شماره های مرکز پیام ایرانسل:
کلا یکی هستن فقط اون 4 رقم آخرش رو مینویسم چون بقیش یکی هست. تا اونجایی که من میدونم اینا تو ذهنمه الان:
1400
1410
1420
1480
شماره های مرکز پیام ایرانسل:
کلا یکی هستن فقط اون 4 رقم آخرش رو مینویسم چون بقیش یکی هست. تا اونجایی که من میدونم اینا تو ذهنمه الان:
1400
1410
1420
1480
سلام
من همچنان این مشکل را دارم. ولی جالب اینجاست که فقط به دو نفر نمی تونم اس ام اس بدهم.
شماره مسیج سنتر را عوض کردم با یک گوشی دیگر هم امتحان کردم اما نمیشه !! جالبه که به بقیه همراه اول ها می تونم بفرستم !
راستی نرم افزار بلک لیستی وجود داره که اس ام اس را نیز بلاک کنه؟ شاید به کار اومد!
این مشکل نه از مرکز پیامه و نه از گوشی فقط و فقط مشکل از شبکه ی همراه اوله که خود همراه اول اعلام کرده که این مشکل در شبکش وجود داره ولی نسبت به رفعش اقدام نمیکنه.
Last edited by Farhad 8904; 15-11-2011 at 18:43.
حالا کاش مشکل ایرانسل تا همین جا ختم میشد
جدیدا من هر چیsms فارسی میدم پول sms انگلیسی ازم کم میشه
دوست عزيز مشكلاتي كه دوستان در بالا مطرح كردن مربوط به ايرانسل نيست اين مشكلات مربوط به شبكه همراه اوله كه تا امروز هنوز بعضي اوقات اين مشكل وجود داره!
و اما در مورد مشكل شما اكه اس ام اس كه ارسال ميكني تمام حروف فارسي هست ولي باز هم 160 ريال از شما كسر ميشه به 700 زنك بزن مشكلت رو بكو حتما رسيدكي ميكنند!
به نظر من همراه اول خطوطش رو خوب نمیکنه به این دلیل که به مادر و خواهر مسئولش تجاوز شده و در بیمارستان بسر میره . و وقت اینکار رو نداره . برای سلامتی شان دعا کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)