تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 45

نام تاپيک: HTC sensation یا Motorola Atrix

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ال سی دی شفاف و بهتر و بزرگتر سنسیشن صد البته بهتر از ال سی دی پیکسل پیکسلی آتریکسه.
    مشکل حل شده : دی اون توی اولین رامه...
    دوربین و کیفیت فیلمبرداری سنسیشن صد البته بهتر از فیلمبرداری hd آتریکسه.سنسیشن از اول فول اچ دی 30 فریم با کیفیت صدای استریو ضبط میکنه ولی آتریکس چی؟؟(حالا آتریکس تازه میخواد تو آپدیتهای بعدی فول اچ دی بشه)
    من الان فول اچ دی میگیرم...
    دوربین و کیفیت فیلمبرداری سنسیشن صد البته بهتر از فیلمبرداری hd آتریکسه.سنسیشن از اول فول اچ دی 30 فریم با کیفیت صدای استریو ضبط میکنه ولی آتریکس چی؟؟(حالا آتریکس تازه میخواد تو آپدیتهای بعدی فول اچ دی بشه)
    من 600 مگ رم خالی دارم و شما سنس بازا 100 مگ...
    تو کدام برنامه سنسیشن کم میاره؟؟؟کدام بازی هستش که رو سنسیشن نصب نشه؟؟؟
    تمامی باز های THD...
    شما مطمئن باش تا 3 سال هر برنا مه ای خواستی میتونی رو گوشی نصب کنی هنوز گوشیهای آندروئید با تک هسته معرفی میشن این که دو هسته ای هست دیگه جای خود دارد.
    معرفی میشن ، ولی وقتی سال دیگه 4 هسته ای میاد رو دور اینا باید برن منفجر بشن...

کاربر فعال کلوپ گوشی ها P I R A N H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    zabol

پيش فرض

بهترین اینترفیس رو داره اچ تی سی
    منبع حرفتون لطفا؟

داره خودمونی میشه sogol6561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من الان فول اچ دی میگیرم...

من 600 مگ رم خالی دارم و شما سنس بازا 100 مگ...

تمامی باز های THD...

شما ساعت 12.21 دقیقه هنوز مشکلاتتون رو تو فروم --------- مطرح کردین و اینجا هم ساعت 12.22 دقیقه به پست من جواب دادی یعنی تو عرض 1 دقیقه هر مشکلی داشتی حل شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خودت به پست خودت که تو اون فروم گذاشتی بدک نیست یه نگاهی بندازی:
    البته من پست تو رو اینجا کپی میکنم تا زحمت نشه بری اونجا:

سلام... دوست عزیز آیا کاستوم های Atrix 4G روی نسخه ی فکتوری آنلاک جواب میدن؟؟؟ نریزم یه وخ گوشیم فنا شه :-اس اس
    توی کاستوم ها پیکسلی بودن صفحه رفع شده؟؟؟ فیلمبرداری 1080 اضافه شده؟؟؟
    تو چطور گفتی من الان 1080p دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در حالی که اونجا گفتی فیلمبرداری 1080 آیا اضافه شده؟؟احتمالا منظورت این بوده که گوشیم فیلمهای 1080P رو باز میکنه نه اینکه فیلمبرداری 1080 داشته باشی.
    گفتیم صفحش پیکسل پیکسلی گفتی مشکل حل شده اونم با اولین رام!!!!!1ولی اونجا پرسیدی آیا با کاستوم رام این مشکل حل میشه.
    ما خودمون رنگیم عزیز.

یوزرها.بدک نیس به فرومها یه نیمچه نگاهی بندازی ببینی sense چقدر طرفدار داره.

4. این کاربر از sogol6561 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز ، با رام فرویو هم میشه 1080 داشت و خیلی چیز عجیبی نیست... رام جینجربرد هم در حالت پیشفرض 1080 داره... بنده خودم این کارو نکردم (توی پست قبلی فقط میخواستم برسونم که میشه این کارو راحت انجام داد... ایشاالله فردا میکنم : دی) ، اما چنین کاری توی فرویو هم میشه...
    گفتیم صفحش پیکسل پیکسلی گفتی مشکل حل شده اونم با اولین رام!!!!!1ولی اونجا پرسیدی آیا با کاستوم رام این مشکل حل میشه.
    اول پست رو خوب بخونید بعد دعوا : دی من گفتم که اون مشکل توی اولین رامه و با آپدیت به جینجربرد حل میشه... که متاسفانه موتو واسه ی فکتوری آنلاک ها هنوز جینجربرد رو نداده...
    یوزرها.بدک نیس به فرومها یه نیمچه نگاهی بندازی ببینی sense چقدر طرفدار داره.
    سنس انصافا اینترفیس قشنگی داره... اما رم رو خیلی اشغال میکنه... توی استفاده های روزمره و عادی مشکلی نیست ولی شاید واسه ی یک پاور یوزر مشکل ساز بشه... همونطور که گفتم اتریکس باز ها 600 تا رم خالی دارن و سنسیشن باز ها 150تا...

داره خودمونی میشه arsecid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

تمامی باز های THD...

یعنی الان برنامه ها و بازی هایی هست که سن سیشن نتونه ساپورت کنه؟ اگر این جوری باشه که تا چند وقت دیگه توی اجرای برنامه ها واقعن کم میاره!!!

این که گوشی میگن داغ میکنه چی؟ بعضی ها میگن که اپدیت که کردن مشکلش بر طرف شده( گرم شدن گوشی) درسته؟ مشکل اش توی دریافت سیگنال ها چی ؟ اونم ممکنه که با اپدیت جدید رفع بشه یا اینکه همیشگی هستش؟

آخر فروم باز h_r_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    كــــــــرمان

پيش فرض

یعنی الان برنامه ها و بازی هایی هست که سن سیشن نتونه ساپورت کنه؟ اگر این جوری باشه که تا چند وقت دیگه توی اجرای برنامه ها واقعن کم میاره!!!

این که گوشی میگن داغ میکنه چی؟ بعضی ها میگن که اپدیت که کردن مشکلش بر طرف شده( گرم شدن گوشی) درسته؟ مشکل اش توی دریافت سیگنال ها چی ؟ اونم ممکنه که با اپدیت جدید رفع بشه یا اینکه همیشگی هستش؟
    نه دوست عزیز.. از لحاظ ضعف سخت افزار نیست که نمیتونه ساپورت کنه.. از لحاظ شرکت بازی ساز هست که بازی رو برای Nvidia زده.. که اون هم با برنامه ChainFire 3D میشه اجراش کرد

8. این کاربر از h_r_v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

همون طور که دوستمون گفت ، به هرحال سنسیشن از قوی ترین های بازار هست و همه ی برنامه ها رو سخت افزارش قورت میده... یک سری بازی هستن که فقط روی گوشی های Tegra2 کار میکنن ، که اونم با Chainfire 3D کار میکنن... البته ممکنه یک سری باگ داشته باشه...
    سنسیشن زیاد مشکلی از لحاظ داغ کردن نداره... یه مقدار هست که اونم طبیعیه...
    واسه ی ایراد دریافت سیگنال ها اونطوری که بچه هایی که گوشی رو دارن گفتن ، آنتن GSM نمیپره و یه تیکه ی گوشی (دقیق نمیدونم فکر کنم طرفای دوربین بود) رو اگه بگیرین وای فای قطع میشه... زیاد مشکل حادی نیست چون اونطوری که صاحبای گوشی گفتن در حالت عادی گوشی رو طوری دستتون نمیگیرین که اون تیکه پوشونده بشه...

---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------

همون طور که دوستمون گفت ، به هرحال سنسیشن از قوی ترین های بازار هست و همه ی برنامه ها رو سخت افزارش قورت میده... یک سری بازی هستن که فقط روی گوشی های Tegra2 کار میکنن ، که اونم با Chainfire 3D کار میکنن... البته ممکنه یک سری باگ داشته باشه...
    سنسیشن زیاد مشکلی از لحاظ داغ کردن نداره... یه مقدار هست که اونم طبیعیه...
    واسه ی ایراد دریافت سیگنال ها اونطوری که بچه هایی که گوشی رو دارن گفتن ، آنتن GSM نمیپره و یه تیکه ی گوشی (دقیق نمیدونم فکر کنم طرفای دوربین بود) رو اگه بگیرین وای فای قطع میشه... زیاد مشکل حادی نیست چون اونطوری که صاحبای گوشی گفتن در حالت عادی گوشی رو طوری دستتون نمیگیرین که اون تیکه پوشونده بشه...

10. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

سری های جدید سنسیشن هیچ مشکلی ندارن منم مرتب همه سایت هارو میچرخم نه gsm نه wifi نه داغی هیچی با این قدرت هر برنامه و بازی که تا 2 سال اینده بیاد راحت اجرا میکنه تازه اگه به 2.3.4 اپ بشه که قدرتش فوق العاده بیشتر میشه ( کاری به بقیه گوشی ها ندارم )
    نصیحت برادرانه : به بنچمارک ها زیاد توجه نکنین حتی به ریویو ها و مقایسه سایت های خارجی تو بعضبی موارد هممون قبول داریم که جانب داری میکنن از کسایی مشاوره بخاین که گوشی رو دارن

12. این کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arsecid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سری های جدید سنسیشن هیچ مشکلی ندارن
    ممنون دوست من از راهنمایی هات. اما این سری های جدید که می گی توی ایران هم اومدن؟ و گارانتی های توی ایران ساپورتش می کنند؟ از کجا میشه فهمید که سری جدید سن سیشن هستش؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

شما چرا قویترین گوشی جهان رو برنمیداری ؟
    گلکسی اس 2 از همه نظر اینارو سوسک میکنه و مشکلاتشم با آپدیت حل شده نه مثل این دوتا که هنوز مشکل دارن
    خرید آتریکس و سنسیشن تا وقتی گلکسی 2 هست اشتباهه محضه

15. 3 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •