چرا اونها هم جواب میدن
واسه رشته معماری یه لپتاپ تا 540 هم کافیه 550 و 6770 و 555 هم همون اندازه ها هستن تقریبا
چرا اونها هم جواب میدن
واسه رشته معماری یه لپتاپ تا 540 هم کافیه 550 و 6770 و 555 هم همون اندازه ها هستن تقریبا
دوست عزیز محبت کنین بفرمایید پس چرا کوادرو و تسلا طراحی شدن؟
.
.
.
سری Geforce از Nvidia روی Direct X طراحی بهینه شده که جون میده واسه بازی
برای یه سری کارای خاص
نه واسه رشته معماری
چه کارای خاصی ؟
تعریف شما از کارای معمازی چی؟ یک رندر 48 ساعته از نظر شما سنگین نیست من نزدیک 1 ماه در انتظار دل 6520 ام با فرمایش های شما همین حالا برم یه دل ایکس 702 17" بگیرم حالش ببرم؟
Last edited by Kiumars_H; 14-09-2011 at 23:12.
.
.
.
راجب پیامی که دادی من نظری ندارم بگه فقط این و میگم که طراحی هر گرافیک بر اساس اون چیزی هست که طراحی شده
من دوستم رشته معماری هست N53SV گرفته واسش هم کافیه
زیاد رندر سنگین نمیگیره ولی هروقت میگیره واسش مشکلی نیست که 2 ساعت هم صبر کنه
شما اولویت هات فرق میکنه
شاید این دوستمون واسه رندر بخواد شاید هم نه واسه اتوکد
تا اینجا و با این اطلاعات همینقدر کافیه
شما چه گیری دادی به این xps
میخوای همینا رو بگیرید لا اقل اون G74 رو بگیرید
ولی من بیشتر نظرم علاوه بر گرافیک اون مدل که پیشنهاد دادم پردازنده قویتر هم بود
چون تاثیر پردازنده خیلی زیاده
ار اون لحاظم نگاه کنید سی پی یو 6520 ,2720 ِ در تمام review هم نگاه کنید این سری از ایسوس ها به عنوان لپ تاپ های بازی معرفی شدن جون جفتمون برو یه نگا به review کوادرو بنداز ببین چقده برا کارا مهندسی و معماری خوبه ثواب داره بزا یه نونیم بره تو سفره دل![]()
.
.
.
میگم حالا یه نگا به مدل های HP و Lenovo و Toshiba هم کن سری Workstation دارن ...ببین به دردت نمیخورن.....حتما دل میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟
اصراری و تعصبی روی دل ندارم برعکس دوستمون زیلِ ونس که عشقه ASUSو اصلا کوادرو دوست نداره البته شوخی میکنم
اما از نظر قیمت HP Lenovo بالاترن تازه 2630 و نوت بوک سرچ امتیازه بهتری به 6520 داده + Quadro 4200 که در اچ پی نیست توشیبا هم اینجا ندیدم ای کاش رو 702 گرافیک بهتری داشت 17" بودنش خیلی برام ارزش داره
Last edited by Kiumars_H; 18-09-2011 at 14:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)