تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 61

نام تاپيک: حالتی وحشتناک در خواب

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

منم بعضی وقتها این جور حالت ها رو تجربه میکنم
    توی حالت خواب بیداری میبینم یکی داره تیو خونه راه میره(بیشتر آشناها و رفیقام هستن)حتی صدای قدم زدنشون-حرف زدنشون کاملا واقعی هست و به خوبی حس میکنم
    وقتی مثلا شیر آب رو باز میکنن-کاملا صداش ملموسه
    یا مثلا یه بار رفیقم رو دیدیم-بهش گفتم فلان چیزو اوردی-خیلی قشنگ برام توضیح داد!
    وقتی هم میبینم بعد چند ثاینه غیب میشن...میخوام داد بزنم-اما نمیشه-و این داد به یه ناله خفیف تبدیل میشه
    کلا خیلی ترسناکه
    تا جایی هم که یادمه 100 در 100 این رخدادها موقعی بوده که تنها بودم!

2. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خب متشکر از همه دوستان... این جور که معلومه خیلیا این مشکل و دارن! پس جز بیماری ها محسوب میشه حالا هر کس تجربه خاصی داره بیایم مطرح کنیم بلکه این اختلال برطرف بشه.

حالا من چندتا نکته (به عنوان اطلاعات عمومی) در ادامه گفته های دوستان میگم بعدم شما اگه مطلبی داشتین بیاین کاملش کنین.

1-اول اینکه تو سن بلوغ به خاطر بی نظمی زیادی که هورمونا در تعادل شیمیایی خون بوجود میارن اختلالات روانی و همین طور اختلالات خواب هم زیاد میشه برای همین میگن خواب انسان نابالغ بی معنی هست! یعنی بی خیال... خوش باشین!

2- تابحال از خودتون پرسیدین آخه غلظت خون چه ربطی به خواب داره ؟! علتش اینه که روح ما تا مقیاس نانو و حتی عمیق تر به مولکولها و اتمهای بدن ما چسبیده! برای همین اگه خون تمیز تری داشته باشیم روح زلال تری خواهیم داشت.

3-حدود چند هزار سال پیش انسان قابلیت خواب دیدن و نداشت!یعنی شب میخوابید صبح که بلند میشد هیچی یادش نمیومد!مثل اکثر حیوانات اما به مرور زمان که درک و فهمش بیشتر شد خودبخود روح در ضمیرش فعالیتش رو بصورت خوابای شبانه نشون داد!

4-انسان از سه لایه متفاوت اما بهم پیوسته تشکیل شده که یکی میشه بدن مولکولی و یکی دیگه میشه جسم برزخی (خواب) و یکی دیگه میشه قالب ملکوتی (که نمی دونم چیه)! حالا واسط هر سه تای اینا میشه روح! یعنی اگه کسی قدرت داشته باشه می تونه همینجا تو بیداری توی هر سه تا بدن در کسری از ثانیه رفت و آمد کنه!(درباره مردم عادی،شخصیت ها فقط تماشاچی هستن مثل کامنت سوم و حتی بیشتر خوابای خودم )

5-بیشتر چیزایی که تو خواب می بینیم همش بی خود هستن یعنی معنی خاصی ندارن بیشتر به خاطر واکنش های الکتریکی- شیمیایی هست که در مغز موقع خواب ایجاد میشه،(البته برای مردم عادی)

6-در ادامه اون مسائل بختک و جن و ... یه چیزی رو هم بدونین شاید بد نباشه اونم اینکه که حضرت سلیمان بخاطر رویت جنیان در طول سالها عقیم شد!!!

7-گوش دادن به موسیقی های تند به دلیل بهم زدن تعادل اعصاب سمپاتیک و پاراسمپاتیک عامل مهمی دربوجود اومدن خوابای نابهنجاری از نوع ذکر شده هستن!(دیدن اشخاص ناشناس)

8-تنها خوابیدن در اتاق در بسته اصلا خوب نیست! اینو کسی که تجربه کرده میدونه که منظورم چیه!!

9-همون طور که قبلا گفته شد عامل بیشتر اینها غذاهای نامناسب و همینطور پرخوری هست (اگه بچه خوبی باشین هیچیتون نمیشه که هیچ حتی چندتا سفر بین سیاره ای هم میرین کیف میکنین!!!!!)

امیدوارم مفید بوده باشه

فعلا

4. 5 کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

این حالت همون حالتی هست که انسان محیط اطراف را حس می کنه اما بدنش خواب هست؟؟
    من چندین بار اینطوری شدم.
    تجربه شخصی من می گه این حالت زمانی به وجود میاد که مغز از حالت ورود به خواب بر می گرده به حالت بیداری اما مغز کاملا بیدار نیست.
    من در این حالت نمی تونم جایی از بدنم را تکان بدهم و حتی تنفسم را کنترل کنم اما تصویر و صدای خاصی هم نمی شنوم و چون حس می کنم مغزم بیدار هست (چون می تونم فکر کنم و می فهمم که نمی تونم جایی از بدنم را تکان دهم) سعی می کنم بیدار شوم. در چنین حالتی با یک نفس خرناس مانند (که باید خیلی تلاش کنم) به بیداری کامل مغز می رسم.
    معمولا هم زمانی رخ می ده که خوابم میاد و خسته هستم اما ذهنم مشغوله و نمی خواهم بخوابم
    فکر نمی کنم دلایل جن و اینا جنبه واقعی داشته باشند !!

6. 3 کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nasim1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

منم یه همچین حالتی برام چند سال پیش اتفاق میافتاد ولی دقیقا اینطوری نبود یکم متفاوتتر بود...

همش یه چیزی بود انگار میخواستم تکمیلش کن مولی خراب میشد اطراف رو هم میدیدم ...

تا یه جاهاییش خوب پیش میرفتم ولی بعد از یه مدت خراب میشد و یه حس ترسناکی بهم دست میداد ( اصلا قابل وصف نیست)

حالا یه چند سالیه اونطوری نشدم من که فکر میکنم مربوط به سن بلوغ باشه ؟

نظرتون چیه؟
    منم چنین فکری می کنم ممکنه به این خاطر باشه.

8. 3 کاربر از nasim1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بره منم اتفاق افتاده دوبار تا حالا، ولی دیگه در اتاق رو کیپ نمی بندم یه ذره باز می زارم
    واقعا وحشتناکه، من با گفتن صلوات تونستم از دستش رهایی پیدا کنم
    من یادمه هر بار که این حالت بهم دست می داد با گفتن لا اله الا الله از خواب بلند می شدم مطمئنا بی تا ثیر نبوده ونیست.

10. 3 کاربر از nasim1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه xmixx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یه بحث خود وضعیت هنگ کردن کل بدنه " بنظرم بیشتر صبح هاست "
    یه بحثی خواب بد دیدنه
    من هردوشو تجربه کردم
    توو بچگی از بس پدر و مادر با کلمه ی "دزد" منو میترسوندن که برام یه تابو شد، یادمه خیلی کوچیک بودم که خواب دیدم یه دزدی اومده با یه سگ خیلی بزرگ داره سعی میکنه بیاد توو خونه، من میدیدم داره چیکار میکنه ولی نمیتونستم کاری بکنم و حرف بزنم تا اینکه آخر از خواب میپریدم، این دزده اینقد توو ذهنم بود که یه شخصیت شد توو ذهنم
    تا اینکه یه شب وقتی توو حیاط بودم، احساس کردم یه کسی پشتم داره نگام میکنه، برگشتم دیدم همون سگ دزده داره نگام میکنه، از ترس مردم و فریاد کشیدم و تمام بدنم هنگ کرد و دیگه رفت توو ذهنم عکسش، جالب اینه که اون سگو هیچوقت اونجا ندیده بودم و بعداز دیدنشم دیگه هیچوقت ندیدمش!
    یه مدتی که افسردگی شدید گرفتم 2 سال قبل، دوباره خواب دزده برگشت توو خوابم البته اینبار موجودات دیگه ای هم اومدن که وحشتناک بودن، بازهم میدیدم چیکار میکنن ولی نمیتونستم کاری بکنم و میخواستم کسی رو صدا بزنم و کمک بخوام ولی لال میشدم و دهنم بسته میشد، ضربان قلبم تا جایی میرسید که استخون های سینم هم فشار میمومد بهشون و از استرس و ترس داغون میشدم
    البته هنوز هم ادامه داره ولی هر وقت ناراحت میشم و یا زیاد گناه میکنم این خوابا رو میبینم
    کار به جایی رسیده که اگه شب تنها باشم از هر صدایی، حتی کوچکترین صدا توو ذهنم فیلم میسازم و فکر میکنم دزده داره سعی میکنه بیاد توو خونه و بیاد گلومو بگیره، از استرس میمیرم، نمیدونم باید چیکار کنم
    یه دوره ای خیلی خدایی شده بودم و عاشق خدا بودم نه غمی داشتم نه غصه ای و نه ترسی و نه هیچ اضطرابی ولی حیف ...
    برای من، افسردگی از یه طرف و گناه زیاد از طرف دیگه عامل این بدبختیاس، هروقت اینارو میزارم کنار آرامش دارم، شما رو نمیدونم

یه فیلمی بود "در قلب من " که دختره همین مشکلو داشت یعنی از کوچیکی خواب یه دزد رو دیده بود و برش یه منبع ترس شده بود، با پدر و مادرش رفت پیش یه دکتر روانشناس، اونهم چن سال تحت نظرش داشت تا یه روز به والدین دختره میگه شما باید فلان روز برین فلانجا و دختر و مادر جدای از پدر و برادر باشن و برن یه جای دیگه و همون طورم میشه و اونا میرن و وقتی دختر و مادر تنهان، دزده که شبیه یه درویشه با یه قیافه ی وحشتناک ظاهر میشه و میفته دنبال دختره و دنبالش میکنه، دختره جیغ میکشه و فرار میکنه و در نهایت به خانوادش میرسه و وقتی دزده میرسه نقابشو برمیداره و میبینن که دکترس که برای درمان دختره این کارو کرده، دختره بغل مادرش گریه میکنه و فکر کنم درمان شد، البته این فیلمو کامل ندیدم و شایدم چیزای دیگه ای هم باشه ولی آخرین قسمتش این بود که من دیدم

12. 3 کاربر از xmixx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

منم خيلي شده كه اين طوري شدم تو خواب
    ولي من هر وقت يه همچين حالتي بهم دست ميده تو همون خواب ميگم من خوابم و الان بيدار ميشم و واقعا همون لحظه بيدار ميشم

14. 3 کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

منم خيلي شده كه اين طوري شدم تو خواب
    ولي من هر وقت يه همچين حالتي بهم دست ميده تو همون خواب ميگم من خوابم و الان بيدار ميشم و واقعا همون لحظه بيدار ميشم
    این حالتی که شما میگید بیشتر شبیه رویای روشن هست که یکی از دوستان تو تاپیک دیگه ای مطرح کرده.میتونید بیشتر توضیح بدید!:

16. این کاربر از nasim1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

این حالتی که شما میگید بیشتر شبیه رویای روشن هست که یکی از دوستان تو تاپیک دیگه ای مطرح کرده.میتونید بیشتر توضیح بدید!:
    نمي دونم اين حالت روياي روشن !!! كه شما فرموديد چي هست

خيلي شده تو خواب مثلا ديدم لبه پرتگاه هستم دارم مي افتم پايين يا مثلا يكي داره دنبالم ميكنه يا
    مثلا فقط من خونه هستم و يكي ميخواد بياد منو بكشه و از اين كابوس ها تو همون لحظه تو خواب ميگم اينا همش خواب هست و دقيقا مثلا اون لحظه اي كه دزد داره مياد طرفم تو خواب ميگم الان بيدار ميشم و دقيقا هم بيدار ميشم
    البته بگم نه اين كه از ترس يهو از خواب بيدار بشم دقيقا هر وقت تو خواب اين حالت بهم دست بده هر وقت پيش خودم تو همون خواب ميگم اين خواب هست و الان بيدار ميشم دقيقا بيدار ميشم

اين اتفاق براي من زياد افتاده يعني دوستان هيچ كس اين اتفاق براش نيوفتاده؟!!

18. 2 کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

من فقط وقتی که دستم زیر بدنم میزارم اینطوری میشم

ولی همیشه بعد از این حالت یه حالت راحتی پیدا میکنم من فکر میکنم هرچی که هست ترسناک یا ...........

باعث میشه یه کم از خستگیمو میگیره ازم و خوبه

پ ن :فقط یه دفه دستشویی داشتم این بختک قفل کرده بود رو من مگه میزاشت برم دستشویی کلی تقلا کردم تا ول کرد

وگرنه 2 ثانیه دیگه نگهم داشته بود رنگیش کرده بودم

20. این کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •