تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 77

نام تاپيک: وجود جن و شیطان را به یک دانشمند ژاپنی ثابت کن

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

شما برای شروع برهان فطرت رو برای من به طورکلی رد کنین
    بالفعل شدن فطرت خدا جوی انسان نیازمند جدایی اختیاری یا اضطراری انسان از مادیات است

1-تصفیه درون از راه انجام ریاضت‌های شرعی و دستورات عرفانی میشه جدایی اختیاری
    2-قرارگیری در شرایطی که سبب قطع امید از اسباب مادی شود هم میسه جدایی اظطراری
    با توجه به مورد 2:
    الف: انسان‌ها در سختی‌های شدید که سبب قطع امید از اسباب ظاهری می‌شود، خدا را می‌خونن
    ب: لازمهٔ امید، وجود متعلّق امید است(زیرا تحقق خارجی مفاهیمی که معنای تعلّق و نسبت دارندبدون تحقق متعلّقشون ممکن نیست)
    پس: فطرت انسانی سببی فراتر از اسباب ظاهری می‌بیند که این حوادث در آن سبب اثری ندارند...
    750 میلیون بودایی وجود داره که خدا رو قبول ندارن و در فطرتشون نیست
    در ضمن فطرت رو تعریف کنین ؟ چه مسایلی فطری هستن؟ به چه دلیل مسایل فطری درست هستند

2. 3 کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

1- قلب فقط و فقط ماشین ( دستگاه پمپاژ خون است ) که البته به استعاره و کنایه به احساسات نیز گفته می شود!

2- این چیزها و باورهایی که فکر می کنی در قلبت است ، یک سری چیزهایی است که چون از بچگی در گوش ات

خوانده اند ، در ذهنت حک شده است و نمی توانی از شر آنها خلاص شوی و نمی توانی از این پیش-فرض ها و

پیشداوریهای باور به موجودات فراطبیعی دست بکشی !

منظور منم این نیست که حتما توی قلبت هست , منظورم اینه که دین , جن , خدا همه یه سری چیز های اعتقادی هستند , اگه تو به یه چیز واقعا اعتقاد داری پس چرا وقتی یه دانشمند , یه آدم فرضی میاد ردش میکنه سعی بر اثبات اعتقادت داری؟ اعتقاد خودت برات کافی نیست؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

13

منظور منم این نیست که حتما توی قلبت هست , منظورم اینه که دین , جن , خدا همه یه سری چیز های اعتقادی هستند , اگه تو به یه چیز واقعا اعتقاد داری پس چرا وقتی یه دانشمند , یه آدم فرضی میاد ردش میکنه سعی بر اثبات اعتقادت داری؟ اعتقاد خودت برات کافی نیست؟
    این اعتقاد هیچ بنیانی ندارد و فقط به جبر محیط و با بمباران تبلیغی کودک از سه -چهار سالگی ( در خانه

مدرسه و رسانه ها و ..) درون ذهن کودک حک شده است که متاسفاته ساختار ذهن انسان طوری است که برای

اکثر مردم ( عوام الناس) گریزی از این قفس ذهنی نیست و تا آخر عمر این باورهای بیدلیل و بی منطق

را با خود حفظ می کنند !

5. 5 کاربر از rhea بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

وجود جن و شیطان را به یک دانشمند ژاپنی ثابت کن
    راه های زیادی هست.
    اول میگیم خدا فرموده تو بهتر میدانی یا خدا؟
    اگه قانع نشد شمشیر میگرید بالای سرش میگید حالا چی؟ (اکثر باورمندان این روش رو خودشون یا اجدادشون تجربه شده و واقعا جواب داده!!)

7. 6 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت

پيش فرض

این اعتقاد هیچ بنیانی ندارد و فقط به جبر محیط و با بمباران تبلیغی کودک از سه -چهار سالگی ( در خانه

مدرسه و رسانه ها و ..) درون ذهن کودک حک شده است که متاسفاته ساختار ذهن انسان طوری است که برای

اکثر مردم ( عوام الناس) گریزی از این قفس ذهنی نیست و تا آخر عمر این باورهای بیدلیل و بی منطق

را با خود حفظ می کنند !
    پس شما دید اعتقادی به خدا نداری؟ چطور میخوای اون دانشمنده رو قانع کنی وقتی خودت اعتقاد نداری پس؟
    شاید من اصلا به خدا هم باور نداشته باشم , شاید باور داشته باشم , حرف من اینه چرا سر یه قوری ( نظریه قوری چای راسل اگه بدونید ) که نه میشه ردش کرد , نه اثبات , بخوایم بحث داشته باشیم؟

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

و این دانشمند شخصی فوق العاده منطقی

و استدلالی است
    اول اینو بگم که این تاپیک قبلا در انجمن های دیگه بوده و اونجا مفصل بحث شده در اینباره و حالا تازه این تاپیک رو اینجا زدن....
    جواب این مسئله توی خود صورت مسئله هست. مگه میشه کسی منطقی باشهو قرآن رو نپذیره؟!!! توی صورت مسئله همونطور که نقل قول کردم نوشته این شخص فوق العاده منطقی هست پس حتما حتما قرآن رو خواهد پذیرفت. درضمن پست اول اون تیکه که در مورد قرآن اونطوری نوشتید رو بهتره ویرایش کنی...

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

پس شما دید اعتقادی به خدا نداری؟ چطور میخوای اون دانشمنده رو قانع کنی وقتی خودت اعتقاد نداری پس؟
    شاید من اصلا به خدا هم باور نداشته باشم , شاید باور داشته باشم , حرف من اینه چرا سر یه قوری ( نظریه قوری چای راسل اگه بدونید ) که نه میشه ردش کرد , نه اثبات , بخوایم بحث داشته باشیم؟
    فکر نکنم این دوستمون بخواد دانشمنده رو قانع کنه...می خواد نظر اونهایی که فکر می کنن می تونن قانع کنن رو بدونه...

در ضمن بحث جالبیه...تو رو خدا یکم دوستانه تر حرف بزنید که ادامه دار باشه...

11. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت

پيش فرض

فکر نکنم این دوستمون بخواد دانشمنده رو قانع کنه...می خواد نظر اونهایی که فکر می کنن می تونن قانع کنن رو بدونه...

خوب من که حرف بدی نزدم , من میگم خدا ( شیطان و جن به کنار خدا که اثبات شه اینا خود به خود اثبات میشه )
    به موضوع اعتقادی داره , اگه بهش اعتقاد داری , پس برای تو وجوود داره , حالا چطوری میخوان اون آدم رو مجبور به اعتقاد کنن؟
    اما ایشون یه تاپیک دیگه زدن تو همین انجمن به نام *انسان هم شرطی می شود* هی هرچی میگم یه چیز از اونجا کپی میکنه , من از بچگی اجازه داشتم هم طور اعتقادی که میخوام داشته باشم یا نداشته باشم , پس شرطی نشدم )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام.
    1-امیدوارم که این بحث پاک نشود.مدیرا لطفا صبور باشید
    2-منم یه زمانی به خدا اعتقاد نداشتم(تحت تاثیر فلسفه شک دکارت به همه چیز شک کردم) و خیلی به این باور ها و افراد مذهبی بد و بیراه می گفتم و توهین می کردم(شما هم اگر بعدا به وجود خدا ایمان آوردید از توهین های گذشته تان پشیمان خواهید شد.پس حداقل به این تجربه من توجه کنید که بعدا افسوس نخورید)

3- برای رسیدن به یقین در وجود خدا از خود او بپرسید! اگر خدا وجود نداشته باشد که مخاطب شما هیچ کس است و ضرری در پرسیدن از هیچ چیز نیست...اگر هم وجود داشته باشد که جوابتان را می دهد(همان طوری که به من جواب داد)
    کافیست برای خودت از خدای فرضی بپرسی که "وجودت را برایم ثابت کن"
    بعد چشمانت را باز کن و جواب خدا را با تمام وجودت ببین
    ما انسان های قرن 21 روش های دیدن بهتری نسبت به تکه پاره کردن پرندگان(داستان حضرت ابراهیم برای رسیدن به یقین) داریم،مگر نه؟
    کافیست که جواب خدا را ببینی...همین

راه های زیادی هست.
    اول میگیم خدا فرموده تو بهتر میدانی یا خدا؟
    اگه قانع نشد شمشیر میگرید بالای سرش میگید حالا چی؟ (اکثر باورمندان این روش رو خودشون یا اجدادشون تجربه شده و واقعا جواب داده!!)
    عجب اسمی دارید! فرشته تاریک! راستش بیشتر به نظر می رسد که شما تحت تاثیر "جبر محیط و با بمباران تبلیغی کودک از سه -چهار سالگی ( در خانه مدرسه و رسانه ها و ..)" قرار گرفته باشید،فکر نمی کنید؟(Warcraft,Lord of the Rings,Harry Potter ,...)
    دیگران را نمی دانم ولی روی سر من یکی که کسی شمشیر نکشید...اگر هم می کشید نمی توانست اعتقادم را عوض کند.معتقدم "من" های زیادی وجود دارند
    از تغییر نترسید...

را با خود حفظ می کنند !
    اگر این طور بود شما حتی به فکر شک کردن به خدا هم نمی افتادید.
    اگر ضد ارزشی به ارزشی که مدت هاست انسان ها به آن معتقدند حمله کند،انسان بیشتر نسبت به آن ضد ارزش کنجکاوی نشان می دهد...بدیهی است که بحث عدم وجود خدا،پس از مدت ها باور به وجود او،برایمان جالب و ایده ای نو به نظر آید...این ها همیشه در تاریخ بوده است...
    فقط از شما می خواهم که به دور از هرگونه جانب داری درباره وجود خدا تحقیق کنید...
    دعا می کنم که حقیقت را بیابید
    موفق باشید

14. 2 کاربر از pp8khat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

اول اینو بگم که این تاپیک قبلا در انجمن های دیگه بوده و اونجا مفصل بحث شده در اینباره و حالا تازه این تاپیک رو اینجا زدن....
    جواب این مسئله توی خود صورت مسئله هست. مگه میشه کسی منطقی باشهو قرآن رو نپذیره؟!!! توی صورت مسئله همونطور که نقل قول کردم نوشته این شخص فوق العاده منطقی هست پس حتما حتما قرآن رو خواهد پذیرفت. درضمن پست اول اون تیکه که در مورد قرآن اونطوری نوشتید رو بهتره ویرایش کنی...
    اگه خود شما در کشوری و خانواده ای مسیحی متولد شده بودی احتمالا همین قاطعیت رو در مورد منطقی بودن دین و کتاب خودتون نسبت به یه عقیده دیگه داشتید.و تعجب میکردی چطور عده ای پیدا میشن انجیل رو باور نکنن؟!!!
    در مورد اکثر باورها مخصوصا اونهایی که از کودکی به ذهن القا میشه همین قضیه صادقه.

نه یه کشور دیگه همین ایران خودمون تو شهر شما ارامنه زیادی هستند که اعتقاد راسخی به دین خودشون دارن کمی اونوتر زردشتیانی رو در یزد خواهید یافت که به بر حق بودن اوستا باور دارند،به استانی های مرزی ایران سر بزنید اهل سنت رو میبینید که با اعتقاد شیعه با وجود یک دین بودن تفاوت دارن.
    مهم نیست که چه کسی برحقه (دین رو با خط کش و ترازو نمیشه وزن کرد گفت اینکی یا اونیکی!!) مهم اینه که همه در احترام متقابل نسبت به هم زندگی کنند،و در بیان عقایدشون آزاد باشن.

بحث جالبی هست ولی از حیطه فروم خارجه،و همچنین از حیطه تخصص اکثر اعضای فروم،بهتره ادامه پیدا نکنه چون با توجه به میانگین سنی پایین اعضا و قوانین و ... دلخوریهای دیگه ای بوجود میاد.
    ادامه دار بودنش هم فاکتورهای دیگه ای لازم داره.
    بهتره تو تاپیک فلسفه پی گرفته بشه.

پ.ن:
    اگر نقل قولی از من گرفتید جواب ندادنم از این به بعد رو بخاطر کناره گیری از بحث بدونین نه قصد توهین یا بی احترامی.
    Last edited by Big-Boss; 07-08-2011 at 22:29.

16. 3 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •