ان 80 عالي ولي فكر نكنم كه 500000 باشه
![]()
ان 80 عالي ولي فكر نكنم كه 500000 باشه
![]()
n 80 هم زياد سر و صدا كرده بايد گوشي خوبي باشه ولي قيمتش رو نميدونم اگه كسي ميدونه يه توضيح بده
n80 الان 690 تومنه
نه ارزون تره
600000 تومنه
بيخودي پول موبايل انقد نده من همان ابلهي بودم كه 6600 (جواد دو صفر ) رو فروختم و جاش 400 چوخ پول موبي دادم كه پشيمونم
همشون از 6600 به بعد مثل همن
تازه براي پسرا همون گوش كوبيا بهتره
فكر ميكنم وقتي كه من دارم پست ميدم تو گوشيت را خريده باشي ولي براي بقيه ميگم. آخه شماهايي كه نوكيا نداريد چرا پشت سرش بد ميگيد؟ مگه ما كه مثلا سوني اريكسون نداريم يا سامسونگ نداريم(كه خودم چند مدلش را داشتم و ميگم كه سامسونگ فقط بلده جلد و قاب خوشكل طراحي كنه و هيچ مالي نيست) پشت سر اين گوشي ها بد ميگيم. در ضمن نميدونم اين سوني اريكسون چه پدر كشتگي با سيمبيان داره. حالا شماها ميريد مشخصات گوشي و حرفهاي چند نفر را ميشنويد و ميايد ميشيد منتقد. بعد يارو ميره به حساب بدگويي هاي شما يك گوشي ميخره كه بعد صد بار خودش را لعنت ميكنه كه چرا اين گوشي را خريده. من از هر مارك گوشي تا حالا چنديدن مدل داشتم و كلي گوشي عوض كردم و به اين نتيجه رسيدم كه سري N نوكيا يك چيز ديگه است. تازه از وقتي N90 گرفتم چند ماهي ميگذره و ديگه گوشي عوض نكردم و الان هم بي صبرانه منتظرم تا N93 به بازار بياد و يكيشو بگيرم.
ن 91 از همش بهتره 580 تومن
ن 70 و ن90 و و900سونی مفت نمارزن
سلام
ان 72
به نظر من بهتره دوربین 3.2 مگاپیکسل
قیمت 540000 تومان
ببخشيد ميشه بپرسم گوشي ان72 با دوربين 3.2 مگاپيكسل را از كجا خريديد؟ آخه تا حالا ما از هر جا خواستيم ان72 بخريم دوربينش 2 مگاپيكسل بوده. اگه ميشه آدرس بديد تا ما هم بريم ان72 با دوربين 3.2 مگاپيكسل بخريم. بابا شما روي نوكيا را با اين اختراعتون كم كرديد.نوشته شده توسط sandbadblue
همه بشتابيد. اختراع جديد. ان72 با 3.2 مگاپيكسل دوربين.
![]()
از من میشنوی از فکر گوشی بیا بیرون برو یه پاکت پی سی بخر بیشتر به دردت میخوره...
قیمت ایمت جم 480 تومنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)