه به وجود بیاد و صفحات بی نتیجه جلو نره!!!
باز هم میگم:
پایان بحث.
Hyper-Transport رابط بین CPU و Chipset یا NorthBridge مادربرد هست و اگه نتونه پهنای باند مورد نیاز رو فراهم کنه موجب محدودیت میشه، البته احتمالا محدودیت ایجاد شده زیاد نباشه.
مجید عزیز به مادربرد اشارهای نکردن، و سیستم ذکر شده در امضای دوستمون رو عینا Copy کردن.
به هر حال شرمنده، ظاهرا بنده متوجه منظور شما نشدم...
نیازی به ادامه این بحثِ بیهوده نیست ولی ظاهرا به شما خیلی برخورده، اگه مشکلی با بنده دارید در PM در خدمتم.
پیروز باشید.
Last edited by Erfan.; 14-12-2011 at 19:51.
ممنون از همه دوستان و خوشحالم سوء تفاهمات حل شد.
اما من نمیدونم هنوز چیکار کنم؟
من هم از این امر خوشحالم.
اگر به همین 140.000تومن میخواهید بسنده کنید بهترین گزینه همینAMD ATHLON II 630 X4خودتون هست.
ولی اگر میتونید کمی افزایش بودجه در حد 150.000تومن بدین، بهترین گزینه همون هست که دوستان اشــاره
کردن.یعنی:
البته اگه قصد ارتقا از Athlon II X4 630 رو دارید، به نظرم خیلی Phenom II ارزش نداره... بهتره با اورکلاک فعلا همین پردازنده رو داشته باشید و بعدا با افزایش بودجه به سری Sandy Bridge مهاجرت کنید.
پیروز باشید.
بازم ممنون از دوستان همونطور که قبلا اشاره کردم این سیستم توی امضام واسه قبله و چون خیلی وقت بود وارد سایت نشده بودم
ویرایش نکردمش من دیگه اون 630 رو ندارم و یه سی پی یو تو همون مایه ها کمی سریعتر و کم مصرفتر میخوام اینجوری بگم که گیرم بینه این دو تا:
phenomii x4 850
athlon ii x4 645
حالا کدوم؟
850 گزینه خوبیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)