اینا تمامی آیات در این مورد نیستند ، در قرآن اشاره شده که ابلیس از جنیان است
اینا تمامی آیات در این مورد نیستند ، در قرآن اشاره شده که ابلیس از جنیان است
چقدر هم واقعیمن واقعی ترین چیزی که تو زندگی دیدم این عکس واقعی بود
واقعی؟!!بی خیال بابا نزنید این حرفو
حالا قضیه این عکس چیه ؟
اصلا مگه جن جسم داره که بشه ازش عکس گرفت.... حرفا میزنیدا....
مگه جن از جنس اتش نیست به روایت قرآن جن «از پیش از آفرینش انسان» بر روی زمین میزیستهاست ن چطور میگید جسم نداره؟
Last edited by dashhosein38; 07-08-2011 at 13:57.
آقا چی دارین میگین !!!!!
اینها همه توهم است و بحث پیرامون توهمات میشه مغلطه.
هرکس گفته جن وجود دارد،مهمترین هدفش تحریک قوه توهم مردم بوده تا از آن طریق؛بتواند آنها را با ترساندن از این موجود خیالی،به نفع خودش حرکت بده.
دقیقا همینکارو ما نسبت به بچه ها میکنیم.
مثلا بهشون میگیم،لولو میاد میخوردت اگه اینکارو بکنی....
بچه هم از لولو میترسه و اونکارو نمیکنه.
تنها کسی که میدونه لولویی وجود نداره،همون کسی هست که واژه لولو را ساخته.
Last edited by essi4300; 07-08-2011 at 14:02.
جان تو واقعی هست .... درست جن همین شکلی هست دیگه که اونهایی که دیدن گفتن پا هایه سم مانند..وغیره...
خلاصه:
البته این عکس توسط افرادی که در مکزیک پیدا شده گرفته شده ...که اونا به این موجود اسم ادم فضایی .قرار دادن چون واقعا نمی دونستند چیه بعد که ازمایش کردن دیدن که از جنس انسان نیست و اصلا از جنس موجودات زمینی مثل حیواناتم نیست خوب جن هم از جنس انسان نیست دیگه ! مطلبشم در اینترنت هست برای همین بهش گفتن موجود فضایی.
و با توجه به مغز بزرگش باید هوش بالایی داشته باشه در هد انسان وبالاتر .. اینارو من نگفتما دانشمندانی که روش ازمایش کردن ....البته موضوع رو پنهان کردن بعد از مدتی خبر دادن...
و اونی هم که پیدا کرده بودش از ترس در اب رودخانه خفش کرده وکشته که می گن بعد از چند وقت بطور مرموزی اون شخص کشته شده ! می خواستن سوالات بیشتری درباره این موجود بپرسند..
تا اونجایی که منم هم شنیدم می گن بچه جن بعضی اوقات امکان دیدنش هست نه هر جایی نه هر کسی !
خوب اینم عادی هست که هرکی باور نکنه چون واقعا برای انسان ترسناک و غیر قابل باور است...
Last edited by m jax; 07-08-2011 at 15:14.
جان خودت چرا از من مایع میذاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان با این توضیحات دانشتیک و عکسهای واقعی وقسم جان من هم که خیلی معتبر
دانشمندا هم دیدن جنسش خیلی خفنه توش نوشته بود این جنس متعلق به جنها می باشد
پس این مطلب یک حقیقت علمی این دانشمندا ملعون همیشه حقیقتو مخفی می کنن
دو خط اخر پستون به درد سریال کاراگاه گجت می خوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)