تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: برا اينكه فلشم ويروسي نشه چه كنم؟

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

من از avast استفاده میکنم و چون تازه ویندوز عوض کردم میترسم فلشم رو به سیستمم بزنم حالا اگه زدم خود avast پیداش میکنه یا نه؟
    آواست رو نمیدونم ولی فکر نکنم یعنی به ریسکش نمیرزه.
    بهتره همون نرم افزاره USB Disk security یا Autorun virus remover رو روی سیستم داشته باشین، البته فکر میکنم که میخواین بریزینش روی فلش و خونه نمیتونین بازش کنین درسته ؟!
    اگه اینطوریه همون روش دستی رو امتحان کنین به این شکل :

همین طوری پوشه ای که نشون دادمش رو میتونین راست کلیک و Open کنین..به شرطی که exe نباشه و واقعا پوشه باشه
    بعد که صفحه ی پوشه باز شد از آدرس بار به صفحه ی قبل میرین

Take Care

2. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

وقتی به صفحه ی اصلی فلش رسیدین مخفی ها رو آشکار کنین Show Hidden رو بزنین از Folder option و همینطور تیک گزینه ی
    Hide system protected files رو بردارین تا همه ی فایلهای سیستمی هم نشون داده بشن ، تیک این رو هم بردارین :
    hide known file extension
    بعد داخل فلش اگه ویروس باشه میتونین راحت پاکش کنین

Take Care

4. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

خب دوست عزيز دستت درد نكنه فلشم رو به سيستمم زدم البته قبلش با يه سيستم ديگه به راحتي ويروساش رو پاك كردم الانم با همون نرم افزاري كه شما اولش معرفي كرديد فلشم رو Protect كردم ببينيم ويروس ميگيره يا كه نه البته چون كه شما معرفي كرديد ميشه به يقين گفت كه ديگه ويروسي نميشه
    راستي الان چه جوري از گرفتن ويروس جلوگيري ميكنه؟ مثلا اگه يه فايل ويروسي رو داخلش كپي كنيم اجازه نميده كه كپي شه؟

6. 2 کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

خب دوست عزيز دستت درد نكنه فلشم رو به سيستمم زدم البته قبلش با يه سيستم ديگه به راحتي ويروساش رو پاك كردم الانم با همون نرم افزاري كه شما اولش معرفي كرديد فلشم رو Protect كردم ببينيم ويروس ميگيره يا كه نه البته چون كه شما معرفي كرديد ميشه به يقين گفت كه ديگه ويروسي نميشه
    راستي الان چه جوري از گرفتن ويروس جلوگيري ميكنه؟ مثلا اگه يه فايل ويروسي رو داخلش كپي كنيم اجازه نميده كه كپي شه؟
    سلام
    نظر لطفته برادر.. شرمنده من هم الان رسیدم از راه
    این فایل که به نام Autorun.inf کپی شده روی فلشتون باعث میشه که Autorun.inf هایی که مربوط به ویروس هستن نتونن روی فلش کپی بشن که باعث اجرای ویروس پس از دابل کلیک روی درایوش میشن.

ولی ویروس میتونه روی فلش کپی بشه ، نکته اینجاست که ویروسی که کپی میشه نیاز به Autorun.inf خاص خودش داره و از اونجایی که اینی که روی فلشتون هست اجازه نمیده هیچ Autorun.inf آلوده ی دیگه ای روی فلش کپی بشه ، خوب ویروس دیگه هیچ وقت اجرا نمیشه!

از ویژگی های این Autorun.inf این هست که نه کپی میشه نه Cut میشه نه پاک میشه نه باز میشه! و خیلی قوی هست و خیال شما از این بابت راحت باشه دوست من.

ولی حالا با این دیگه طوری نباشه که احتیاط رو کلا کنار بزارین بازهم گوش به زنگ باشین تکنولژی در حال پیشرفت هست.
    مثلا ویروسی که من و گروهم الان داریم روش کار میکنیم هیچ نیازی به دابل کلیک روی فلش نداره !
    Take Care

8. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام
    نظر لطفته برادر.. شرمنده من هم الان رسیدم از راه
    این فایل که به نام Autorun.inf کپی شده روی فلشتون باعث میشه که Autorun.inf هایی که مربوط به ویروس هستن نتونن روی فلش کپی بشن که باعث اجرای ویروس پس از دابل کلیک روی درایوش میشن.

ولی ویروس میتونه روی فلش کپی بشه ، نکته اینجاست که ویروسی که کپی میشه نیاز به Autorun.inf خاص خودش داره و از اونجایی که اینی که روی فلشتون هست اجازه نمیده هیچ Autorun.inf آلوده ی دیگه ای روی فلش کپی بشه ، خوب ویروس دیگه هیچ وقت اجرا نمیشه!

از ویژگی های این Autorun.inf این هست که نه کپی میشه نه Cut میشه نه پاک میشه نه باز میشه! و خیلی قوی هست و خیال شما از این بابت راحت باشه دوست من.

ولی حالا با این دیگه طوری نباشه که احتیاط رو کلا کنار بزارین بازهم گوش به زنگ باشین تکنولژی در حال پیشرفت هست.
    مثلا ویروسی که من و گروهم الان داریم روش کار میکنیم هیچ نیازی به دابل کلیک روی فلش نداره !
    Take Care

بازم ممنون از لطفت دوست عزيز
    يعني اگه فلشم رو به يه سيستم الوده زدم و چنتا فايل هم از اون سيستم روي فلشم ريختم و اگه اون فايلا رو يه سيستم پاك بريزم خيالم راحت باشه كه اون سيستم ويروس نميگيره ديگه؟

10. 2 کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

بازم ممنون از لطفت دوست عزيز
    يعني اگه فلشم رو به يه سيستم الوده زدم و چنتا فايل هم از اون سيستم روي فلشم ريختم و اگه اون فايلا رو يه سيستم پاك بريزم خيالم راحت باشه كه اون سيستم ويروس نميگيره ديگه؟
    هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط یادت باشه :
    توی این روشی که گفتم :

1)) وقتی فلش رو به سیستم آلوده وصل میکنی و وصل میکنی به سیستم خودت حتی اگه روی درایو فلش دابل کلیک کنی ویروسی نمیشین.
    ولی با این حال هنوز ویروس روی فلش هست که باید دستی یا توسط آنتی ویروس پاک بشه..

2)) ممکنه مثلا سیستم آلوده یک Folder داخل فلش شما رو تبدیل به یک فایل فولدرشکل کنه که پسوند Exe داره اینطوریه:

که این یک فولدر نیست و یک فایل هستش و شما نباید روش کلیک کنین، همچنین برنامه هاتون رو که کپی کردین روی فلش از سییستم ویروسی و EXE یا چیز دیگه ای بودن میتونه ویروس قلابی مث اصل برنامه رو تولید کنه که تنها فرقش با برنامه اصلی حجمش هست که 1 کیلوبایت هست.

درکل برای اطمینان بیشتر همون تیک های مخفی رو که گفتم موقع اتصال فلش بردارین که همه چیز رو ببینین ، مثلا ممکنه فولدر ها و فایلهای اصلی مخفی سیستمی شده باشن

مشکلی دیگه ای هم هست دوست من ؟ امیدوارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم.

Take Care

12. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه EXXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

جناب دکتر اسمیت لطفا سریال برنامه هم بزارین.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

جناب دکتر اسمیت لطفا سریال برنامه هم بزارین.
    برنامه ی USB Antivirus رو میگین؟

این برنامه Freeware هست نیاز نداره برادر.

Take Care

15. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

برنامه ی USB Antivirus رو میگین؟

این برنامه Freeware هست نیاز نداره برادر.

Take Care
    آره دوست عزيز منم امتحانش كردم نيازي به سريال نداشت الانم اونو روي فلشم اجرا كردم

17. 3 کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه EXXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ممنون داداش. و تشکر برای معرفی این برنامه مفید.

19. 3 کاربر از EXXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •