... نشد ديگه!! بيخود نيست B.Spears ميگه نظرات شخصيه! بابا يه كمي دليل هم تو اين نوشته ها بچاپونيد.
... نشد ديگه!! بيخود نيست B.Spears ميگه نظرات شخصيه! بابا يه كمي دليل هم تو اين نوشته ها بچاپونيد.
نظر با حالی دارینوشته شده توسط samsung_d600
![]()
![]()
![]()
من مامانم د 600 داره دنبال کارت حافظش با قیمت خوب میگردم جایی سراغ داری
منم میگم اول سونی بدلیل برتری شدید تو صدا سرعت دوربین(اه اه) و ساپورت و نرم افزار های که روش فابریک نصب شده و تو نوکیا باید باید بریزی و.... بعد سامسونگ برتری تو دوربین(اه اه) و بعد صدا و نوکیا اونم چون اسم در کرده!!!!
فيلمبرداري گوشي هاي سوني همه كوچيك هستن در سايزهاي 128 در 124 و همي حدود ها حتي كا 800
در پاساژ علائدين دو سه جا پيدا كردمنوشته شده توسط metal_militia
1 گيگا = 44 تومن
512 مگا = 35 تومن
256 مگا = 23 تومن
بابا متال جان گفته بود خودش گوشي فروشه كه
بعدشم لطفا بحث تكراري نكنيد ديگه
اومديد تو انجمن سوني اريكسون ازش تعريف ميكنيد خب يه ذره مسخرست
البته تخسير شما نيست
آقا دعوا نکنید .من قبلا" هم گفتم هر کدوم از گوشیها یه مزیتی دارن .مثلا" اگه زیاد دنبال برنامه ونرم افزار زدن تو گوشی باشی نوکیا بخر .چون سیمبین هستش .ولی یه مشکل داره اصلا" طرح خوبی نداره. اگه دنبال یه گوشی میگردی کهقابلیت پخش آهنگش عالی باشه سونی بخر شیک هم هستش .
در مورد دی 600 هم بگم خودم باهاش کار کردم قابلیت های جالبی داره بخصوص تو قسمت دوربین و فیلمبرداری.ولی من چون دنبال یه گوشی آهنگ پخش کن عالی هستم سونی رو ترجیح میدم
((((((((درسته حق با شماست ولي تو طرفاي ما اون چيزي كه ميخام گير نمياد و وقت هم ندارم برم دنبالش چوننوشته شده توسط B.Spears
يا من از صبح تا شب سر كارم( يا دانشگاه) و كار ما هم فقط نوكيا و سونيه و در مورد سامسونگ حتي شارژر هم نداريم!!!!!))))))))))))
ولي خوب بازم سوني رو ترجيح مدم نه از روي تعصب و ....
Last edited by metal_militia; 25-06-2006 at 12:58.
بابت قيمتات مرسي ولي سايز فيلم برداريشون176×144 ( 3gp) كه البته از لحاظ فريم بر ثانيه از نوكيا بيشتره ونوشته شده توسط samsung_d600
از سامسونگ كه mpeg4 با 352×240 30 فريم در ثانيه ميگيره كمتره
وقتي شما اين تاپيك را در اين قسمت ميزنيد نبايد انتظار داشته باشيد كه كسي غير از سوني اريكسون گوشي ديگري را خوب بدونه! اين تاپيك اگر در قسمت نوكيا بود همه ميگفتند نوكيا خوبه!
من خودم به عنوان شخصي كه هم سوني داشته و هم نوكيا بهت پيشنهاد ميكنم كه فكر كني در مورد گوشي چه چيزي برات مهمه،اگر ميخواي خوب عكس بگيره و باهاش آهنگ گوش بدي سوني بگير،اما اگه دنبال يك گوشي هستي كه محكم باشه و خوب آنتن بده و بخواي روش كلي برنامه بريزي نوكيا بگير
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)