پست بنده رو مدیر محترم ساختارش رو با کد زدن به هم زد لطفا ویرایش و تحصیح نمایید لینک معلوم نیست
پست بنده رو مدیر محترم ساختارش رو با کد زدن به هم زد لطفا ویرایش و تحصیح نمایید لینک معلوم نیست
دوست عزیز بسیار بسیار بسیار ممنون از زحمتتون
یه سوال این فیلتر دقیقا چطوریه؟؟؟؟ یه توضیح کامل بدی ممنون میشم.
و یه زحمت اگه برات مقدوره یه مطلب کامل آموزشی برای این برنامه برام بذار.
ممنون
دوستان عزیز
بالاخره چیزی رو که می خواستم رو پیدا کردم و از همه مهمتر هم اطلاعات دقیق میده ، هم رایگانه و هم زبان فارسی داره.
NetWorx v5.2
لینکش هم
مهمترین از همه از محیط BWmeter خیلی خیلی خیلی راحت ترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از تمام دوستان هم که منو راهنمایی کردن تشکر می کنم.
باتشکر
سلام دوست من اگرچه برنامه مورد نظرت رو هم پیدا کردی بله حتما توضیح میدم.
اول این که لینک دانلود به خاطر ویرایش توسط مدیران عزیز به هم خورد شاید بعضی ها در دانلود مشکل داشته باشن برا همین دوباره لینک رو قرار میدم
[کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوم نحوه کار:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما با اعمال فیلتر بر روی کانکشن مورد نظر خودتون در واقع تعیین میکنید که چه زمان هایی این فیلتر فعال خواهد بود.
مثلا با زدن تیک روز های شنبه و دوشنبه تعیین میکنید که این فیلتر و نظارت بر روی کانکشن روزهای شننه و دوشنبه فعال خواهد بود.
و با زدن زمان هم همینطور.
در این آموزش مثلا ساعت 1 تا 8 صبح نظارت بر کانکشن فعال خواهد بود.
و در مرحله بعد تعیین میکنید که اگر میزان ترافیک رد و بدل شده به 200 مگ در این آموزش رسید در این صورت اینترنت به صورت داخلی و از طرف برنامه قطع خواهد شد.
بازم نیاز به توضیح داشتید بگید.
دوست عزیز ممنون
اگه یه توضیح هم بدی که اون گزینه mode که دوتا حالت داره چه کار می کنه ممنون میشم.
و اینکه در فیلم تنظیم شده که از ساعت 1 تا 8 رو محدود کنه. درسته؟؟؟
حالا اگه من بر عکس این رو بخوام چی؟؟؟
Last edited by Ali_vavan2009; 25-10-2011 at 15:59. دليل: افزودن سوال
دوست عزیز چی شد؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)