ببین عزیز من خیلی از کارام رو اصلاً تا الان نشون شماها هم ندادم,فقط در حد کارای دم دستیم رو نشون دادم!!!
باور نمیکنی از پارسا(Lord Arthas ) بپرس,2-3 نمونه توی چت بهش نشون دادم ولی مشکل اینه که بخوایم با اون تعداد پلی بالا که شما میگی بازی بدیم همین میشه دیگه,کال آف دیوتی خیلی جاهاش به شدت کم پلیه هر کسی ببینه میفهمه اونوقت انتظار داری من زیاد پلی بزنم که طرف ببینه کیفیت تکسچر نصف کال آف زدم ولی افت فریم 4 برابر کال آفه.
کسی که تو جریان یه بازی نباشه قضاوتش رو روی چند تا صحنه میذاره.
البته منم اون موقع خیلی چیزا رو نمیدونستم و الان که بازی خودم رو نگاه میکنم ضعف هایی بیش از یه دیوار مکعبی میبینم ولی این دلیل نمیشه فکر کنی کلاً دیزاین نمیفهمم چیه.
نه میدونی چیه,خیلی جاها خیلی افراد اومدن ایراد گرفتن واقعاً دیدم ایراده قبولش کردم ولی یه موقع اومده طرف میگه کیفیت تکسچرت از کرایسیس پایین تره خب من به این دیوانه ای که این حرف رو زده چی بگم آخه.
طرف دیوانه است دیگه.
اگه دیوانه نبود از یه بازی که تک نفره ساخته شده انتظار کرایسیس نداشت.
.gif)
خب اینجاست که منم میگم خودت چند نفر رو میشناسی تک نفره یه همچین چیزی بسازن,بعد شماها فکر میکنید منظورم اینه که فکر میکنم از همه بیشتر بلدم, در صورتی که این حرف من کنایه از اینه که یه کار تک نفره رو با یه کار شرکتی با بودجه های هنگفت چند ملیون دلاری مقایسه نکن.
خوش بختانه از مستقلی در اومدم و آخرین کارم همون پرونده سیاه هست بعد از اون هم سعی میکنم کار مستقل انجام ندم مگر اینکه ارزش داشته باشه,فقط وای میستم سایت های خبری بیان بازی های شرکت رو بذارن تو سایتشون و نقدش کنن و نقدهایی که از یک فرد هم میشه دیگه وجود نداره,شاید بگن شیدر بد ست شده ولی نمیگن پیام هیچی حالیش نیست.
اینجا میخوایم در مورد کار صحبت کنیم اصلاً چه کار به رفتار طرف دارین,من خودم از رفتار شما ناراحتم ولی دلیلش اینه که به رفتار من گیر میدین.
توی انجمن فنایی که الان دیگه وجود نداره انقدر از کارام نقد شد که هر کدوم از شما جای من بودین 100 دفعه همه رو به فحش میکشیدین در صورتی که طوری با ملایمت برخورد میکردم و کارام رو اصلاح میکردم که شده بودم کاربر ویژه!!!
اونوقت اینجا اومدین دارین میگین من هیچی حالیم نیست.
.gif)
1.چند نفر شما کل ساختار کارت گرافیک رو میدونه برای مثال تو همین زمینه 2چند نفرتون تا حالا کلمه Polygon Throughput به گوشش خورده و میدونه واحدش چیه,3.چند نفرتون روش ابداعی تو طراحی بامپ مپ داشته,4.چند نفرتون اصلاً میدونه هر رنگ توی نرمال مپ به چه معنیه,5.چند نفرتون از یه انجین آشغالی که حاضر نیستین اسمش رو بیارین تونسته خروجی اون شکلی بگیره که من سر پرونده سیاه گرفتم و خیلی چیزای دیگه!!!
درسته شماها هم خیلی کارها کردین که من تو خواب هم نمیبینم که بتونم انجام بدم
ولی اگر چیزی حالیم نبود اون موارد بالا از دستم بر نمیومد.
پس اینکه بعضی ها میان میگم هیچی حالیت نیست خراب کردن آدم هاست که من خودم هم چنین رفتاری تا حالا نداشتم.
من خیلی مواقع میام میگم فلان کار رو کردم,خیلی مواقع هم میام میگم آقا در این چند مورد کارت ایراد داره در صورتی که میبینم طرف اومده توی تاپیک "اینو دیدین wow " به من میگه اینایی که گفتی همش حرفه یعنی منظورش اینه که حالیم نیست از خودم در آوردم دیگه,بعد میگه منبع بیار,منبع آوردم تازه یخورده کوتاه اومده.
به خاطر خودتون میگم, به رفتار هم دیگه کار نداشته باشین(توی محیط مجازی),مهم کیفیت کار افراده که میتونه باعث بشه شما یه چیزی یاد بگیرین یا به اون فرد یاد بدین.
الان من اومدم اینجا فعالیت میکنم خیلی های دیگه رو دیدم نصف منم بلد نیستن به بازی های آتاشغالشون میگن AAA و اصلاً فعالیت نمیکنن فقط الکی گنده میشن و با تحویل نگرفتن هم خودشون رو گنده تر جلوه میدن.
باور نمیکنید از مهدیار بپرسین که به یه نفر گفته بود برای مجموعه 3 بازیشو بذاره(البته واسطه من بودم),طرف گفته بود بازیش خیلی خفنه از کل مجموعه بیشتر ارزشش(منم به مهدیا گفتم) ولی طرف یه پازل آشغالی داده بود,مهدیار هم همون جا رد کرده بود کارش رو
.gif)
اونجا اولین بار بود یه نفر نشوندش سر جاش.
ولی من اومدم صادقانه دارام کارام رو نشون میدم و میگم به خاطر کمبود بودجه و زمان و اینجور چیزا مجبور شدم یه تعدادی هم مدل و تکسچر آماده استفاده کنم ولی بعضی ها میان میگن کل بازیت مدل و تکسچر و کد آماده هست و میگن فقط ادعا میزنی ببین الان هیچ کدوم از ما در حدی نیست که بگه من تو جهان تک هستم
.gif)
ولی حداقل میتونه توی این انجمن بگه من فلان کار رو کردم که بقیه بلد نیستن,اینجوری میشه که یه نفر میخواد بازی بسازه میگه ما به فلان نیرو نیاز داریم و میاد میگه این کار رو برامون انجام بده,اگه من میام میگم فلان کار رو میکنم برای اینه که اگر دیدین بدرد کارتون میخورم بگین نه اینکه بیاین دشمن من بشین و دعوا راه بندازین.
اگه ادعا داشتم نمیومدم بگم شیدرم ایراد داره کمک بدین,نمیومدم توی پشتیبانی یونیتی سوال های ساده درباره برنامه نویسی بکنم,اگه اینجور بودم اصلاً تو این انجمن نمیومدم.
نه اینجوریا نیست من فقط تو 2-3 مورد کار خوب (نه عالی)بلدم انجام بدم وگرنه کارام خیلی ایراد دارن.
اصلاً اگه موافق باشین از عکس های پرونده سیاه خودم یه نقد از اون خفنا میام میذارم
.gif)