اینطوری کاری رو که میخواید میتونید انجام بدید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینطوری کاری رو که میخواید میتونید انجام بدید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
neopersia جان در نظر داشته باش توی دکمه ها همیشه استفاده از name بهتر از value ه چون هر آن ممکنه صاحب سایت تصمیم بگیره اسم دکمه رو عوض کنه یا در مورد I18N که اصلا نمیشه راجع به value حرف زد
استفاده از name و چک نکردن مقدار از نظر منطقی درست نیست (بی معنی میشه). دکمه هم یکی از المنتهای فرم هست و مقدارش در فرم باید حساب شده باشه. هر کس که متن دکمه رو تغییر داد باید پردازش فرم رو هم در نظر داشته باشه
در مورد i18n هم که دیگه اصلاً مشکلی نیست چون در این مورد میشه به جای نوشتن مقدار دکمه تابع یا متغیر حاوی ترجمه رو در کد php استفاده کرد و بعداً هم در صورت تغییر اون کلمه دیگه نیازی به ویرایش هیچ چیزی نیست
در هر صورت روش درست این نوع فرم همین هست. اگر فکر میکنید به مشکل میخوره باید به جای استفاده از دو دکمه سابمیت از یک select یا radio برای مشخص کردن عملیاتی که باید انجام بشه استفاده بشه
فقط جسارتا تو کد اول متد باید POST می شد دیگه؟
بله مشخصه باید پست باشه
من از پستهای قبلی کپی کردم و فقط قسمتهایی رو که لازم داشتم ویرایش کردم دقت نکردم که پست بود یا گت
نیست من یه کم تازه کارم تو این قضیه؛ گفتم بذار مطمئن شم! دم شما گرم.
خب الآن کار نمی کنه!
کدی که من تو صفحه مدیریت لینک ها دارم این شکلیه:
و کدی که تو action.php دارم هم این شکلیه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی کار نمی کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اضافه کنم که اسم تیبل List هستش و چهار ستون داره:
URL که آدرس ها رو داره
Owner که اسامی صاحبان لینک ها رو داره
Title که عناوین لینک ها رو داره
و
Stat که فعلا فقط دو حالت act و wait رو به ترتیب برای لینک های فعال و در انتظار تایید داره
روشی رو که من گفتم میتونید با این کد امتحان کنید:
میبینید که با کلیک کردن روی دکمه های مختلف مقدار ارسال شده هم تغییر میکنه. پس باید دنبال جایی باشید که توی سورستون مشکل وجود داره و کاری رو که لازم دارید انجام نمیده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک مورد رو که من پیدا کردم اینه که شما دارید در هر foreach یک متغیر رو بدون اینکه کوئری ارسال بشه بازنویسی میکنید! در نتیجه هر دفعه فقط کوئری آخر اجرا میشه
مورد بعدی هم عبارت استفاده شده در foreach ها هست. متغیر id$ در همه foreach ها مقدار 1 داره! به جای اینکه url رو به عنوان کلید در آرایه tayid استفاده کنید باید آیدی رکورد مورد نظر در دیتابیس رو اونجا قرار بدید و url رو در value چک باکس قرار بدید (اگر فیلد برای آیدی ندارید اضافه کنید):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمورد بعدی هم رعایت نکردن کوچک و بزرگی حروف در متغیرها و نام فیلدها هست. درسته که میگن mysql به بزرگ و کوچک بودن نامها حساس نیست ولی وقتی که قراره نام فیلدها به عنوان کلید در آرایه php استفاده بشه باید دقیقاً همونطوری باشه که نوشته میشه! ضمن اینکه در لینوکس بزرگ و کوچک بودن نام جدول و فیلدها مهم هست و باید رعایت بشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)