بله منتشر شده...
+
دقیقا! اینطور بازی ها واقعا از جزابیت بیشتری برخوردار هستن![]()
بله منتشر شده...
+
دقیقا! اینطور بازی ها واقعا از جزابیت بیشتری برخوردار هستن![]()
واقعا شماره یکش جالب بود
با فضای دو بعدیش از سه بعدیها بهتر بود
Klei Entertainment تریلر جدیدی از بازی شانک 2 داده که تو این تریلر میبینیم که بازی چقدر خشن تر شده
تریلر در مورد گیم پلی و طرز مبارزات و اسلحه های بازی است
برای دانلود تریلر با کیفیت hd 70 mb [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید
برای دانلود تریلر با کیفیت 20mb [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید
اینم عکسهای جدید که از روی تریلر هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه یک خیلی باحال بود
من به شخصه خیلی باش حال کرد
سریع و جذاب و البته فان
یه چند دست هم دو نفره با دوستم بازی کردم خیلی حال داد
یه قصاب بود خیلی داغون بود به سختی ردش کردم
ولی خداییش نسخه یک خیلی باحال بود
این هم خیلی با حاله![]()
خب تاریخ انتشار بازی هم مشخص شد،
Shank 2 در تاریخ 8 فوریه بر بروی شبکه های PSN و XBL قرار خواهد گرفت.
قیمت بازی هم 800 MS یا € 9.99 هست...
پس Steam چی؟
فعلاً خبری ازش نیست!
مسئولان شرکت EA تایید کردند که عنوان Shank 2 در تاریخ ۸ فوریه سال جاری برای کنسول ها و در شبکه های PSN و Xbox Live عرضه خواهد شد و برای PC نیز یک روز قبل یعنی در تاریخ ۷ فوریه منتشر میشود.
EA تایید کرد دنبالهی بازی اکشن دو بعدی Shank ماه بعد عرضه میشود. بر اساس این خبر Shank 2 هجدهم بهمن برای XBLA،PSN و PC منتشر میشود.
عنوان جدید استودیو Klei که 800 امتیاز مایکروسافت یا 9.99 دلار خواهد بود، ادامهای بر داستان Shnak است. همچنین مد جدید survival به شما اجازه میدهد با دوستان خود به آنلاین و یا split-screen بازی را به صورت co-op انجام دهید.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)