تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: راهنمایی از دوستان برای رانندگی بدون استرس!

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمایی های خوبتون
    یه چند روزی پشت سر هم رفتم همین نزدیکای خونه تمرین کردم ولی یه موردی هست هر دفعه تکرار شد گفتم بگم دوستان راهنماییم کنن
    یه سربالایی متوسط اینجا هست که انتهای سربالایی(مسیر رفت) یه دور برگردون هست که برمیگردی میری تو سرازیری (مسیر برگشت) همیشه حدودا 20 متر مونده به دوربرگردون سرعت رو کم می کنم و از دنده 2 میزنم 1 ولی تمام دفعات مشکل بدجا رفتن دنده تو این موقعیت پیش میاد نمیدونم مشکل از چیه ، بعد یه سوال دیگه هم داشتم وقتی می خواییم از دنده 2 بزنیم 1 بهتره اول خلاص کنیم بعد بزنیم 1 ؟ یا مستقیم از دنده 2 بزنیم 1

ببخشید ولی جای بهتری برای پرسیدن سوالام پیدا نکردم یعنی روم نمیشه این سوالا رو از کسی حضوری بپرسم
    با اون کاری که قبلا گفتم باید مشکل اولت حل شه ، شاید کلاج رو تا انتها نمیگیری .
    برای دومی هم شما خودت اتومات خلاص میکنی بعد میری 1 .
    کلا وقتی ماشین خلاص میشه که شما از دنده خارج بشی .
    شما همه چیز رو روی ماشینت امتحان کن تا تجربه کسب کنی تا وقتی یه چیز رو خودت انجام ندی و تمرین نکنی یاد نمیگیری .
    Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 14-12-2011 at 17:06. دليل: تصحیح

2. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Farhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

منم دست فرمونم خیلی نحشه است

4. این کاربر از Farhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aaarrraaassshhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

داداش من از 5 دبستان تو ولایتمون ( طالقان ) با پیکان بابا بزرگم نشستم الان فولم با پیکان یاد بگیری رانندگیت توپ میشه 1 جورایی اصلا را نندگیمو مدیون پدر بزرگمم

6. 2 کاربر از aaarrraaassshhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

رفیق من دنده یک رو زمانی باید بدی که ماشینت ایستاده نه در حال حرکت . . . خوب معلومه زمان حرکت دنده یک بد جا میره . . . خلاص کن بعد بده دنده 1
    زمانی که به بریدگی رسیدی سرعت رو کم کم کن ( حالتی که 5تاسرعت هم نداشته باشی ) بعد دنده یک بده راحت جا میره
    تو دنده دو که هستم سرعت رو کم کنم تا حدود 5 بشه؟ خاموش نشه ماشین (ا این ترس خاموش شدن ماشین هم بد دردیه)
    شما اگه تو این موقعیت باشید میشه دقیق بگین چطوری این دور برگردون رو رد می کنید؟ مثلا دنده 2 هستین تو سربالایی دارید میرید که انتهاش باید دور بزنید برید تو سرازیری

ببخشید اینقد سوال می کنم

با اون کاری که قبلا گفتم باید مشکل اولت حل شه ، شاید کلاج رو تا انتها نمیگیری .
    برای دومی هم شما خودت اتومات خلاص میکنی بعد میری 1 .
    کلا وقتی ماشین خلاص میشه که شما از دنده خارج بشی .
    شما همه چیز رو روی ماشینت امتحان کن تا تجربه کسب کنی تا وقتی یه چیز رو خودت انجام ندی و تمرین نکنی یاد نمیگیری .
    من دقیقا این کارو می کنم ، تو این سربالایی کذایی ، دنده 2 دارم میرم نزدیکای دوربرگردون سرعت رو کم می کنم بعد تا ته کلاج رو می گیرم و مستقیم دنده رو از 2 میخوام بزنم 1 که بد جا میره

اون حالتی که شما گفتید یعنی وقتی کلاج رو تا ته گرفتم یه نیش گاز بدم بعد از 2 بزنم 1 ؟ اینو تست نکردم هنوز
    Last edited by mehran_pqqp; 15-12-2011 at 15:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه essi4300's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

ماشین دنده اتومات از همه چیز بهتره.
    مخصوصا توی این شهر مسخره طهران با ترافیک فرابشری اش.

اگه با دنده اتومات اول ترست از محیط و اطراف و دست فرمون و.... بریزه، بعدا ماشین دنده ای هم سوار شی،مشکلی نداری.

9. این کاربر از essi4300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

تو دنده دو که هستم سرعت رو کم کنم تا حدود 5 بشه؟ خاموش نشه ماشین
    شما اگه تو این موقعیت باشید میشه دقیق بگین چطوری این دور برگردون رو رد می کنید؟ مثلا دنده 2 هستین تو سربالایی دارید میرید که انتهاش باید دور بزنید برید تو سرازیری
    ببخشید اینقد سوال می کنم
    با سرعت متعادل حدود 30 به دور برگردون نزدیک میشم . . . به نزدیکیای دوربرگردون که میرسم دیگه گاز نمیدم و با همون سرعتی که داشتم خودمو به دوربرگردون میرسونم و کمی مونده تا دوربرگردون کلاج رو میگیرم تا ته
    بعدش که به دوربرگردون رسیدم ترمز میزنم و ماشین که حدودا ایستاد دنده 1 میدم ( تو این حالت خوب جا میره ) بعدش کلاج رو رها میکنم و گاز بیشتر میدم و حرکت میکنم ( چون سربالایی هستش گاز رو بیشتر میدم که خاموش نشه )

11. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

والا یه موردی که همیشه پیش میاد اینه: مثلا تو یه سربالایی دارم میرم دنده 2 بعد بنا به هر دلیلی باید از دنده 2 بزنم دنده 1 ، دنده خیلی بد جا میره نمی دونم چرا اینطوری میشه تو این موقعیت ، ولی وقتی ثابت وایمیستم خیلی راحت از 2 میزنم 1 و برعکس! شاید کلاج رو تا ته نمی گیرم از بس هول میشم نه؟
    دوست عزیز اینکه دنده 1 خوب جا نمیره طبیعیه بخاطر اینه که سرعتت زیاده هنگامی که در حین حرکت میخوای دنده 1 بزنی سرعتت باید زیر 5 کیلومتر باشه در ضمن اینکه از خاموش کردن ماشین میترسی بخاطر اینه که پات با کلاچ هماهنگ نیست اول باید کلاچ ماشینتو خوب بشناسی برای این کار برو یه جای خلوت و سعی کن در یه مسیر هموار بدون اینکه از گاز استفاده کنی فقط با بالا آوردن کلاچ ماشینو راه بندازی این کارو اینقدر انجام بده تا خودکار بشی دوم اینکه از رانندگی نترس و زیاد پشت فرمون بشین رانندگی فقط با تمرین خوب میشه اونهم تنها هیچ کسی رو کنارت سوار نکن چون استرست زیاد میشه از جاهای خلوت شروع کن و سرازیری و سربالایی رو رانندگی کن خودت کم کم مشکل کارتو میفهمی ولی در کل اول از همه خواستن خودته رانندگی چیزی نیست که با تئوری و گفتن من و اون خوب بشه خودت باید انجام بدی

13. این کاربر از amir@sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

من دقیقا این کارو می کنم ، تو این سربالایی کذایی ، دنده 2 دارم میرم نزدیکای دوربرگردون سرعت رو کم می کنم بعد تا ته کلاج رو می گیرم و مستقیم دنده رو از 2 میخوام بزنم 1 که بد جا میره

اون حالتی که شما گفتید یعنی وقتی کلاج رو تا ته گرفتم یه نیش گاز بدم بعد از 2 بزنم 1 ؟ اینو تست نکردم هنوز
    کلا وقتی مخوای دنده عوض کنی چه معکوس چه معمول یه نیش گاز بدی خیلی راحت دنده عوض میشه و اگه خیلی سخت جا میره و بقیه کسانی هم که پشت ماشین میشینن این مشکل رو دارن پس باید به تعمیر کار مراجعه کنید .
    کلا یه چیز هم به خاطر بسپار اونم اینه که دنده یک برای شروع حرکت هست نه حرکت .
    تو اموزش به شما یاد میدن که به دور موتور برای تعویض دنده نگاه کنی ولی باید به سرعت برای تعویض دنده نگاه کنی ، یعنی برویه جا خلوت که نیاز به جمع کردن حواص به محیط اطراف زیاد نباشه امتحان کن ببین دقیقا در چه سرعتی مثلا باید از دنده بک بری دو و در چه سرعتی باید از دنه یک استفاده کنی که در ماشین های مختلف فرق میکنه .
    مثلا من وقتی که سرعتم زیر 20 کیلومتر باشه باید بزنم دنده یک ، در غیر این صورت ماشین پت پت میکنه و مخواد خاموش بشه ولی تو ماشین آموزشگاه رانندگی که من میرفتم این سرعت زیر 10 کیلومتر بود و اگه سرعت بیشتر از ده کیلومتر میشد باید میزدم دنده 2 .
    ادم وقتی میخواد دنده مثلا از 2 بزنه 3 به صدای ماشین گوش میده ولی برای دنده معکوس و انتخاب دنده باید به سرعت ماشین نگاه کنی .
    همه این چیزایی که گفتم در شرایط مختلف فرق میکنه مثلا در سراشیبی من در سرعت زیر 5 کیلومتر میزنم دنده 2 .
    باید اینقدر رانندگی کنی که همه این چیزا رو یاد بگیری و همیشه از تجربیات اونایی که کنار دستت میشینن و بعضی چیزا رو بهت گوش زدمیکنن استفاده کن .

15. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بالاخره بعد از چند بار تمرین و راهنمایی های دوستان خوبم تو این تاپیک تونستم اون سربالایی و دور برگردون کذایی رو راحت رد کنم

یه بار با دنده 2 نزدیک شدم به دوربرگردون تو سربالایی ، نزدیکاش کلاج رو تا ته گرفتم بعد کم کم به همین صورت ازش رد شدم
    یه بارم نزدیکاش کلاجو تا ته گرفتم و یه کم ترمز تا ماشین در حد ایست شد بعد زدم دنده یک و بازم راحت رد شدم

یه سوالی برام پیش اومده نمیدونم چطوری تستش کنم ، وقتی تو دنده 2 هستیم امکان داره ماشین خاموش بشه؟ منظورم اینه مثلا دنده 2 هستیم بعد ترمز می گیرم سرعت خیلی کم میشه امکان داره ماشین خاموش بشه؟ البته من همیشه وقتی سرعت خیلی کم بشه کلاجو میگیرم که خاموش نشه
    سوال بعدی این که چند روز پیش داشتم میرفتم جایی سوار شخصی بودم داشتم به رانندگی راننده نگاه می کردم ، یه جا ماشین کامل وایساده بود زد دنده 2 حرکت کرد مگه میشه ؟؟ این چطوری این کارو کرد وقتی ماشین ایست باشه بزنی دنده 2 کلاجو بیاری بالا مگه خاموش نمیشه !

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

بالاخره بعد از چند بار تمرین و راهنمایی های دوستان خوبم تو این تاپیک تونستم اون سربالایی و دور برگردون کذایی رو راحت رد کنم

یه بار با دنده 2 نزدیک شدم به دوربرگردون تو سربالایی ، نزدیکاش کلاج رو تا ته گرفتم بعد کم کم به همین صورت ازش رد شدم
    یه بارم نزدیکاش کلاجو تا ته گرفتم و یه کم ترمز تا ماشین در حد ایست شد بعد زدم دنده یک و بازم راحت رد شدم

یه سوالی برام پیش اومده نمیدونم چطوری تستش کنم ، وقتی تو دنده 2 هستیم امکان داره ماشین خاموش بشه؟ منظورم اینه مثلا دنده 2 هستیم بعد ترمز می گیرم سرعت خیلی کم میشه امکان داره ماشین خاموش بشه؟ البته من همیشه وقتی سرعت خیلی کم بشه کلاجو میگیرم که خاموش نشه
    سوال بعدی این که چند روز پیش داشتم میرفتم جایی سوار شخصی بودم داشتم به رانندگی راننده نگاه می کردم ، یه جا ماشین کامل وایساده بود زد دنده 2 حرکت کرد مگه میشه ؟؟ این چطوری این کارو کرد وقتی ماشین ایست باشه بزنی دنده 2 کلاجو بیاری بالا مگه خاموش نمیشه !
    1 : اگه شما تو هر دنده ای باشید و سرعت از حد اقل سرعت مورد نیاز اون دنده کمتر باشه ماشین میخواد خاموش کنه و اگه کنترل نشه خاموش میشه .
    2 : بله میشه ولی باید یه کم با کلاج بازی کرد ، به این خاطر هم این کارو رو میکنند چون عقیده دارن دنده یک بدترین و سنگین ترن دنده هست و معمولا هم همون طور که گفته بودم تو سراشیبی این عمل امکان پذیر هست .

18. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •