prince of persia sands of time اون آخراش 83 درصد یه جایی بود که باید اون دختره رو پیدا میکردی، هر کاری کردم نشد، حیف خیلی با اون بازی حال کرده بودم.
max payne 1 هم یه جایی بود همه جا آتیش میگرفت، اونجام گیر کردم.
prince of persia sands of time اون آخراش 83 درصد یه جایی بود که باید اون دختره رو پیدا میکردی، هر کاری کردم نشد، حیف خیلی با اون بازی حال کرده بودم.
max payne 1 هم یه جایی بود همه جا آتیش میگرفت، اونجام گیر کردم.
prince of persia sands of time از بس کرک مزخرفی داشت بیخیالش شدم.GTA IV با این که سیستم خدای دارم ولی نمیدونم چرا حال تموم کردنش رو ندارم یک مرحله بود با هلیکوپتر خیلی مزخرف بود ولش کردم.witcher 2 هم خیلی سخت شده بود دشمن ها خیلی زیاد و سگ جون بودن.دیگه بقیه بازی ها هر چقدر هم فکری بودن تموم کردم.
يادمه چند سال پيش كه مشغول بازي resident evil 1 بودم به مرحله اي رسيدم كه براي راه اندارزي يه قطار نياز به روغن داشتم ولي هرچي گشتم پيداش نكردم با اينكه چند بار ديگه هم از اول بازي كردم ولي بازم پيداش نكردم و بي خيالش شدم....
هنوزم نميدونم اون روغنها كجا بودن و ديگه هم اون بازي و نسخه هاي بعدش رو نصب نكردم
خیلی دوست داشتم Evil 3 رو تموم کنم اما نتونستم![]()
سایلنت هیل 3
دوربینش رو اعصاب بود! از نصفه نرفتم!
بازی Red Alert رو تا وسطاش رفتم انقدر سخت بود ولش کردم
من هم Prince of persia Forgotten sands رو دوست داشتم تموم کنم ولی کرکش ناقص بود دیگه هم حالشو نکردم دوباره بازی کنم![]()
منم evil 5 رو تا مرحله اخرش رفتم ولی اونجا چند بار باختم که وقتی بعدا اومدم اونو برم دیدم پول زیادی برا خرید تجهیزات ندارم و به خاطر این مرحله تجهیزاتم هم تقریبا تموم شده بود و دیگه حوصله رفتنش رو از دست دادم
من DMC 3 و Prince:Warrior Within رو عاشقانه دوست داشتم ولی فقط تا نصفشونو تونستم برم.
Doom 3 رو خیلی دوست داشتم تموم کنم. مراحل آخرش یه جایی گیر کردم کلاً بی خیالش بشم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)