یه سی دی بوت Hirens boot بگیر اون برنامه برای Low level اکثر هاردا از جمله western رو داره
یه سی دی بوت Hirens boot بگیر اون برنامه برای Low level اکثر هاردا از جمله western رو داره
دمت گرم ، عجب برنامه خفنی معرفی کردی.
الان گذاشتم low lvl format بشه .
علاوه بر hdd tool کلی چیزای کاربردی داره این Hiren !
بازم ممنون بابت معرفی
توسط اون مجموعه ، من با نرم افزار western digital هارد رو low lvl format کردم. 3 ساعت طول کشید.
بعدش رفتم تو کار نصب ویندوز ، ویندوز به راحتی نصب شد ، سرعت هم درست شده بود ، یه 3-4 ساعتی با ویندوز کار کردم همه چی خوبه خوب بود.
خاموش کردم و صبح که روشنش کردم دوباره سرعت افت شدیدی پیدا کرده بود ، تو ویندوز نمیرفت. و همون آش و همون کاسه قبلی !
خداییش چرا اینجوریه !؟آخه چرا وقتی خاموش میشه اینجوری میشه !؟ اصلا چرا اینجوری شده ، لپتاپ رو خیلی خوب نگه داشتیم. جابه جاییش خیلی کم بوده. تا به حال زمین نیافتاده ! خیلی عجیبه !!!!
خواهش میکنم قابل نداشت
به احتمال زیاد هاردت مشکل داره و اینجوریا درست نمیشه ولی بایوس لپ تاپت رو هم آپدیت کن ضرر نداره ببین چطور میشه
فعلا دارم با hard regenerator بد سکتور یابی میکنم و repair ! تا الان از 956 تا بد سکتور رسیده به یکی. یه بار صفر شد. دفعه بعدش برای اطمینان زدم یه بار دیگه بره شد 2 تا . چرا اینجوریه هی کم و زیاد میشه !به احتمال زیاد هاردت مشکل داره و اینجوریا درست نمیشه ولی بایوس لپ تاپت رو هم آپدیت کن ضرر نداره ببین چطور میشه؟ البته با اختلاف یکی دوتا... !
Last edited by brain; 21-09-2011 at 14:19.
اینجوری که میگی به احتمال زیاد سیلندر یا هد هاردت مشکل داره که بد سکتور میندازه
شايد اسپيكر هات به خاطر رطوبت خراب بشه ولي هارد ايزوله هستش !
و اصلا هيچ چيزي توش نفوذ نميكنه !
خيالت راحت باشه !
fhبا برنامه getway بد سکتور گیری کن.اگه جواب نداد با برنامه active boot پارتیشناشو دوباره بزن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)