تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: مصرف پهنای باند اینترنت توسط svchost.exe

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir.orc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

xgf عزیز کارت درست بوده و مطمن باش kis 2012 هم کار بهتری انجام نمیده. والا تنها چیزی که الان به ذهنم میرسه اینه که سیستم دست کسی بوده؟؟؟ کسی پشتش نشسته به جز خودت؟؟
    شاید از این keylogger اینستالی باشه که باید محل نصبو پیدا کنی و با kasper removal tool پاکش کنی.بازم اگه نشد اون kasper bootable هست تو سایتش با اون یه چک کن.من گیج شدم اگه ویروستو بزاری تو فروم عالیه اونوقت راحتر می تونم بهت بگم فقط یادت نره تو فایل فشرده رمز دار یه بار هم با virustotal.com چک کن و نتیجه رو گزارش کن.

2. این کاربر از amir.orc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

xgf

داره خودمونی میشه xgf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

xgf عزیز کارت درست بوده و مطمن باش kis 2012 هم کار بهتری انجام نمیده. والا تنها چیزی که الان به ذهنم میرسه اینه که سیستم دست کسی بوده؟؟؟ کسی پشتش نشسته به جز خودت؟؟
    شاید از این keylogger اینستالی باشه که باید محل نصبو پیدا کنی و با kasper removal tool پاکش کنی.بازم اگه نشد اون kasper bootable هست تو سایتش با اون یه چک کن.من گیج شدم اگه ویروستو بزاری تو فروم عالیه اونوقت راحتر می تونم بهت بگم فقط یادت نره تو فایل فشرده رمز دار یه بار هم با virustotal.com چک کن و نتیجه رو گزارش کن.
    راستش نمیدونم ویروس هست ولی با net limiter که میبینم سر شاخش system32 میرسه و بنا به گفته دوستان این ویروس نیست و کار خودش رو انجام میده واگه نباشه ویندوز به درستی کار نمیکنه ..

نه به هیچ وجه کسی به سیستم من دسترسی نداره ..
    البته گاهی وقتها اینجور میشه ها مثلا در روز که نت وصله دو یا سه بار که با قطع و و صل کردن کانکشن حل میشه ولی یه وقت هایی اعصاب ادامو خط خطی میکنه قطع مکینی ول نمیکنه مسدوش میکنی یه ای پی جدید میگیره و با اون کارشو ادامه میده..
    لازم به ذکر اویرا اخرین اپدیت اسکن کردم چیزی پیدا نکرد ویندوز رو هم عوض کردم و چند تا ویندوز امتحان کردم sp2 و sp3

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir.orc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

xgf جان این مشکل شما متاسفانه با تعویض ویندوز های مختلف یا فرمت درایو حل نمیشه بد ترین و احمقانه ترین راه اینه کل درایو رو کلا فرمت کنی و پارتیشن هایی که داری رو به کل پاک کنی و دوباره پارتیشن بندی فرمت کنی.
    راستی اگر adsl شما برای د ا ت ک هست احتمال 99 درصد کرم از اوناست که اونوقت باید از د ا ت ک جدا شی من که چند بار سر این قضایا با هاشون در گیر شدم چون متوجه شدم با metaespolit از این کارا میکنن و تازه dns شونم مشکلات اساسی داره لطفا ارایه دهنده سرویس اینترنت خودتو بگو و یکی از ip رو هم بگو ممکنه د ا ت ک نباشی ولی ip مال اونا باشه.اگر وبکم داری حتما یه کاغذ بزار جلوش شاید دید هم می زنن.
    'گفته دوستان درسته ولی با این که ویروس نیست داره
    logg انجام میده که یعنی یه بد افزاری که داره مثل یه برنامه سالم به کارش ادامه میده راستی از mbam هم استفاده کن امین آقا تازه به من معرفیش کرد که خیلی عالیه.

5. این کاربر از amir.orc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

xgf

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •