سلام
من میگم اشکال کار شما اینه که درایور ویندوز ایکس پی رو زورکی به ویدوز 7 شناسوندی
باید از درایور مخصوص ویندوز7 استفاده کنی
تو ویندوز ایکس پی کارت شبکتون به چه اسمی نصب میشد؟؟؟
سلام
من میگم اشکال کار شما اینه که درایور ویندوز ایکس پی رو زورکی به ویدوز 7 شناسوندی
باید از درایور مخصوص ویندوز7 استفاده کنی
تو ویندوز ایکس پی کارت شبکتون به چه اسمی نصب میشد؟؟؟
کی گفته من زورکی شناسوندم. اتفاقا تا سی دی مادربردم رو گذاشتم خودش شناخت. تو ویندوز 7 هم به همون اسمی می شناسه که تو ویندوز ایکس پی میشناخت.
مشکل فقط در قدیمی بودن مادربرد و کارت شبکه است.
سلام
شما چرا حالت Network تون روی حالت PUblic هستش؟
و درواقع میدونی که باید در حالت Home باشه
راستش من هم یکبار روی این حالت بود میخواستم share کنم و تنظیمات advanced sharing serrings رو هرچی تغییر میدادم
بر میگشت سرجای اول خودش و خراب بود
و فهمیدم که تنظیمات شبکه خراب شده
وقتی که با یک سیستم دیگه share میکردم کار نمیکرد ولی با مودم که شبکه میشد درست میشد!!!
و در آخر با همون برنامه ی مورد علاقه ی خودم Tune Up utility مشکلم رو حل کردم
شما مد نظر داشته باش که حالت network باید Home باشه
به نظرم از Troubleshoot problem همین صفحه استفاده کنی باید ویندوز مشکل یابی کنه
موفق وموئید باشین
اصلا نمی تونم حالت شبکه رو تغییر بدم. چون اصلا متصل به شبکه نیست که بتونم تغییرش بدم. از عیب یاب ویندوز هم استفاده کردم اونم میگه مشکل از کارت شبکه است.
همونطوری که گفتم با کارت شبکه غیر آنبرد که 7 ساپورت باشه تست کنید ببینید به همون صورت هست قیمتی هم نداره.
بله خودم هم همین قصد رو دارم باید برم یکی بخرم
خوب شما خودت تو پست اول نوشتی
قبل از هر چیز درایورت رو به روز کنبا استفاده از درایور ویندوز ایکس پی پورت شبکه رو به ویندوز شناسوندم
تو سایت زیر آدرس درایور nforce4 رو داده میتونی امتحان کنی
برای تغییر نوع ارتباط هم از public به home یک بار کارت شبکه رو از دیوایس منیجر uninstall کنید و بعد دوباره نصب کنید و امتحان کنید چون بعد از برقراری ارتباط میتونید بزارید روی homeکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mafaman2003; 03-11-2011 at 06:11.
سلام
خودم خیلی دنبال درایور کارت شبکه ام گشتم ولی پیدا نکردم یعنی چندتا پیدا کردم اما وقتی نصب کردم مشکلم حل نشد.
اما تو این آدرسی که شما دادی چهارتا فایل بود که دانلود کردم و یکیشون رو نصب کردم و درایور کارت شبکه ام رو آپدیت کردم و مشکلم حل شد. ممنون
خوشحالم که مشکلتون حل شد
اصلا به محل سکونتتون توجه نکردم همشهری هستیم که
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)