آقا مجيد اين چيزي كه شما نوشتي با اون چيزي كه 3dmotion جان نوشت زمين تا آسمون تفاوت داره. در لينكي كه شما گذاشتين GPU:CPU performance ratio در حدود 20 هستش يعني GPU تقريباً 20 برابر بهتر يا سريعتر از CPU كار ميكنه. چه جوريه اونوقت؟
آقا مجيد اين چيزي كه شما نوشتي با اون چيزي كه 3dmotion جان نوشت زمين تا آسمون تفاوت داره. در لينكي كه شما گذاشتين GPU:CPU performance ratio در حدود 20 هستش يعني GPU تقريباً 20 برابر بهتر يا سريعتر از CPU كار ميكنه. چه جوريه اونوقت؟
خب کارته 480 کارت قدرتمندیه و صد رد صد از اون مدل کوادرو بهتر رندر میگره و هم سطح cpu 920 هست ولی
920 کلا cpu نیست که خیلی زمانای خوبی داشته باشه تو رندر چون از نسل قبل انیتل به حساب میاد...
همینطور که میبینید gpu کیفیت خیلی بهتری هم داره...
اره دقیقا کارت GTX480 یکی از بهترین گزینه ها برای رندر تحت گرافیک هست چون دقیقا 480 تا هسته Cuda داره.
سلام
من همین مشکل دارم و هـــــــــــــــــر کاری کردم درست نشد و نمیتونم از Vray RT با GPU رندر بگیرم . یکی کــــــــــــــــــــمک کنه !![]()
ارور میده ؟
اگه اروری چیزی نمیده ، کارت گرافیکتون ضعیفه منم نمیتونم بگیرم.![]()
سلام عزیزم
ارور نمیده , هیچ هرکتی نمیکنه .
کارت گرافیک هم GeForce 8400 Gs 2GIG هست !
Graphics Memory : 256 MB و 1 گیگ هم شیر میکنه .![]()
meysam_edvin جان اول از همه بهت توصیه میکنم که از آخرین ورژن Vray استفاده بکن که تمام امکاناتش آپدیت هست
بعد هم باید درایور کارت گرافیک ات رو آپدیت کنی و اصلا مطمئن بشی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ساپورت میکنه یا نه؟
سایت خود ویری که کارت انویدیا رو توصیه کرده: It is recommended to use the CUDA engine on nVidia cards.
برای اطلاعات کامل تر، یک سر به سایت خود Vray بزن
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by jafarsydi; 13-07-2014 at 17:49.
میثم جان کارت گرافیکت که مشکلی نداره شما چند تا آموزش ببین فکر کنم مشکلت حل بشه
این کلمه رو سرچ کن vray rt +3dmax
از همون لینک های یوتیوب استفاده کن لینکشون رو بردار تو تاپیک زیر بچه ها برات مستقیم می کنن تا بتونی دانلود کنی ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)