تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: امتحانات سال دوم متوسطه به صورت "نهايي" برگزار مي‌شود

داره خودمونی میشه Demon_342's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    این بماند ... !

پيش فرض

دلم به حال اونایی که اولین سال موش آزمایشگاهیه این طرح میشن میسوزه

کنکور خیلی روش خوبیه ... مگه بقیه ی جاها چیکار میکنن ؟
    حالا یه کار عملی بذارن کنار کنکور خوبه ولی اینکه حذف کنن اشتباه محضه .

همین جوری 1 نمره ی فیزیک من هپلی هپو شد این وسط ... حالا فکر کن یه معلم با یه دانش آموز لج باشه ؟!! یا ... ؟!

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

نه دیگه میریم حوزه میدیم معلم تصحیح نمیکنه.

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

نه دیگه میریم حوزه میدیم معلم تصحیح نمیکنه.
    خب حالا شیوه امتحان که نهایی هست و حوزه هم تصحیح می کنه به کنار بعد که معدل مشخص شد نحوه پذیرش دانشگاه چجوریه ؟
    فکر نمی کنم راهی بهتر از کنکور (با وجود این همه دانش آموز که همه هم می خوان وارد دانشگاه بشن )
    وجود داشته باشه
    بعلاوه این همه درآمدی که فقط از طریق آزمون های آزمایشی بود از بین میره ( هر چند که خوب بلدن از چه راهی کسب درآمدو ادامه بدن )

4. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

خب حالا شیوه امتحان که نهایی هست و حوزه هم تصحیح می کنه به کنار بعد که معدل مشخص شد نحوه پذیرش دانشگاه چجوریه ؟
    فکر نمی کنم راهی بهتر از کنکور (با وجود این همه دانش آموز که همه هم می خوان وارد دانشگاه بشن )
    وجود داشته باشه
    بعلاوه این همه درآمدی که فقط از طریق آزمون های آزمایشی بود از بین میره ( هر چند که خوب بلدن از چه راهی کسب درآمدو ادامه بدن )
    منم برام جای سواله.الان من با شما یکی بشم چی میشه؟ خود دانشگاه ها کنکور جدا دارن چجوریه؟
    کسی میدونه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

منم برام جای سواله.الان من با شما یکی بشم چی میشه؟ خود دانشگاه ها کنکور جدا دارن چجوریه؟
    کسی میدونه؟
    احتمالا همینطوره
    مطمئن نیستم ولی از یکی شنیده بودم که هر دانشگاهی یه چیزی شبیه آزمون ورودی داره . اگه اینجوری باشه که خیلی مسخره هست مخصوصاَ سال اول که کسی نمی دونه با رنج معدلش کجاها باید آزمون بده کل کشور باید بره آزمون بده

از یه مساله سازمان سنجش خیلی بدم میاد این که کلاَ شفاف سازی نمیکنه مثلا همین حالا نحوه تاثیر سهمیه ها و معدل و ... خیلی چیزای دیگه همیشه به طور مبهم بیان میشه ، البته دلیلش ناگفته پیداست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

اگه اینجوری باشه که خیلی مسخره هست مخصوصاَ سال اول که کسی نمی دونه با رنج معدلش کجاها باید آزمون بده کل کشور باید بره آزمون بده
    الان یه سوال این وسط مطرح میشه !!

کشور های غربی چیکار میکنن ؟ اونا کنکور دارن ؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

اونا اولا دانشگاه های بیشتر و بهتری نسبت به ما دارن
    دوما همشون مارو راه نمیدن نمونش آکسفورد
    سوما فرهنگ دارن که هر رشته ای دوست دارن برن نه هر چی از لحاظ پولی بهتره.

9. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من فکر میکردم که طرح حذف کنکور عملا با با شکست مواجه شده !! مشاور های گاج هم همین رو میگفتن ! عـــجب !!

خوش به حال ما که امسال در رفتیم ! : دی
    البته شاید بهتر هم بشه ، چون مسئولان هیچ کشوری نمیان دستی دستی دانش اموزان و نخبه هاشون رو به هدر بدن ، حتی اگر اون کشور ایران باشه !!

اما به نظر من نهایی خیلی عادلانه هست !

توی نهایی سوالهای غلط پیدا نمیشه ، مثلا ما امسال که نهایی نداشتیم ، تقریبا توی هر امتحان یه دونه سوال غلط داشتیم که اگه وسط جلسه ی امتحان تشخیص داده نمیشد از همه مون نمره کم میشد ! معلم هامون جوری نبودن که وقتی بفهمن سوال غلط هست ، نمره رو تقسیم کنن !!

به نظرم نهایی خوبه !
    خیر دوست عزیز شما که نهایی ندادی نمیتونی نظر بدی و منی که امسال نهایی دادم میتونم نظر بدم و من میگم اتفاقا نهایی خیلی هم ناعادلانه هست یک نمونش خود من که از نمره 4 تادرس من هر کدوم 2 نمره کم شد در حالی که من تمام جواب ها رو تو ورقه سوال نوشته بودم و اومدم چک کردم مثلا شیمی رو اصلا امکان نداشت زیر 17 بشم در حالی که به من دادن 14.5 و اعتراض هم که کردم فقط 0.25 اضافه شد و در مورد به هدر دادن دانش آموزا اتفاقا با این کارهایی که دارن میکنن یا این امتحان نهایی های بسیار سختی که میگیرن یا سهمیه ها دقیقا همین کار رو دارن میکنن

11. این کاربر از spiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

الان یه سوال این وسط مطرح میشه !!

کشور های غربی چیکار میکنن ؟ اونا کنکور دارن ؟!
    شرایط اونجا مسلماَ فرق داره تعداد زیاد دانشگاهها در تمام شهرها با امکانات آموزشی مناسب و اختلاف سطح کم بین دانشگاههای مختلف .
    اونجا این همه متقاضی ورود به دانشگاه نیست ، رشته خوب و بد واسشون تعریف نشده ، ملاک انتخاب صرفاَ علاقه هست یکی علاقه داره میره جغرافیا می خونه یکی مهندسی ...
    ولی شیوه گزینش همون آزمون ورودی و تصمیم خود دانشگاهه اون هم بر اساس سطح علمی فرد و نه بند پ .

13. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

حذف كنكور و آوردن امتحانات نهايي بيشتر از همه به بچه هاي منطقه 3 ضربه ميزنه جايي كه معلما اونقدر سواد ندارن كه به راه حلهاي غير از روش كليد پاسخ ترتيب اثر بدن.

در اين صورت قطعا دانشگاه ها آزمون ورودي خودشون رو خواهند داشت چون در سراسر ايران حداقل 1000 نفر معدلشون 20 ميشه (رشته رياضي) حالا اين 1000 نفر همه ميخوان برن شريف برق و مكانيك بخونن(حالا شايد 100 نفر نرن ) خب پس قضيه روشن ميشه بايد كنكور رو دوباره بزارن البته به روشي جديد و تو اين روش اساتيد دانشگاه ميتونن از بند پ براي بچه ها و رفقاشون استفاده كنن و اين يعني فاجعه‌ي عظيم براي مناطق محروم

15. این کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •