رو safe mode امتحان نکردم ولی می دونم مشکل از سیستم عامل نیست چون جدید ترین ورژن 7 رو خریدم ونصب کردم ولی درست نشد فلشم رو سیستم های دیگه کار می کنه بردم خدماتی کار کرد حتی فرمتش کرد تا شاید درست بشه ولی نشد
رو safe mode امتحان نکردم ولی می دونم مشکل از سیستم عامل نیست چون جدید ترین ورژن 7 رو خریدم ونصب کردم ولی درست نشد فلشم رو سیستم های دیگه کار می کنه بردم خدماتی کار کرد حتی فرمتش کرد تا شاید درست بشه ولی نشد
به هر حال باید همه گزینه ها رو تست کرد.
اگر مشکل از پورت usbبود نباید وسیله دیگه ای رو هم قبول میکرد.
پس با این تفاسیر من روی ویندوز بیشتر نظرم هست.
من که ویندوز جدید نصب کردم دیگه چی کار می تونم درمورد ویندوز انجام بدم به نظرت کار ویروس نیست؟
منظور من ویندوزی غیر از سون بود.
قبلا با XPهم این مشکل رو داشتی؟؟؟
بعید میدونم ویروس باشه.
آخه ویروسی سراغ ندارم که پورت رو غیر فعال کنه.
راستی آنتی ویروست رو نگاه کن ببین اسم اون قطعه نرفته توی لیست سیاهش یا قرنتینه اش؟؟؟
با ایکس پی مشکل نداشتم ولی مسئله اینه که چون بار اول که 7 رو نصب کردم به فوت و فنش وارد نبودم اول 7 رو نصب کردم بعد ایکس پی از اون موقع به بعد ایکس پی نمی تونم رو کامپیوترم نصب کنم مگر اینکه کل هارد رو فرمت کنم که امکانپذیر نیست
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
اگه بازم راه حلی پیدا کردی که رو همین 7 بشه کاریش کرد ممنون می شم بهم بگی
با چه پیغامی هنگام نصب XPروبرو میشی؟
بهت اجازه فرمت درایو رو نمیده؟
آکتیو پارتیشن رو چک کردی؟
ویندوز xp نصب میشه ولی بعد از نصب وقتی صفحه ویندوز بالا میاد پبام میده که یک مشکل وجود داره و پیشنهاد میده به سایت مایکروسافت وصل شه و فقط دو تا گزینه send وdont send داره همین بعد دیگه ویندوز اصلا کار نمی کنه البته خودم تمایلی به نصب ایکس پی ندارم .می خوام رو همین 7 مشکل حل بشه.
راستی چرا نمیتونی هارد رو فرمت کنی؟؟؟
چون نزدیک 50 گیگ اطلاعات مهم روش دارم.می دونی چیه از وقتی با 7 کار می کنم از ایکس پی دیگه خوشم نمی یاد .اخه این دیگه چه ایرادیه همه چیز رو می شناسه جز فلش مموری ؟
راستی درایو چیپ مادربرد برای ویندوز سون رو نصب کردی؟؟؟
کلا اگه میتونی یه بار ویندوز رو آپدیت کن.
برای بار اول 120مگ هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)