اینها را که همه گیرنده ها داره، مشکلاتش را بگو تا بهتر بدونیم کدوم مشکل بیشتری داره و نخریم
آخه همه فروشنده ها فقط میگن این امکانات را داره!
هیچکدوم نمی گه چه مشکلاتی داره.![]()
اینها را که همه گیرنده ها داره، مشکلاتش را بگو تا بهتر بدونیم کدوم مشکل بیشتری داره و نخریم
آخه همه فروشنده ها فقط میگن این امکانات را داره!
هیچکدوم نمی گه چه مشکلاتی داره.![]()
آقایون متخصص یک سوال فنی مهندسی!
چرا همه مدل های دستگاه های گیرنده مادیران انگار یک مدل است؟ امکانات و همه چی فقط کابل HDMI و پورت HDMI توش تفاوت داره؟
به این دلیل میگم که آپدیت این را مادیران میده برای اون یکی ! (131 و 333)
اینقدر اختلاف قیمتش مال چی است ، اینها که همه اش یکی است
ما بخریم پشیمان میشیم یا نه؟![]()
من خودم این مدل 333xvision را گرفتم. الاین پشیمونم چون همانطور که گفتم در نشان دادن فایلهای بالای 4 گیگ مشکل داره.
اگر فقط میخواین باهاش تلویزیون ببینید همان مدل 131 را بگیرید.
تفاوت مدل 131 و 333 فقط در ظاهر و داشتن کابل HDMI در مدل 333 است.
اگر به دنبال فیلم دیدن هستید و فیلمهایتان معمولی است و حجم بالا نیست، انتخاب خوبیه.
من بیشتر فیلمهایم 1080p و 720p است که حجم کمترین اونها 4.5 گیگ است
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
131 و 333 از نظر فنی یکی هستند.
فقط در ظاهر فرق دارند و اینکه روی 333 یک کابل HDMI هم میدهند و قیمتیش بهمین خاطر گرونتره.
333 الان 84هزار تومانه.
گرینده های provision هم هست .
اونها را هم در نظر داشته باشید
سایتش هم provision.ir است.
برای پدرم بلوسنس گرفتم که بعد از 6 ماه کنترلش کلا از کار افتاد.بدون ضربه ای یا چیزی.
یکی از اقوام مارشال داره که بعد از 2 ماه یک سری از دکمه های کنترلشون خراب شد و جالب اینجاست که کنترلش هم نمایندگیش نداره.و همینطور تیونر ضعیف و کیفیت پایین دستگاه از مواردی هست که میشه بهش اشاره کرد.
شرکت روی 131 هم اغلب کابل هدیه می دهد! ولی بعید می دونم به دست مصرف کننده برسه!
باور میکنی اولین مغازه ای که رفتم، مدل 333 را داشت که میداد 86هزار تومان. درحالیکه روی جعبه اش نوشته 84000 تومان و اون برچسب را کنده بود.
بعد برچسب هولوگرام درش هم با چسب نواری دوباره چسبانده بود و معلوم بود که یک بار در جعبه باز شده است . بعد طرف میگفت که این کابل HDMI نداره. من هم که فهمیدم طرف کابلش را کش رفته گفتم که روی جعبه اش نوشته که کابل دارد،
فروشنده که فهمید من متوجه کارش شدم و خواست جلوی بقیه مشتری ها کم نیاورد با پر رویی گفت، عیبی ندارد یک کابل خودم روش میذارم فقط 2000 تومان به قیمتش اضافه میکنم!!!!
کابلش 10 هزار تومانه که من 2000 تومان میدم!
تا وقتی چنین فروشنده هایی باشند، دیگر چه میشود گفت.
البته اشاره کنم که مغازه متفرقه بود. نه نمایندگی فروش.
اشکال از مادیرانه عزیزم
به یک فروشنده روی مانیتورهاش اینقدر دستگاه گیرنده هدیه می دهد که اون فروشنده 333 را فقط برای رد کردن و تبدیل به پول کردنش 76 می فروشه! با 76 هزار تومان سود! و به یک فروشنده بدبخت گیرنده را 76 (اگه 50 تا بخره!) میده و خوب اون فروشنده ای که شما گفتی بعید می دونم بیشتر از 10 تا خریده باشه و پاش 80 در اومده! خوب مسلماً برای در آوردن کرایه مغازه هدفمندش! این کار را می کنه!
76 هزار تومان سود کجا و 4 هزار تومان سود کجا!!!
به همین دلیل است که شما میری ایکس ویژن می خری زیر قیمت خرید اون!
نمی گم کار اون درسته ولی مشکل 50 % اش مال اون نیست.
تازه بعد گیر می کنی به خدماتش!
برای یک نفر 131 را با یک 333 دست دوم (تعمیری که مال یک مشتری دیگه بوده و براش عوض کرده بودند!) عوض کرده بودن با قیمت 84
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)