تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: چند سوال در مورد دانشگاه افسری

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

البته این نکته رو در مورد خونه سازمانی بگم ، الان ما تو آجودانی هستیم ، هنوز کادری هایی با درجه سروان و سرگرد به خونه سازمانی نرسیدن و تو نوبت موندن ! انتظار نداشته باشین بعد از اتمام دانشکده و دوره 4 ساله سریع صاحب خونه و تموم مزایا بشید
    وضعیت خونه سازمانی ها هم چنگی به دل نمیزنه ، خونه های اکثرا قدیمی و کثیف رو بهتون تحویل میدن ، ماهانه هم چیزی دور و بر 100-150 تومن از حقوقتون بابت خونه کم میشه

2. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

خونه دارم خدارو شکر .. نیازی به خونه نیست پس ...
    من فقط یه شغل خوب و آبرومند میخوام که حقوقِ ماهیانه رو داشته باشه ...

من به ارتش علاقه دارم ! سختی کارش هم برام مشکلی نیست ...
    فقط یه مقدار حقوقش کمه ... ( ماهی 1 تومن میدادن من راضی بودم )
    من می خوام تمام عمر مجرد بمونم ... صبح برم سرکار ظهر برگردم ...

×××
    توی ماموریت ها دقیقا باید چیکار کرد ؟
    احتمال کشته شدن توشون هست /؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من به ارتش علاقه دارم !
    خدا به داد اون وظیفه هایی که در آینده زیر دست شما میفتن رحم کنه !
    از الان با این روحیه میخوای بری فک کنم تا سرهنگ تمامی رو یه ضرب طی کنی : دی

حقوق یه ستوان فکر کنم کمتر از 700 نباشه ، البته بستگی به پایه خدمتت هم داره
    ارتش وامهای خوبی به پرسنل اش میده ، سودی هم نمیکشه روش

5. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

خونه دارم خدارو شکر .. نیازی به خونه نیست پس ...
    من فقط یه شغل خوب و آبرومند میخوام که حقوقِ ماهیانه رو داشته باشه ...

من به ارتش علاقه دارم ! سختی کارش هم برام مشکلی نیست ...
    فقط یه مقدار حقوقش کمه ... ( ماهی 1 تومن میدادن من راضی بودم )
    من می خوام تمام عمر مجرد بمونم ... صبح برم سرکار ظهر برگردم ...

×××
    توی ماموریت ها دقیقا باید چیکار کرد ؟
    احتمال کشته شدن توشون هست /؟
    پسر خوب خونه رو که نمی تونی بندازی رو دوشت از این سر ایران بکشی اون سر ایران
    هر پنج سال جات رو عوض میکنن اگه هنوز مثل قدیما باشه 5 سال جای خوش آب و هوا میری 5 سال هم جای بد آب و هوا فکر کنم سال های آخر خدمت هر جا بخوای میری

اگه به ارتش علاقه داری مطمئن باش سختی هاش هم برات شیرین میشه
    البته سه ماه تابستون که اولش هست به معنی واقعی کلمه دهنت رو اسفالت میکنن یه اتوبان هشت بانده جاش میذارن ولی فقط همون سه ماه هست که باید تحمل کنی

ماموریت ها رو نمی دونم ولی فکر نکنم کار خاصی باشه ولی شدیدا بستگی به جات داره مثلا اگه حفاظت اطلاعات بریش شدیدا کار های خاص میکنی
    منظور همون وظایفت هست که کاملا توجیهت میکنن
    احتمال کشته شدن که نه مگه اینکه وقتی داری با بعضی سلاح ها کار کنی خودتو به کشتن بدی که اون هم قبل از آموزش کامل چیزی دستت نمیدن
    البته یکی از شرایط خلبان شکاری "یگانه فرزند ذکور نبودن" هست :|

راستی رشته ات چیه؟

یه نصیحت میکنم که حتما آویزه گوشت کن خیلی رو قبول شدن تو ارتش حساب نکن چون اولا خیلی آسون نیست و متقاضی خیلی داره
    دوما وقتی خدای ناکرده قبول نشدی ضربه شدیدی میخوری.
    من خودم خیلی برام مهم نبود ولی وقتی قبولم نکردن داشتم دیونه میشدم جوابش خرداد اومد ولی تا عید حالم گرفته بود و اعصابم خورد بود.
    حالا منی که برام مهم نبود اینطوری شدم وای به حال تو که می گی علاقه داری.
    فقط خودم اینطوری نبودم
    Last edited by Shadow-Man; 15-12-2011 at 00:21. دليل: غلط گیری :دی

7. 3 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

من رشتم تجریبه ...
    هر پنج سال جات رو عوض میکنن اگه هنوز مثل قدیما باشه 5 سال جای خوش آب و هوا میری 5 سال هم جای بد آب و هوا فکر کنم سال های آخر خدمت هر جا بخوای میری
    این طوری که آواره میشیم !×!
    ای بابا ...

خدا خودش عاقبتمون رو به خیر کنه ...

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

این امتحان های ارتش که میگین چیجوریه ؟

کنکور داره ؟!! منابع مطالعاتیش مشخصه ؟!!

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

برای ثبت نام یه شرایطی داره مثل شرایط سنی نداشتن معافیت پزشکی شرط معدل، تک پسر نبودن (برای خلبانی هواپیما)
    و چیزای دیگه
    وقتی شرایط رو داشته باشی میری ثبت نام میکنی بعد یه تاریخ برای کنکور معرفی میکنن منابعش مثل کنکور دانشگاه هست ولی خیلی اسون تره تست هوش هم داره
    تست هوش زبان انگلیسی نسبتا مهمن

نزدیک نصف پذیرفته شدگان اینجا قبول میشن
    بعد از مرحله به ترتیب حروف الفا یه روزی رو مشخص میکنن برای مرحله دوم این مرحله 2-3 روز طول میکشه یه شب هم تو پادگان بهت جا میدن به کسایی که از شهرستان میان میگن برای 5 روز تدارک ببینید ولی اگه همه چیز خوب پیش بره حتی ازمایشات خلبانی رو هم بخواید طی کنید سه روز میشه
    مرحله دوم به چهار بخش تقسیم میشه
    بخش اداری که احراز هویت و ارائه مدرک و توجیه در مورد مدارکی که بعدا میخوان، انتخاب رشته، از قوای سه گانه هم میان یه توضیحی میدن
    بخش دیگه قسمت پزشکی هست بینایی سنجی، تست کور رنگی، اعصاب و روان، قلب، ازمایش ادرارو...
    بخش بعدی امادگی جسمانی هست. که شامل بار فیکس و دو هست این قسمت ممکنه شما رو بترسونه ولی فورمالیته است. سالی که من رفتم فقط یه نفر رو اینجا رد کردن که اون خیلی وزنش زیاد بود به نظرم در حقش لطف کرد
    بخش آخر که میوفته روز بعد مصاحبه هست اول یه دفرچه عریض و طویل رو پر بکنید بعدش یه مصاحبه عقیدتی دارید: قران از رو بخون تشهد نماز رو بخون اذان صبح ساعت چند بود؟ یک روز خود را شرح دهید! یعنی صبج پامیشی چی کار میکنی؟ جواب درست اینکه صبح که پا میشم اول نماز میخونم. به بقیه روزت کار ندارن
    تو این بخش مهم ترین چیز اینه بدون نماز میخونی
    یه مصاحبه دیگه هم دارین که اینجا زیاد صحبت نمیکنید تو خوانواده ات شخص دادگاهی دارین؟ چیزی هست که تو دفترجه نپرسیده باشه ولی بخوای بگی؟ با اتباع خارجی رابطه دارید؟ جواب سوال آخر باید به طور قاطع نه باشه این بخش هم خیلی مهمه

این مراحل هم اگه قبول بشید دیگه کار تمومه. قبولی تو این مرحله تا قبل از تیر مشخص میشه دانشگاه از مهر شروع میشه سه ماه تابستون هم همونطور که قبلا گفتم تا بتونن پوستتون رو میکنن ولی فقط همون سه ماهه

یه تحقیقات میدانی هم داره که به گفته خودشون 4ماه تا 4 سال طول میکشه و نتیجه اش هم تعیین کننده است
    تو اون دفترچه که گفتم از اسم دو نفر می خوان که ازشون در مورد شما تحقیق کنن در این مورد هم قبلا تصمیم گیری کنید.
    کپی شناسنامه تمام خانواده و دای و خاله و عمه و عمو پدربزرگ مادربزرگ خودتون و همسرتون لازمه

یه نکته خیلی مهم هست اگه وارد ارتش بشید و خواستید ازدواج کنید، اون دختر خانوم و خانواده اش خوشبخت علاوه بر پدر و مادرتون باید به تایید حفاظت اطلاعات ارتش هم برسند که یه موقع مورد امنیتی نداشته باشن
    رعایت موارد امنیتی تو ارتش خیلی خیلی مهمه اگه حواستون به این چیزا نباشه مثلا جلو دهنتون رو نتونید بگیرید تو ارتش به سرهنگی هم نمیرسید

11. 3 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام....
    من دانشجوی کاردانی کامپیوترم....
    انگلیسی رو مثل بلبل چه چه میکنم.....
    امسال برا کارشناسی امتحان میدم و کارشناسی رو میگیرم......
    بعد از کامپیوتر،شدیدا به ارتشی بودن علاقه دارم(البته جوری که به فیس بوقم ضربه نزنه....)

ولی این پست اخری،منو به شک انداخت!!اخه من اصلا ادم مذهبیی نیستم....یعنی سرمو ببری،نمیتونم از متدین بودنم حرف بزنم!!میتونم در بهترین حالت،میتونم بنویسم که مسلمونم.....

حالا،با کارشناسی،میشه رفت تو ارتش؟

نیروی دریایی،یا نیروی زمینی،از کجا میشه راجع بهشون اطلاعات بدست اورد؟!!!
    مثلا سایت نیروی دریایی امریکا تو دسترسه که من با یارو چت کردم که استخدامم میکنه یا نه!که گفتن امکان نداره از ایران بذاریمت بیای تو ارتش!!!!!!!!

برا یه کارشناس نرم افزار،ایا امکان ادامه ی تحصیل هم هست؟یعنی میتونم همزمان،درس کامپیوتر هم ادامه بدم یا اینکه باید فقط راجع به این چیزای نظامی چیز بخونم؟!!!!

قدم عالیه،از همین روزا هم میخوام رو هیکل کار کنم!(190 و خورده ای قد،+ 64 کیلو وزن دارم که قصد دارم بالا ببرمش!!)

راستی،من معاف کفالت شدم+ همیشه میرم شکار.....تیراندازیم با اسلحه های دوربین دار،خارق العاده عالیه!!
    Last edited by senaps; 15-12-2011 at 23:55.

13. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

سنتون نباید از حداکثر سن که تو شرایط اومده بیشتر باشه البته برای خلبانی هواپیما که حداکثر 20سال هست تا شیش ماه هم تخفیف میدن

تو دوران دانشجویی که نمیدونم ولی بعد از اون شما فقط تا 2 بعد از ظهر سرکار هستین بعد از اون می تونید جای دیگه کار کنید یا درس بخونید
    شما چطور به ارتش علاقه دارید ولی از فیس بوک نمیگذرید؟ اگه خواستید برید به فیس بوک اشاره ای نکنید ولی بعدا می فهمن
    تو فیس بوک فعالیت سیاسی نداشته باشید با کسایی که فعالیت سیاسی دارن هم ارتباط نداشته باشید با خارجی ها هم که اصلا.

لازم نیست حزب اللهی باشید فقط مطمئن باشن نماز میخونید

اینجا رو هم شما باید از یه ارتشی سوال کنید بگردید تو نت پیدا میشه

قدت برای خلبانی عالیه ولی وزنت رو با بدن سازی ببر بالا. اگه رفتی حتما برای خلبانی هم آزمایش ببده میبرنت تو یه بیمارستان همه جاتو .. خلاصه و این حرفا
    ولی ارزشش رو داره فکر نکنم هیچ شغلی به اندازه خلبانی شکاری پرستیژ و شان اجتماعی داشته باشه

15. 2 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سنتون نباید از حداکثر سن که تو شرایط اومده بیشتر باشه البته برای خلبانی هواپیما که حداکثر 20سال هست تا شیش ماه هم تخفیف میدن

عالی.....
    فقط یه سوال:
    نیروی دریایی چی؟در حقیقت قدرت نظامی کدومش بیشتره؟ هوایی یا دریایی؟ نسبت به حقوق،کدومش بهتره؟
    من بچه ی ایلام هستم و بالا و پایین رفتن از کوه،برام یه چیز خیلی خیلی عادیه!!(چوپان نیستم البته!) ولی خوب،هر هفته کوه نوردی ها طولانی و گاهی حتی دوروزه دارم و خیلی هم کم اب میخورم....نگران این چیزاش نیستم،نگران گذروندن زندگی در ادامه اش هستم....

اصلا سوال کلی تر:
    کار افراد استخدام شده چیه؟! اخه جنگی که در کار نیست پس اینا دقیقا چیکار میکنن/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •