750 میلیون بودایی وجود داره که خدا رو قبول ندارن و در فطرتشون نیست
در ضمن فطرت رو تعریف کنین ؟ چه مسایلی فطری هستن؟ به چه دلیل مسایل فطری درست هستند
750 میلیون بودایی وجود داره که خدا رو قبول ندارن و در فطرتشون نیست
در ضمن فطرت رو تعریف کنین ؟ چه مسایلی فطری هستن؟ به چه دلیل مسایل فطری درست هستند
منظور منم این نیست که حتما توی قلبت هست , منظورم اینه که دین , جن , خدا همه یه سری چیز های اعتقادی هستند , اگه تو به یه چیز واقعا اعتقاد داری پس چرا وقتی یه دانشمند , یه آدم فرضی میاد ردش میکنه سعی بر اثبات اعتقادت داری؟ اعتقاد خودت برات کافی نیست؟
این اعتقاد هیچ بنیانی ندارد و فقط به جبر محیط و با بمباران تبلیغی کودک از سه -چهار سالگی ( در خانه
مدرسه و رسانه ها و ..) درون ذهن کودک حک شده است که متاسفاته ساختار ذهن انسان طوری است که برای
اکثر مردم ( عوام الناس) گریزی از این قفس ذهنی نیست و تا آخر عمر این باورهای بیدلیل و بی منطق
را با خود حفظ می کنند !
راه های زیادی هست.وجود جن و شیطان را به یک دانشمند ژاپنی ثابت کن
اول میگیم خدا فرموده تو بهتر میدانی یا خدا؟
اگه قانع نشد شمشیر میگرید بالای سرش میگید حالا چی؟ (اکثر باورمندان این روش رو خودشون یا اجدادشون تجربه شده و واقعا جواب داده!!)
پس شما دید اعتقادی به خدا نداری؟ چطور میخوای اون دانشمنده رو قانع کنی وقتی خودت اعتقاد نداری پس؟
شاید من اصلا به خدا هم باور نداشته باشم , شاید باور داشته باشم , حرف من اینه چرا سر یه قوری ( نظریه قوری چای راسل اگه بدونید ) که نه میشه ردش کرد , نه اثبات , بخوایم بحث داشته باشیم؟
اول اینو بگم که این تاپیک قبلا در انجمن های دیگه بوده و اونجا مفصل بحث شده در اینباره و حالا تازه این تاپیک رو اینجا زدن....و این دانشمند شخصی فوق العاده منطقی
و استدلالی است
جواب این مسئله توی خود صورت مسئله هست. مگه میشه کسی منطقی باشهو قرآن رو نپذیره؟!!! توی صورت مسئله همونطور که نقل قول کردم نوشته این شخص فوق العاده منطقی هست پس حتما حتما قرآن رو خواهد پذیرفت. درضمن پست اول اون تیکه که در مورد قرآن اونطوری نوشتید رو بهتره ویرایش کنی...
فکر نکنم این دوستمون بخواد دانشمنده رو قانع کنه...می خواد نظر اونهایی که فکر می کنن می تونن قانع کنن رو بدونه...
در ضمن بحث جالبیه...تو رو خدا یکم دوستانه تر حرف بزنید که ادامه دار باشه...
خوب من که حرف بدی نزدم , من میگم خدا ( شیطان و جن به کنار خدا که اثبات شه اینا خود به خود اثبات میشه )
به موضوع اعتقادی داره , اگه بهش اعتقاد داری , پس برای تو وجوود داره , حالا چطوری میخوان اون آدم رو مجبور به اعتقاد کنن؟
اما ایشون یه تاپیک دیگه زدن تو همین انجمن به نام *انسان هم شرطی می شود* هی هرچی میگم یه چیز از اونجا کپی میکنه , من از بچگی اجازه داشتم هم طور اعتقادی که میخوام داشته باشم یا نداشته باشم , پس شرطی نشدم)
سلام.
1-امیدوارم که این بحث پاک نشود.مدیرا لطفا صبور باشید
2-منم یه زمانی به خدا اعتقاد نداشتم(تحت تاثیر فلسفه شک دکارت به همه چیز شک کردم) و خیلی به این باور ها و افراد مذهبی بد و بیراه می گفتم و توهین می کردم(شما هم اگر بعدا به وجود خدا ایمان آوردید از توهین های گذشته تان پشیمان خواهید شد.پس حداقل به این تجربه من توجه کنید که بعدا افسوس نخورید)
3- برای رسیدن به یقین در وجود خدا از خود او بپرسید! اگر خدا وجود نداشته باشد که مخاطب شما هیچ کس است و ضرری در پرسیدن از هیچ چیز نیست...اگر هم وجود داشته باشد که جوابتان را می دهد(همان طوری که به من جواب داد)
کافیست برای خودت از خدای فرضی بپرسی که "وجودت را برایم ثابت کن"
بعد چشمانت را باز کن و جواب خدا را با تمام وجودت ببین
ما انسان های قرن 21 روش های دیدن بهتری نسبت به تکه پاره کردن پرندگان(داستان حضرت ابراهیم برای رسیدن به یقین) داریم،مگر نه؟
کافیست که جواب خدا را ببینی...همین
عجب اسمی دارید! فرشته تاریک! راستش بیشتر به نظر می رسد که شما تحت تاثیر "جبر محیط و با بمباران تبلیغی کودک از سه -چهار سالگی ( در خانه مدرسه و رسانه ها و ..)" قرار گرفته باشید،فکر نمی کنید؟(Warcraft,Lord of the Rings,Harry Potter ,...)
دیگران را نمی دانم ولی روی سر من یکی که کسی شمشیر نکشید...اگر هم می کشید نمی توانست اعتقادم را عوض کند.معتقدم "من" های زیادی وجود دارند
از تغییر نترسید...
اگر این طور بود شما حتی به فکر شک کردن به خدا هم نمی افتادید.
اگر ضد ارزشی به ارزشی که مدت هاست انسان ها به آن معتقدند حمله کند،انسان بیشتر نسبت به آن ضد ارزش کنجکاوی نشان می دهد...بدیهی است که بحث عدم وجود خدا،پس از مدت ها باور به وجود او،برایمان جالب و ایده ای نو به نظر آید...این ها همیشه در تاریخ بوده است...
فقط از شما می خواهم که به دور از هرگونه جانب داری درباره وجود خدا تحقیق کنید...
دعا می کنم که حقیقت را بیابید
موفق باشید
اگه خود شما در کشوری و خانواده ای مسیحی متولد شده بودی احتمالا همین قاطعیت رو در مورد منطقی بودن دین و کتاب خودتون نسبت به یه عقیده دیگه داشتید.و تعجب میکردی چطور عده ای پیدا میشن انجیل رو باور نکنن؟!!!
در مورد اکثر باورها مخصوصا اونهایی که از کودکی به ذهن القا میشه همین قضیه صادقه.
نه یه کشور دیگه همین ایران خودمون تو شهر شما ارامنه زیادی هستند که اعتقاد راسخی به دین خودشون دارن کمی اونوتر زردشتیانی رو در یزد خواهید یافت که به بر حق بودن اوستا باور دارند،به استانی های مرزی ایران سر بزنید اهل سنت رو میبینید که با اعتقاد شیعه با وجود یک دین بودن تفاوت دارن.
مهم نیست که چه کسی برحقه (دین رو با خط کش و ترازو نمیشه وزن کرد گفت اینکی یا اونیکی!!) مهم اینه که همه در احترام متقابل نسبت به هم زندگی کنند،و در بیان عقایدشون آزاد باشن.
بحث جالبی هست ولی از حیطه فروم خارجه،و همچنین از حیطه تخصص اکثر اعضای فروم،بهتره ادامه پیدا نکنه چون با توجه به میانگین سنی پایین اعضا و قوانین و ... دلخوریهای دیگه ای بوجود میاد.
ادامه دار بودنش هم فاکتورهای دیگه ای لازم داره.
بهتره تو تاپیک فلسفه پی گرفته بشه.
پ.ن:
اگر نقل قولی از من گرفتید جواب ندادنم از این به بعد رو بخاطر کناره گیری از بحث بدونین نه قصد توهین یا بی احترامی.
Last edited by Big-Boss; 07-08-2011 at 22:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)