سلام
آموزش اپدیت بایوس را میخوام باتشکر
سلام
آموزش اپدیت بایوس را میخوام باتشکر
در همان لینکی که دادم در قسمت Installation Instructions نوشته که فایل بایوس فلش را باید اجرا کنی آموزش خاصی نداره
این را هم بگم که آپدیت بایوس ریسک داره ممکنه مشکلات دیگری بوجود بیاد
سلام و عرض ادب
من متوجه شدم ویندوز سون آپدیت شد و لپ تاپ به برق باشه برنامه quickset بخوبی اجرا نمیشه!!!
و چشمک میزنه قسمت کلید ها مدیاش!
و مشکل دیگه اینه لپ تاپ چه به برق باشه و نباشد روی باتریش این علامت است گاهی وقت ثابت و گاهی به صورت چشمک زن!
![]()
برای مورد کلیدهای مدیا بهتره در سایت ساپورت دل و فرومش سرچ کنی یا مشکل را مطرح کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر گوگل هم اگر سرچ کنی موارد مشابهی هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مورد باتری هم بهتره اول چند بار کالیبره کنی و هر بار جداش کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1) بگذارید تا باتری شما ۱۰۰ درصد شارژ شود و در این حالت دو ساعت بیشتر در حالت شارژ قرار بگیرد
2) وارد قسمت Power Options که در کنترل پنل قرار دارد، بشوید و طوری آن را تنظیم کنید که وقتی شارژ لپتاپ به 5 درصد رسید به حالت Hibernate برود.
3) بدون توفق عملیات ، از باتری لپتاپ به صورت کامل استفاده کنید طوری که لپتاپ شما به حالت Hibernate برود
4) بگذارید لپتاپ شما ۵ ساعت (یا حتی بیشتر) در حالت Hibernate بماند.
5) حال لپتاپ را به آداپتور AC متصل کنید و بگذارید تا ۱۰۰ درصد شارژ شود
سلام
ببخشید این مدت مزاحمتون شدم
باید ببرم تعمیرش
نمایندگی مجاز لپ تاپ دل تو ایران است ؟
کجار رو پیشنهاد میکند برای تعمیر؟
نمایندگی مجاز و رسمی و ... هیچ کمپانی آمریکایی در ایران نیست
اگر لپ تاپ گارانتی داشته بهتره به همان شرکت مراجعه کنی یا اینکه از فروشگاهی که خریدی سوال کنی
شرکتهایی مثل هماهنگ تعمیرگاه دارن ولی گرون حساب میکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)