از همه دوستان بخاطر راهنماييهايي كه ميكنن ممنونم
از همه دوستان بخاطر راهنماييهايي كه ميكنن ممنونم
ديروز گرفتم
با آرزوي پيروزي و تندرستي براي همه دوستان
مبارک باشه دوست عزیز... ELX گرفتین دیگه؟؟؟ صفر؟؟
میشه یکه درباش توضیح بدی... من الان بین این و 207 اتومات گیر کردم... یکه از فنیش و کیفیت و امکاناتش بگو لطفا...
کسی نمیخاد با این تاپیک یه سر بزنه؟؟؟
elx هایی که الان تولید میشه کیفیتش چطوره؟ هنوز گرمکن داره؟؟
قیمت شرکتی و بازاریش چنده الان؟؟
پارس ELX مدل 90 قیمت شرکتی 20755000 تومان
پارس ELX مدل 90 قیمت بازار 21500000 تومان
سلام
ببخشيد كه اينقدر دير جواب ميدم راستش چون فكر نميكردم كسي ديگه به اين تاپيك سر بزنه خودم هم خيلي وقت بود سر نزدم الان هم نميدنم ماشينت رو انتخاب كردي يا نه ولي مطالبي رو كه در مورد ELX به نظرم ميرسه رو خدمت شما عرض ميكنم
راستش من ماشينو صفر گرفتم ولي شايد نتونم اطلاعات دقيقي از نظر فني بهت بدم چون تو اين زمينه تخصص چنداني ندارم ولي تا اونجا كه در توانم باشه درخدمت شما هستم
از داخل كابين اگه بخوام شروع كنم بايد بگم فضاي خوب و راحتي داره ولي ديگه از اون صندليهاي معروف ELX خبري نيست و اون صندليها جاي خودشونو به صندليهاي معمولي دادن كه توي پارسهاي ديگه هم ميتونيد ببينيد از برقي بودن هم فقط تنظيم پشتي صندلي برقي هست كه خودروهاي ديگه ايرانخودرو هم ممكنه اين امكان رو داشته باشن مثل سمند پايه گازسوز EF7 ديگه از گرمكن و سردكن هم خبري نيست ولي موقع نشستن روي صندلي تسلط خوبي روي جاده داري. از موارد ديگه اي كه داخل كابين به چشم ميخوره سيستم هشداردهنده هستش كه يه سري امكانات ساعت و تاريخ و ... و ثبت كاركرد روغن و ----- و اينا داره در ضمن هشدارهاي لازم مثل " درب خودرو باز است "رو هم بهت ميده و همچنين درها با رسيدن ماشين به سرعت 20km قفل ميشن. هر چهارتا شيشه و همينطور تنظيم آينه هاي بغل برقي هستش.صفحه كيلومتر ماشين به نظر من اصلا دلچسب و راضي كننده نيست و در شب نور خيلي كمي داره . سيستم صوتي نسبتا خوبي داره و دستگاه پخشش قابليت usb و sd كارت هم داره. دنده ماشين من به اون نرمي كه انتظار داشتم نيست مخصوصا دنده 2 كه باهاش مشكل دارم .البته نمايندگي گفته به مرور درست و نرم ميشه . داخل كابين صداي موتور يه مقدار هست ولي من خودم از اين صدا خوشم مياد يه جورايي تو صداش قدرت رو حس ميكني (البته سطح توقعت رو در حد challenger بالا نبري!) فرمون نرم و راحتي داره و ترمزهاش هم خيلي خوبه . درهاي جلو ماشينم واسه بستنشون مشكل دارم كه بايد رگلاژ بشن
حالا بيرون ماشين
من كه واقعا با قيافش حال ميكنم .اگه خوب دقت كني ظاهرش با مدلاي ديگه پارس فرق ميكنه.يه قيافه اسپورت معقول.ماشين من رينگاي 5پر سمندي روش بود با لاستيكاي كوير با مشخصات 195/60/15 كه البته من تا ماشين رو تحويل گرفتم مستقيما رفتم و لاستيكا رو عوض كردم. چراغ هاي پشت دودي هستن و چراغ خطر شيشه عقب هم با مدلاي ديگه پارس فرق ميكنه. تعداد سنسورهاي دنده عقبش هم چهارتاست
از نظر موتور هم من اطلاعاتم كاتالوگي هستش و همونطور كه گفتم تخصص چنداني ندارم.فقط ميدونم موتورش xu7jp4 l4 هستش كه يه موتور 4سيلندر خطيه و 16 سوپاپه و 110 اسب بخار هم ميتونه قدرت توليد كنه و البته اصلي ترين دليل من براي انتخاب اين ماشين هم همين بود.
چون ماشينم هنوز در دوران طاقت فرساي آب بندي به سر ميبره عملا شتابش رو امتحان نكردم ولي تو اين مورد تعريف از اين ماشين زياد شنيدم
چيزايي رو كه به نظرم ميرسيد گفتم اميدورام تونسته باشم كمكي كنم
ياحق
Last edited by Aamoo; 30-11-2011 at 11:53.
مبارک باشه دوست عزیز . از همه اینا که گفتی رکابش از همه مهمتره اول اوونو چک کن ببین خوش رکاب هست یا نه !
پیشنهاد میکنم رینگ ماشینتم عوض کنی ( البته کاملا سلیقه ایه ) و یه مقداری هم ارتفاع بزنی .
من خودم ELX دارم و میدونم که راه رفتن اوون نسبت به پارس های معمولی تومنی خداد تومن فرق میکنه و اصلا قابل قیاس نیست ، ولی غیر از موتور یه سئوالی که داشتم در مورد تیپای مختلف پارسه ؟ مثلا پارس سال دقیقا چه فرقی با بقیه داره و بلعکس ؟؟؟
پارس سال تغییرات زیر رو درش انجام دادن:
تریم کرم رنگ داخل خودرو
طرح جدید رو دری ها
آینه های جدید با راهنما
سنسور دنده عقب
خطر های عقب مثل پارس ELX
البته الان دیگه همه محصولات پارس به غیر از پارس دوگانه سوز دارن با اتاق پارس سال وارد بازار میشن
به نظرم پارس موتور Tu5 خیلی بهتره . چون مصرف پایین تر هست و موتور امروزی تره داره . من یکی از دوستان نزدیکم جدیدن خریداری کرده . پشتش نشستم شتاب و قدرت موتور خوبی داره . مصرفش هم 20 درصد کمتر شده .
موتور TU5 به تدریج روی تمام محصولات نصب خواهد شد.
درسته خیلی کم مصرف و کم صدا و در کل موتور بهینه ای هست اما در مقابل پارس ELX در عمل کم میاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)