تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: تنها 100 سال دیگر فرصت دارید / زمین را ترک کنید!

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

البته من کاری به پیش بینی و صحبت ایشون ندارم
    ولی با این که به گفته شما مریض هستن ولی بهتر از خیلی انسان ها که سالم هستن فکر میکنن
    مریضی این فرد هم یک مشکل عصبی است نه عقلی که شما سریعا صحبتشون رو به مشکلشون ربط میدی
    فك كنم اسم مريضيش اي . ال . اس باشه
    ماهيچه ها از كار مي افتن نه عقل

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

وقتی ایشون سیاه چاله ها رو کشف کرد قبلش کی باورش می شد چنین پدیده های هولناک و عظیمی وجود دارند
    اقای کارل شوارتزشیلد!
    شوارتز شیلد این رو پیش بینی کرده بود با استفاده از نسبیت عام.(سال 1916)ولی خب در حد تئوری و ثابت نشده تا وقتی که مشاهده شد .البته از نظر خصوصیات گرانشی نه اینکه شوارتزشیلد چکونگی تشکیلش رو توضیح داده باشه

3. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه essence's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من هاوکینگ رو قبول دارم واقعا یکی از برجسته ترین فیزیکدانای جهانه بعد از انیشتین تا حالا هاوکینگ برترین فیزیکدان تئوریک بوده پس همین جوری یه حرفایی رو نمیزنه . مطمئنا یه روزی زمین به دست خود ما انسانها نابود میشه پس باید به فکر راه چاره باشیم

5. این کاربر از essence بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اقای کارل شوارتزشیلد!
    شوارتز شیلد این رو پیش بینی کرده بود با استفاده از نسبیت عام.(سال 1916)ولی خب در حد تئوری و ثابت نشده تا وقتی که مشاهده شد .البته از نظر خصوصیات گرانشی نه اینکه شوارتزشیلد چکونگی تشکیلش رو توضیح داده باشه
    منظورم مردم عادی مثل خودمون بود نه دانشمندان
    برا خود من درکش واقعا سخته تصور یه سیاه چاله تحقیقات در این زمینه نابغه می خواد
    زمینهٔ پژوهشی اصلی وی کیهان‌شناسی و گرانش کوانتومی است. از مهم‌ترین دستاوردهای وی مقاله‌ای است که به رابطهٔ سیاه‌چاله‌ها و قانون‌های ترمودینامیک می‌پردازد. او نشان می‌دهد که سیاه‌چاله‌ها بعد از مدتی به وسیلهٔ زوج‌های ذرات مجازی که در افق رویداد (event horizon) آن تشکیل می‌شود، نابود می‌شوند که همین زوج ذرات پیشبینی می‌کند که سیاه چاله‌ها باید امواجی از خود تابش کنند، که امروزه این امواج به نام تابش هاوکینگ ( و گاهی تابش بِکستِین-هاوکینگ ) خوانده می‌شوند.

مقالهٔ مشترک استیون هاوکینگ و پنروز که در سال ۱۹۷۰ منتشر شد و ثابت میکرد که اگر نسبیت عام درست باشد و جهان دارای آن مقدار ماده که مشاهده می‌کنیم باشد، باید تکینگی انفجار بزرگ در گذشته رخ داده باشد

او با کیپ ثورن درباره اینکه ماکیان ایکس یک سیاهچاله نیست یک شرط‌بندی علمی داشته‌است

بحث من اینه از نظر علمی ادم خیلی معتبری الکی حرف نمی زنه از رو تعصب
    مقام علمیش بر هیچ کس پوشیده نیست

7. این کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه essence's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام از مطالب و تاپیک های جالبتون
    ببینید واقعا این یه حقیقته محضه که باید یه روزاین زمین رو ترک کنیم و اگه هاوکینگ هم حرفی زده حتما یه دلیلی واسش داره و حتی اگه ما فرض رو بر این بگیریم که هاوکینگ هم حرف غیر منطقی زده باشه
    ماخودمون می دونیم که با این وضعی که رو ی کره زمین حاکمه زودتر از اینا خودمون خودمونو می کشیم !

9. 2 کاربر از essence بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

درسته که مشهوره ولی چون مَثَل "از دل برود هر آنکه از دیده(رسانه!) رود" تو غرب برقراره، کسی که هر روز رو رسانه ها باشه مشهوریتش حفظ میشه برای عوام!
    وگرنه این همه دانشمند مشهور داریم که تو سکوت دارن کارشون رو میکنن و خیلی از مردم عادی هم نمیشناسنشون... ولی اگه همینا هم هر روز به یه بهانه ای پاشن بیان مصاحبه کنن(یه روز بگن خدا نیست! یه روز بگن زمین در خطره! یه روز بگن آدم فضاییا بدن! و ...) خوب معلومه اینا هم مشهور و مشهور تر میشن..

جناب هاوکنیگ سوای احترامی که من براش قائلم، مثل اینکه دوست داره هر روز سر زبونا باشه
    به نظر شما این حرف حتی ذره ای به اندازه ی فوتون واقعیت نداره؟!
    به نظر من درست نیست این حرف ها رو درباره ایشون بزنیم.
    اینکه چون خیلی ها تو سکوت دارن کارشون رو میکنن دلیل بر این نیست که حرف های ایشون از روی مریضی است.
    در ضمن بازم میگم فک نکنم همچین شخصی با اون سابقه تو این پیری بیاد به فکر شهرت و رو سر زبون ها افتادن باشه در حالی که همین الان هم بدون این حرف ها حداقل تو مباحث فیزیک اسم ایشون سر زبون ها هست.

بازم میگم حتی گه حرف ایشون هم درست نباشه بازم مسیری که ایشون برای ما مشخص کرده باید طی بشه

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بازم میگم حتی گه حرف ایشون هم درست نباشه بازم مسیری که ایشون برای ما مشخص کرده باید طی بشه

نمونه ای بارز از بت سازی!!

ایشون به عنوان یه فیزیکدان رو یدک میکشن و اتفاقا فیزیکدان بزرگی هم هستند، اما نظری که اینجا دادن بیشتر نظر یه پیشگو بوده دلیلشون هم این بوده که فرکانس (تعداد رخداد) فجایع بشری روز به روز بیشتر میشه، و اینکه اگه ما بار قبل از خطر جنگ اتمی جان سالم به در بردیم، دیگه معلوم نیست دفعه ی بعد هم اینجور باشه....پس باید ظرف قرن حاضر یه جای دیگه در فضا پیدا کنیم.....
    این نظر شخصیشونه و اینجا خیلی به فیزیکدان بودنشون ربطی نداره، من که مخالفم...

12. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من رفتم چمدونم ببندم

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

نمونه ای بارز از بت سازی!!
    دقیقا!
    حالا چون یه دانشمند برجسته تو فیزیکه دیگه حرفش حجته و هرچی بگه درسته! دیگه شد پیامبر!

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دقیقا!
    حالا چون یه دانشمند برجسته تو فیزیکه دیگه حرفش حجته و هرچی بگه درسته! دیگه شد پیامبر!
    حرف بد و غیر منطقی ایشون نزده انقدر موضع گیری میکنید ضدش
    کلی خطر هست که حیات رو بر روی کره زمین به خطر میندازه کیهان شناسی رو بی خیال اومدی یه ویروس کشنده همه گیر شد و نسل بشر از بین رفت
    سرعت باورنکردنی آب شدن یخ های قطب شمال الودگی هوا ولایه ازون جنگ هسته ای وغیره می تونه نسل بشر رو روی زمین از بین ببر ه
    به نظر من هم زمین در اینده مکان مناسبی برای زیست انسان نمی تونه باشه
    درسته فعلا بشر امکان مهاجرت به سیاره دیگه رو نداره ولی میتونن دانشمندا بیشتر رو این مسئله کار کنند و بودجه تحقیقاتی بیشتری بگیرن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •