وزن بالای 2.5 کیلو نخر.... من خریدم . مثل چی پشیمونم .. اگه بالای 2.5 کیلو خریدی ، قد جابجا کردنشو بزن .... چون اشکتو در میاره
وزن بالای 2.5 کیلو نخر.... من خریدم . مثل چی پشیمونم .. اگه بالای 2.5 کیلو خریدی ، قد جابجا کردنشو بزن .... چون اشکتو در میاره
من F227 دارم.فقط کیفیت صفحه سونی سری F به همه چیز می ارزه.این تجربه منه.
کیفیت صفحه نمایش لپ تاپ به همه چیز می ارزه؟
وقتی سرعت اشکتو در بیاره اونوقت میخوای ارور قادر نبودن سیستم رو روی صفحه نمایش باکیفیت ببینید که چی بشه؟
همه چیز اون نیست و اون همه چیز نیست
هر چیزی جای خودش و با امتیاز خودش بنا به سلیقه فرد
شاید خرید یک دختر خانم با یک آقا پسر کاملا فرق کنه اما در عین حال دو نفر یک خرید خوب داشته باشن چرا که هر کدوم یک معیار بدردشون میخوره
دوست من سوال کلی نکن که انجمن به سمت احساسات پیش میره
اینا نه یک قرونش به جیب من میره نه به جیب شما
دو تا شرکت قول های تکنولوژی هستند توی زمینه لپتاپ البته اسوس این کاره تره نسبت به سونی
حداقل دلمون خوشه که اسوس یک کارت گرافیک و مادربورد میزنه
!!! تجربه های مین های اسوس رو که داشتید دیگه
اما اینم دلیل خوبی بر انتخاب نیست شما باید بودجه، انتظار، کانفیگ رو نگاه کنید
دو تاشون هم از لحاظ اعتبار و پشتیابنی بد عمل نکردند
یک چیز دیگه سونی نگی نمایندگیش بیشتره چرا که نمایندگی تلوزیون خانگیش لپ تاپشو گارنتی نمیکنه جالب تر ازون که هیچ کدام از نمایندگی های رسمی سونی در سایت خود سونی به عنوان گارانتی کننده لپ تا شناخته نشدند بلکه فقط نوشته لوازم صوتی و تصویر و الا اسم وایو رو باید ذکر میکرد که نکرده اما بازم مهم نیست چون عملا چیزی که دیدیم اینه که گارانتی هاش خوبه
مراقب خریدت باش
دقت کن دقت کن![]()
موافقم.هر چیزی جای خودش و با امتیاز خودش بنا به سلیقه فرد
شاید خرید یک دختر خانم با یک آقا پسر کاملا فرق کنه اما در عین حال دو نفر یک خرید خوب داشته باشن چرا که هر کدوم یک معیار بدردشون میخوره
ولی کیفیت تصویر ، رو دست سونی ندیدم ، تو صدا و تصویر رو دست سونی نمیاد و اینم واسه اینه که سونی سابقه و تجربه بالایی تو صدا و تصویر داره
البته همه اینا برمیگرده به کاری که قراره با لپ تاپ انجام شه
مثلا یکی میخواد فیلم Full HD باهاش ببینه که خوب لپ تاپ باصفحه 16.4 و به بالای دل هم براش خوبه چه برسه به ایسوز که عالیه . درنتیجه 700 - 800 تومان میده یه دل میخره و حالشو می بره
ولی همین فرد اگه بخواد کارگرافیکی که نیاز به رندر بالا داشته باشه یا برنامه نویسی انجام بده ، یا باید بالای 1.800.000 تومان بده وایو و کلی حالشو ببره
یا اینکه 1.200.000 تومان بده دل یا ... و 80% حالی که وایو بهش میده رو ببره
دقت کنید که من حرفی از ایسوز نزدم چون تجربه کار باهاش رو ندارم ولی تجربه کار با ایسر ، توشیبا و دل و وایو رو داشتم و نظر بنده اینه که اگه پولشو داری و میخوای کار سنگین از لپ تاپت بکشی و اینکه مثل من صبح تا شب روشن باشه و .... و آخ هم نگه
واقعا اگه 1800 یا .... داری ، فقط وایو
کلا از نظر من هر برند رو وقتی پشتش بشینی و اینکه حداقل 2 ماه باهاش کار کنی ، میتونی بگی که خوبه یا نه
چون کلا وسیله برقی رو زیر بار به مدت 2 ماه میشه فهمید که چند مرده حلاجه ...
ولی لامسب هرچی پول بدی آب میخوری >>>>> همون کسی که فیلم Full HD هم میخواد ببینه ، اگه پولش برسه و وایو بگیره ، خواهد دید که کیفیت تصویر یعنی چی ....
Last edited by h.moradof; 28-10-2011 at 19:22.
الان حدود یک هفته اس دارم با f223 کار می کنم از نظر کار با نرم افزارهای عمرانی عالیه و از نظر بازی من crysis 2 رو نصب و بازی کردم با جزییات بالا و فول اچ دی روان و عالی بود فقط بهتره از کول پد استفاده بشه در زمان بازی صفحه کلید در قسمت w و s دماش خوبه تاچ پدشم دماش خوبه در کل از نظر من امتیاز 8.5 می گیره اونم فقط به خاطر وزن زیاد واز همه مهمتر باتری خیلی ضعیفش
در ضمن زاویه دید صفحه نمایش f223 از کنار بسیار عالیه و از بالا خوبه و از نظر کیفیت تصویر حرف نداره از نظر من سونی حرف نداره
.
.
..
کلا سونی لپ تاپ هاش کیفیت صفحه نمایش خوبی دارن مبارکت باشه......فنش هنگام بازی صدا زیاد تولید میکنه؟؟؟؟
صداش زیاد نیست ولی با دورش خیلی میره بالا
آقا مهدی در آخر من به این دو مدل رسیدم کدوم سفارش میکنی
asus n55sf
VPCCB16FG/B waio
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)