تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: کمک کمک 3250 بخرم؟

داره خودمونی میشه jazire_eshgh21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

نوکيا جديدترين گوشي خودش را براي کساني که تمايل دارند از طريق موبايلشان به موسيقي گوش دهند را منتشر ساخت. نوکيا ۳۲۵۰ مجهز به سيستم عامل Symbian است و از طراحي جذابی برخوردار میباشد در عين حال صفحه کليد اين گوشي به شکلي طراحي شده است که در آن همه ي کليدهاي لازم براي سهولت در گوش دادن به موسيقي وجود داشته باشد. گوشي مذکور از يک اسلايد حافظه MicroSD برخوردار است که میتوان بر روی آن از کارتهای حافظه یی تا حجم یک گیگا بایت بهره برد.

نوکیا ۳۲۵۰ تا حد بسیار زیادی شبیه به نوکیا ۳۲۳۰ یکی از مدلهای موفق ارائه شده توسط نوکیا میباشد و به نوعی در آن ایرادهای مدل ۳۲۳۰ برطرف شده است٬ در مقایسه با مدل ۳۲۳۰ میتوان گفت ۳۲۵۰ توانایی پخش موسیقی با کیفیت بسیار بالا استریو را داراست و همچنین به یک در گاه ورودی 3.5 میلیمتری برای استفاده از انواع مختلف هدفونها مجهز است. دوربین ۳۲۵۰ به وضوح دو مگاپیکسل ارتقا یافته است و با طراحی خاصی که ۳۲۵۰ از آن بهره میبرد حالا عکاسی با حالت landscape نیز امکان پذیر شده است. از جمله سایر ارتقاهای قابل توجه در ۳۲۵۰ استفاده از نسخه ی جدیدتری از سیستم عامل Simbyan سری ۶۰ میباشد و در عین حال این گوشی قابلیت ایجاد ارتباط سریعتر EDGE را نیز فراهم می آورد.

گوشی مذکور از سه باند GSM 900/1800/1900 بهره میبرد و قرار است در ابتدای ۲۰۰۶ با قیمت تقریبی ۳۵۰ یورو به بازار عرضه شود البته قیمت ۳۵۰ یورو قیمت قطعی این گوشی نخواهد بود و مسلما با افزوده شدن هزینه های جانبی مانند حمل و نقل و مالیاتها این گوشی با قیتی گران تر وارد بازار خواهد شد.

همچنین نوکیا امروز به معرفی خط تولید جدیدی تحت عنوان Nokia XpressMusic پرداخت، این خط تولید با هدف ارائه گوشی هایی مختص کاربرانی که تمایل به استفاده از موبیالشان به عنوان یک ابزار قدرتمند پخش موسیقی دیجیتال دارند راه اندازی و معرفی گردیده است. فعالیت رسمی این خط تولید و ارائه لوگوی مخصوص آن همزمان با عرضه ی دو گوشی ویژه ی نوکیا در پخش موسیقی دیجیتال یعنی مدلهای نوکیا ۳۲۵۰ و نوکیا N91 خواهد بود. گوشی هایی که در خط تولید Nokia XpressMusic قرار میگیرند همگی از قابلیتهای زیر به عنوان یک استاندارد برخوردار خواهند بود.

. کیفیت عالی در پخش موسیقی دیجیتال
    . کلیدهای مخصوص پخش موسیقی
    . پخش، پخش و مکالمه - موسیقی در هنگام رسیدن تماس تلفنی Pause خواهد شد و پس از اتمام مکالمه پخش آن ادامه خواهد یافت.
    . باطری های تقویت شده با طول عمر بیشتر (حداقل ۱۰ ساعت کارایی برای پخش موسیقی)
    . حافظه ی قابل توجه برای دخیره سازی تعداد زیادی فایل موسیقی
    . پشتیبانی از USB 2.0 برای انتقال سریعتر موسیقی بر روی گوشی
    . پشتیبانی وسیع از فرمتهای صوتی مانند، MP3 ، M4A، WMA، AAC و eAAC+
    . قابلیت دسترسی سریع به اینترنت برای دانلود موسیقی بر روی گوشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

رفتم خریدم با رنگ نقره ای اگه سوالی چیزی دارید بگید

Banned x-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    HoTeL CaLiFoRnIa

پيش فرض

چند خريدي؟ سرعتش خوبه؟ كيفيت دوربين؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

عزیز 338 تومن با گارانتی ایراتل خریرم اشتباه نمی بینی ما تهران دفتر داریم و تویه همین کرا هستیم به خاطر همینه در ضمن گوشی نخریر اتصالات قیمتارا اورده پایین(ایراتلم همینطور)من شنیدم اتصالات 325 تومن با گارانتی به مغازه دار میده
    سرعتشم عالیه حرف نداره به خصوص برای من که قبلا 3230 داشتم
    کیفیت عکسش بد نیست ولی کیفیت صداش حرف نداره اینم یه عکس که من در حال جو گیری گرفتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned x-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    HoTeL CaLiFoRnIa

پيش فرض

اقا ممنون از توضيحاتت

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دادا هر چی داری بگوو چی داره چی نداره منم میخوام بخرم اول می خواستم 6280 بخرم الان 3250 معایب و کلا همچه رو بگوو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

جزیره جون 6280 و 6270 نخر مشکل نرم افزاری داره و تازه سیمبین سری 40 هست اگه تهرانی بگو تا ادرس تهرانمون را بهت بدم بری 3250با قیمت خوب بخری(مشکیش نیست)(مشکی نخر بازاره دست دومش مفت نمی ارزه)
    معایبش یه کمی کیفیت عکسش هست که جلویه د90 کم میاره و یکی دیگه اینه که رویه حالت night mode که میزاری اسلومیشن میشه ولی این مشکل را رویه فیلم برداریش نداره صداش حرف نداره ویکی از بزرگترین عیبش اینه که کیف مگنتی بهش نمی خوره(برای مشکل ایجاد می کنه)

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دادا به ایدی من پم بده باهم خوب صحبت کنیم
    jazire_eshgh21

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من آمار این گوشی رو از یکی از تعمیر کارهای علاءالدین گرفتم گفت مفت بهم بدن من نمیگیرم. میخواستم بگیرمش ولی بعدش پشیمون شدم.
    می گفت چند تا مشکل عمده تو دوربین و سیستم عاملش وجود داره.
    اگه کسی گرفته و مدت طولانی باهاش کار میکنه و هیچ مشکلی هم باهاش نداره لطفا بگه!!
    واقعا نمیدونم باید چیکار کنم چون از طرفی خیلی از این گوشی خوشم اومده و از طرف دیگه این تعمیر کاره اینطوری گفته !

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hamed_mob
    من آمار این گوشی رو از یکی از تعمیر کارهای علاءالدین گرفتم گفت مفت بهم بدن من نمیگیرم. میخواستم بگیرمش ولی بعدش پشیمون شدم.
    می گفت چند تا مشکل عمده تو دوربین و سیستم عاملش وجود داره.
    اگه کسی گرفته و مدت طولانی باهاش کار میکنه و هیچ مشکلی هم باهاش نداره لطفا بگه!!
    واقعا نمیدونم باید چیکار کنم چون از طرفی خیلی از این گوشی خوشم اومده و از طرف دیگه این تعمیر کاره اینطوری گفته !
    بهتر از چندین نفر سوال کنی و به حرف یک نفر بسنده نکنی ولی اگه من بودم با یه مقدار پول بیشتر N70 می گرفتم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •