فك كنم اسم مريضيش اي . ال . اس باشه
ماهيچه ها از كار مي افتن نه عقل
فك كنم اسم مريضيش اي . ال . اس باشه
ماهيچه ها از كار مي افتن نه عقل
اقای کارل شوارتزشیلد!
شوارتز شیلد این رو پیش بینی کرده بود با استفاده از نسبیت عام.(سال 1916)ولی خب در حد تئوری و ثابت نشده تا وقتی که مشاهده شد .البته از نظر خصوصیات گرانشی نه اینکه شوارتزشیلد چکونگی تشکیلش رو توضیح داده باشه
من هاوکینگ رو قبول دارم واقعا یکی از برجسته ترین فیزیکدانای جهانه بعد از انیشتین تا حالا هاوکینگ برترین فیزیکدان تئوریک بوده پس همین جوری یه حرفایی رو نمیزنه . مطمئنا یه روزی زمین به دست خود ما انسانها نابود میشه پس باید به فکر راه چاره باشیم
منظورم مردم عادی مثل خودمون بود نه دانشمندان
برا خود من درکش واقعا سخته تصور یه سیاه چاله تحقیقات در این زمینه نابغه می خواد
زمینهٔ پژوهشی اصلی وی کیهانشناسی و گرانش کوانتومی است. از مهمترین دستاوردهای وی مقالهای است که به رابطهٔ سیاهچالهها و قانونهای ترمودینامیک میپردازد. او نشان میدهد که سیاهچالهها بعد از مدتی به وسیلهٔ زوجهای ذرات مجازی که در افق رویداد (event horizon) آن تشکیل میشود، نابود میشوند که همین زوج ذرات پیشبینی میکند که سیاه چالهها باید امواجی از خود تابش کنند، که امروزه این امواج به نام تابش هاوکینگ ( و گاهی تابش بِکستِین-هاوکینگ ) خوانده میشوند.
مقالهٔ مشترک استیون هاوکینگ و پنروز که در سال ۱۹۷۰ منتشر شد و ثابت میکرد که اگر نسبیت عام درست باشد و جهان دارای آن مقدار ماده که مشاهده میکنیم باشد، باید تکینگی انفجار بزرگ در گذشته رخ داده باشد
او با کیپ ثورن درباره اینکه ماکیان ایکس یک سیاهچاله نیست یک شرطبندی علمی داشتهاست
بحث من اینه از نظر علمی ادم خیلی معتبری الکی حرف نمی زنه از رو تعصب
مقام علمیش بر هیچ کس پوشیده نیست
با سلام از مطالب و تاپیک های جالبتون
ببینید واقعا این یه حقیقته محضه که باید یه روزاین زمین رو ترک کنیم و اگه هاوکینگ هم حرفی زده حتما یه دلیلی واسش داره و حتی اگه ما فرض رو بر این بگیریم که هاوکینگ هم حرف غیر منطقی زده باشه
ماخودمون می دونیم که با این وضعی که رو ی کره زمین حاکمه زودتر از اینا خودمون خودمونو می کشیم !
به نظر من درست نیست این حرف ها رو درباره ایشون بزنیم.
اینکه چون خیلی ها تو سکوت دارن کارشون رو میکنن دلیل بر این نیست که حرف های ایشون از روی مریضی است.
در ضمن بازم میگم فک نکنم همچین شخصی با اون سابقه تو این پیری بیاد به فکر شهرت و رو سر زبون ها افتادن باشه در حالی که همین الان هم بدون این حرف ها حداقل تو مباحث فیزیک اسم ایشون سر زبون ها هست.
بازم میگم حتی گه حرف ایشون هم درست نباشه بازم مسیری که ایشون برای ما مشخص کرده باید طی بشه
نمونه ای بارز از بت سازی!!
ایشون به عنوان یه فیزیکدان رو یدک میکشن و اتفاقا فیزیکدان بزرگی هم هستند، اما نظری که اینجا دادن بیشتر نظر یه پیشگو بوده دلیلشون هم این بوده که فرکانس (تعداد رخداد) فجایع بشری روز به روز بیشتر میشه، و اینکه اگه ما بار قبل از خطر جنگ اتمی جان سالم به در بردیم، دیگه معلوم نیست دفعه ی بعد هم اینجور باشه....پس باید ظرف قرن حاضر یه جای دیگه در فضا پیدا کنیم.....
این نظر شخصیشونه و اینجا خیلی به فیزیکدان بودنشون ربطی نداره، من که مخالفم...
دقیقا!نمونه ای بارز از بت سازی!!
حالا چون یه دانشمند برجسته تو فیزیکه دیگه حرفش حجته و هرچی بگه درسته! دیگه شد پیامبر!
حرف بد و غیر منطقی ایشون نزده انقدر موضع گیری میکنید ضدش
کلی خطر هست که حیات رو بر روی کره زمین به خطر میندازه کیهان شناسی رو بی خیال اومدی یه ویروس کشنده همه گیر شد و نسل بشر از بین رفت
سرعت باورنکردنی آب شدن یخ های قطب شمال الودگی هوا ولایه ازون جنگ هسته ای وغیره می تونه نسل بشر رو روی زمین از بین ببر ه
به نظر من هم زمین در اینده مکان مناسبی برای زیست انسان نمی تونه باشه
درسته فعلا بشر امکان مهاجرت به سیاره دیگه رو نداره ولی میتونن دانشمندا بیشتر رو این مسئله کار کنند و بودجه تحقیقاتی بیشتری بگیرن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)