ممنون.قیمت برای این نگفتم که بهترین کارت گرافیک رو می خوام برای این سیستم ... که فکر نکنم قیمتش بالا باشه ...
ممنون.قیمت برای این نگفتم که بهترین کارت گرافیک رو می خوام برای این سیستم ... که فکر نکنم قیمتش بالا باشه ...
Last edited by m jax; 24-10-2011 at 07:43.
بهترین کارت گرافیک که قیمتش بالای 700تومنه! چطور بالا نیست.ممنون.قیمت برای این نگفتم که بهترین کارت گرافیک رو می خوام برای این سیستم ... که فکر نکنم قیمتش بالا باشه ...
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
خوب تا بودجتو مشخص نکنی که نمیشه گفت چه گرافیکی نسبت به قیمتش کارایی بهتری داره.
درضمن دوباره میگم اگه گرافیک قوی بخوای بنداری بهتره که پاور و مادربوردتو تعویض کنی
یعنی مارو حساب نکردیاول اینکه اینجا پرنده هم پر نمی زنه حالا کی مییاد به ما کمک کنه !![]()
بلانسبت شما
.
.
اقا گرافیک 700 تومان بیارم پیش مادربوردم از خجالت اب میشه
منظورم بهترین گرافیک که میشه روی این پاور و مادربورد نصب کرد چیه؟ همین !
بله درسته منظورم رو متوجه شدی...
Last edited by m jax; 23-10-2011 at 21:42.
درست راستش منظورتو متوجه شده بودم،اما درست بیان نکرده بودی دیگه
ببین دوست عزیز یعنی قصد نداری که مادربوردتو و پاورتو عوض کنی،و با همین قطعات یه گرافیک مناسب میخوای بخری که پولشم مهم نیست...
درست متوجه شدم؟
خوب با این حساب ظاهرا باید قید GTS450 رو بزنی.
چون متاسفانه حق انتخاب زیادی نداری به نظرم همون 5670 کارت مناسبی باشه.البته نه با رزولوشن Full HD وتنظیمات بالا !
-----------------
درپوش کیستو باز کن،ببین توان واقعی پاورتو روش نوشته یا نه
Last edited by esi222; 23-10-2011 at 21:59.
حالا اون PCI E 2 هست روی مادربورد من PCI E 1 هست نصب میشه .نگیرم روی دستم بمونه !
زده 500W ....
15 هزار تومان خریدم
Last edited by m jax; 23-10-2011 at 22:01.
خوب من از یک فروشنده سوال کردم گفت 5670 جواب میده ولی گفت شاید پاور کم بیاره و اسیب بزنه به کارت .
نمیدونم چرا بقیه دوستان تو بحث شرکت نمیکنن
خوب آره 5670 تا یه حدی جواب میده.هرچند اگه گرافیک قویتری هم ببندی با این مادربورد چندان توفیقی نداره.
اما پاور مورد نیازش 400W واقعی هستش که ممکنه پاورت کم بیاره.
که اگه پاورت جوابگو نباشه تحت فشار Reset میکنه و برق نمیتونه برسونه.
این تاپیک هم درمورد 5670 و 6670 زده شده که میتونی از اون تاپیک هم کمک بگیری:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)